ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ::


    

H Jennifer Aniston σχεδιάζει t-shirts κατά του καρκίνου του μαστού


Δες τα t-shirts που σχεδίασε η Jennifer Aniston κατά του καρκίνου του μαστού.

H Jennifer Aniston σχεδίασε μία σειρά από casual t-shirts τα έσοδα των οποίων θα πάνε στην εκστρατεία για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Δες τις μπλούζες και να θυμάσαι πως είμαστε γυναίκες και είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά σε τέτοιου είδους εκστρατείες.

Έρχεται ο φορτιστής «βρύση»


Έρχεται ο φορτιστής «βρύση»

Μετατρέπει την πρίζα σε θύρα USB για να φορτίζετε τις συσκευές σας

Της μόδας τα καμώματα....




Οι μαϊμούδες των δρόμων


      Σε αστιατικές χώρες όπως η Ινδονησία και η Ινδία οι μαϊμούδες του δρόμου είναι συχνό φαινόμενο. Πιο συγκεκριμένα, φτωχοί άνθρωποι αιχμαλωτίζουν μαϊμούδες και τις ντύνουν σαν κούκλες. Στη συνέχεια τις βγάζουν στους δρόμους - αλυσοδεμένες φυσικά - για να ζητιανεύουν.
Το μεροκάματο που βγάζουν είναι πολύ μικρό, όμως από το τίποτα, θεωρούν ότι είναι καλύτερο.
Tο φαινόμεο σταδιακά μειώνεται καθώς η Τζακάρτα γίνεται πιο εύπορη και το δίκτυο προστασίας ζώων δραστηριοποιείται περισσότερο.

Ο άνθρωπος - καθρέπτης


       Ο άνθρωπος- καθρέπτης από το Λος Άντζελες είναι ίσως ο πιο εντυπωσιακός street performer. Καλύπτει όλο το σώμα του με εκατοντάδες μικρούς καθρέπτες που είναι εφαρμοσμένοι σε μία ειδική στολή. Ο τρόπος που το φως του ήλιου αντανακλά πάνω του δημιουργεί μία εικόνα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Πριν και μετά τον... τυφώνα Gaga



Στην πάνω σειρά μπορείτε να δείτε τις ποπ τραγουδίστριες πριν έρθει η Lady Gaga και επηρεάσει το στυλ. Στην κάτω μπορείτε να δείτε τις επιπτώσεις...






Οι άγνωστες πτυχές από τη ζωή της Μέριλιν Μονρό





Το trailer της ταινίας «My Week With Marilyn»

Η υποψήφια για Όσκαρ Μισέλ Ουίλιαμς (Blue Valentine) ηγείται ενός all-star cast στην ταινία «My Week With Marilyn», μια ταινία που αποκαλύπτει

Δεν παίζεται ο παππούς!



     Ένας μεσήλικας σοβαρός κύριος κάθεται στο λεωφορείο όταν μπαίνει μέσα ένας πανκ με μαλλιά που είναι βαμμένα κίτρινα, μπλε, κόκκινα, πράσινα και πορτοκαλί... Aρχισε λοιπόν ο κύριος να τον κοιτάζει επίμονα. Του λέει τότε ο πανκ: - Τι συμβαίνει γέρο; Δεν έχεις κάνει τίποτα παράξενο στη ζωή σου; - Ναι... Έχω κάνει μια φορά κάτι παράξενο... Έκανα σεξ με έναν παπαγάλο και καθώς σε κοιτάζω σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι και παιδί μου...

Μοσχαράκι με πιπεριές και ελιές


«Όταν με φωτογραφίζουν νιώθω να με βιάζουν»


«Όταν με φωτογραφίζουν νιώθω να με βιάζουν»

     Το ξέσπασμα του Johnny Depp κατά τη διάρκεια... φωτογράφισης!

    Για ακόμη μια φορά προκαλεί με τις δηλώσεις του ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp τονίζοντας το πόσο άσχημα αισθάνεται όταν τον φωτογραφίζουν.

Πέθανε ο Στιβ Τζομπς


Την τελευταία του πνοή, στην ηλικία των 56 ετών, άφησε την Τετάρτη ο συνιδρυτής, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Apple Στιβ Τζομπς, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο και άλλα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

H Google παρουσίασε το νέο Google Earth Pro

   
     H Google παρουσίασε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Earth Pro! Η έκδοση 6.1 εστιάζει στην βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης τόσο από απλούς χρήστες, όσο και από επιχειρηματίες.
      Το Google Earth Pro είναι ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο που

Θεσσαλονίκη: Γύριζαν ταινία πορνό σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ!



      Απίστευτες καταστάσεις αφού όπως φαίνεται, δεν ήταν ενημερωμένοι όλοι οι επιβάτες αλλά και ο οδηγός...

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης