ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πρώτος υπολογιστής με Windows 8


  Στο πλαίσιο της συνόδου BUILD που διοργανώνει αυτές τις ημέρες ηMicrosoft στο Anaheim της California, η εταιρεία διένειμε στους παρευρισκόμενους τον πρώτο υπολογιστή με την επόμενη έκδοση των Windows. Να ξεκαθαρίσουμε, πάντως, ότι μιλάμε για μια πρώιμη έκδοση των Windows 8.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Στο  συνέδριο F8 του Facebook, το δημοφιλές social networking site ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό, το Facebook Timeline.



    Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα εκτεταμένο Facebook προφίλ, το οποίο σας εμφανίζει όχι μόνο ό,τι έχετε πράξει τελευταία αλλά οτιδήποτε έχετε κάνει από τη στιγμή που "ντεμπουτάρατε" στο Facebook.
Το προφίλ αυτό θα τρέχει παράλληλα με το υπάρχον προφίλ σας επί του παρόντος, αλλά όλα δείχνουν πως θα το αντικαταστήσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Η διαδικασία ενεργοποίησής του είναι απλή όπως μπορείτε να δείτε και στα επόμενα βήματα: 
ΒΗΜΑ 1
Κάντε log in στο Facebook.

Η Google αναμεσα στις εγκαταστασεις της ΝΑΣΑ


      Η Google Inc θα δημιουργήσει ένα νέο τεράστιο συγκρότημα γραφείων μέσα στις ερευνητικές εγκαταστάσεις της NASA στη Σίλικον Βάλεϊ θα συνεργαστεί με την αμερικανική υπηρεσία διαστήματος σε τομείς όπως η πληροφορική και η νανοτεχνολογία.

Harry Potter and the deathly Hallows


X-Men: First Class Movie Official Trailer (HD)


Faster Movie Trailer


Drive Angry - Official Trailer [HD]


I am number four

.

Απολαύστε το trailer της ταινίας...












The way back


Prince of Persia Film Official Movie Trailer HD


Big Mommas: Like Father, Like Son Movie Trailer Official (HD)


Trailer Avatar The Movie (New extended)


ZOOKEEPER


Mr.Popper's Penguins MOVIE


BAD TEACHER


THE SMURFS


AMERICAN PIE 9


LAST DAY OF SUMMER


THE TREE OF LIFE( NEW MOVIE)


NO STRINGS ATTACHED


The Twilight Saga: Breaking Dawn 2011 Trailer


Just Go With It Movie Trailer Official (HD)


Μόδα Παπούτσια Φθινόπωρο Χειμώνας 2011: Τα πιο hot trends για τα πόδια σας!




















Πόσο …σέξι αισθάνεστε αυτό το χειμώνα;;; Το σίγουρο είναι ότι ακόμη κι όσες από εσάς δεν αισθάνεστε πολύ σέξι, θα αλλάξετε γνώμη μόλις δοκιμάσετε ένα από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που είδαμε φορεμένα στις πασαρέλες των περισσότερων οίκων μόδας. Γόβες στιλέτο αλλά και χοντρά τετραγωνισμένα τακούνια, μπότες πάνω από το γόνατο με ψηλό τακούνι αλλά και χαμηλές ντυμένες με γούνα, σέξι δαντέλες και animal printsήρθαν για να ξεσηκώσουν τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό κοινό, που σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένο!



Μελιτζάνες παπουτσάκι με πατάτες

Χούμους

Εκμέκ καταΐφι

Πολίτικη σαλάτα

Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μουστάρδας

Σουτζουκάκια Σμυρνέικα γιαουρτλού με κόκκινη σάλτσα

Μυδοπίλαφο με πιπεριές

Καρμπονάρα με τορτελίνια

Κλέφτικο στο φούρνο

Κορμός σοκολάτας με μπισκότα και φουντούκια (μωσαϊκό)


PULL&BEAR: Φθινόπωρο-xειμώνας 2011/2012

Μόδα Φθινόπωρο Χειμώνας 2010 2011: Οι πιο hot τάσεις της μόδας



       Ξεκινήσατε ήδη να κατεβάζετε τα μακρυμάνικα από το πάνω μέρος της ντουλάπας; Σκέφτεστε ποια θα είναι φέτος το χειμώνα τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας που θα σας κάνουν να είστε και πάλι μέσα στη μόδα; Συγκεντρώσαμε τις βασικότερες τάσεις της μόδας μέσα σε λίγες γραμμές, ώστε να σας βοηθήσουν να «καλύψετε» τα κενά και να οργανώσετε την ντουλάπα σας χωρίς να κάνετε άσκοπες αγορές…

Abduction - Official Trailer [HD]


"Σκυλάκια στο Διάστημα"


Ελένη Μενεγάκη: ποιές κυρίες θα είναι καλεσμένες στην πρώτη της εκπομπή;


        Οι πρώτες που θα πιουν τον καφέ τους το μεσημέρι παρέα με την  Ελένη Μενεγάκη θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες,  η Ζέτα Μακρυπούλια κι η Έλενα Παπαρίζου.Η 41χρονη παρουσιάστρια ξεκινά κι επίσημα να σερβίρει τον καφέ της μεσημέρι από τις 3 Οκτωβρίου και όπως πολλοί είχαν προβλέψει θα υπερέχει σε ηχηρά ονόματα καλεσμένων έναντι των ανταγωνιστριών της σε Alter και Star.

H Miley Cyrus κατηγορει τα media


    Σε μια συνεντευξη της στο περιοδικο prestige η 18χρονη σταρ λεει:'' Υπήρχε αυτό το άρθρο στο περιοδικό τις προάλλες, που παρουσιάζει όλες τις νεότερες διασημότητες. Ήμουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας  και με ειχαν καταταξει στην κατηγορία των Good Girl Gone Bad. Και λεω:''Τι στο καλο??''

Χρηστίδου-Σταματόπουλος: Απ' τον Alpha στον ΑΝΤ1...


           Η Σίσσυ Χρηστίδου, ως γνωστόν, θα είναι στο πάνελ της πρωϊνής εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, η οποία ξεκινάει στις 17/10, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος θα είναι ο αρχισυντάκτης. Χρηστίδου και Σταματόπουλος ανήκαν μέχρι και την περυσινή σεζόν στο δυναμικό του Alpha και πιο συγκεκριμένα στο τιμ της πρωϊνής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, όπου η Ναταλία Γερμανού θα παραμείναι η βασική παρουσιάστρια.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης