Υλικά
- 1 αστακός
- 1 φύλλο δάφνης
- Αλάτι
- Λάδι
- Λεμόνι
- 1κ.γ μουστάρδα
Εκτέλεση
- Βάζουμε τον αστακό σε νερό που βράζει (να φτάνει περίπου στη μέση του αστακού) με την κοιλιά προς τα κάτω. Επίσης προσθέτουμε τη δάφνη και το αλάτι και βράζουμε για κάθε κιλό μισή ώρα.
- Αφήνουμε τον αστακό για λίγο στο νερό, τον βγάζουμε σε πιατέλα, καθαρίζουμε το κέλυφος και αφήνουμε την ουρά και το κεφάλι.
- Χτυπάμε σε σέικερ το υλικά για το λαδολέμονο και περιχύνουμε τον αστακό.
Συνοδεύετε με διάφορες σαλάτες και μεζεδάκια
ΠΗΓΗ http://www.greekmasa.gr