Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΣΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

 Για όλους μας είναι πιο απλό και εύκολο να πάμε στα Hondos Center να αγοράσουμε μια μάσκα ματιών, ένα peeling σώματος και να πάμε σπίτι μας. Όμως είναι όλα αυτά τα προϊόντα σωστά για την επιδερμίδα μας? και τελικά μπορούν να αντικαταστήσουν τις φυσικές μάσκες?Μάσκες για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη, τα μαλλιά και το σώμα όλες από υλικά που υπάρχουν ήδη στην κουζίνα μας και δεν είναι δύσκολο να τα βρούμε στην αγορά. Η φύση μπορεί και μας δίνει τόσα υλικά που με τη σωστή εφαρμογή και χρήση δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.










Μάσκα Σύσφιξης με αυγό
Χτυπάτε ελαφρά δύο ασπράδια αυγών και στη συνέχεια τα απλώνετε στο πρόσωπο σας(όχι στη περιοχή των ματιών).Αφήνετε να δράσει για 10-15 λεπτά μέχρι να αρχίσει να σας τραβάει και μετά ξεβγάζετε με χλιαρό νερό που σιγά σιγά θα γίνεται κρύο.
Μάσκα με μέλι
Για ξηρή, θαμπή και αφυδατωμένη επιδερμίδα απλώστε στο πρόσωπο σας μια στρώση μέλι και αφήστε να δράσει για 15 λεπτά. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό.
Μάσκα με πορτοκάλι
Πολτοποιείτε ένα πορτοκάλι και στη συνέχεια το χρησιμοποιείται σαν μάσκα για 10-15 λεπτά και την ξεβγάζετε. Είναι ιδανική για ένα δέρμα λαμπερό, απαλό, γυαλιστερό και καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων.
Μάσκα με μήλο
Αλέθετε ένα μήλο ρίχνετε 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος και μέχρι το μείγμα να γίνει λείο το απλώνετε στο πρόσωπο σας και το αφήνετε για 15 λεπτά να δράσει στο τέλος την ξεπλένεται.


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης