Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Θετικά μηνύματα για Σιμάο


Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό

Θετικά μηνύματα για Σιμάο
Την ανανέωση του συμβολαίου του Σιμάο Μάτε Ζούνιορ συζήτησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Αφρικανού χαφ. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκε με τον Περάλτα (αυτό είναι το όνομα του ατζέντη), συζητώντας το παραπάνω θέμα και για τις οφειλές της «πράσινης» ΠΑΕ προς τον παίκτη. Για το δεύτερο ζήτημα υπάρχει κατανόηση από την πλευρά του Μοζαμβικανού μέσου.

Όσον αφορά το συμβόλαιο, ο Σιμάο θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι». Ωστόσο, παρατηρείται σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Συγκεκριμένα, η πλευρά του παίκτη επιμένει για 600.000 ευρώ ετησίως (για τα επόμενα τρία χρόνια) και οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να δώσουν περισσότερα από 400.000-450.000 ευρώ, όσα έδωσαν στον Χριστοδουλόπουλο και πρότειναν και στον Νίνη. Μέχρι στιγμής τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, καθώς ο Αφρικανός είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που ζει.

Από την πλευρά του, ο Νίνης έχει δεχθεί την τελευταία πρόταση του Παναθηναϊκού και αναμένεται μέχρι αύριο να δώσει την τελική του απάντηση. Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα απαντήσει αρνητικά, αφού θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό από το ερχόμενο καλοκαίρι.









Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης