ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Του έγινε … “τούβλο” !!!

Ένας τύπος αποφασίζει να δοκιμάσει την αντοχή του στην αποχή από το sex κατά
την περίοδο της σαρακοστής, μέχρι το Πάσχα. Το αναφέρει στην γυναίκα του και

Όταν η Ελένη Μενεγάκη μας έδειχνε τις ζαρτιέρες της…

Όταν η Ελένη Μενεγάκη μας έδειχνε τις ζαρτιέρες της… Σπάνια φωτογραφία!!!Ήταν 1993 και η Ελένη Μενεγάκη ήταν ανάμεσα στην Μέγκα Μπάνκα και τον ΑΝΤ1.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Τον έσωσε από την αυτοκτονία με ένα φιλί!

Μια συγκλονιστική ιστορία διαδραματίστηκε στην πόλη Shenzhen της Κίνας... 
Ένας 16χρονος είχε ανέβει σε μια γέφυρα και κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι του φαινόταν αποφασισμένος να πέσει στο κενό. 

Οι πιο περίεργες θρησκείες που δεν θα πιστεύετε πως υπάρχουν!

Ο Diego Maradona ως κεντρικό πρόσωπο θρησκείας και το ιπτάμενο τέρας
από spaghetti ως ο δημιουργός του κόσμου!

Δείτε τις πιο παράξενες θρησκείες και τις αλλόκοτες πεποιθήσεις τους.

Θανατηφόρο δηλητήριο στις υποκατάστατες γλυκαντικές ουσίες

Τον Οκτώβριο του 2001, η αδελφή μου άρχισε να αρρωσταίνει πολύ 
Είχε σπασμούς στο στομάχι και κινούταν με δυσκολία. Το περπάτημα γινόταν με μεγάλη δυσκολία... Και έπρεπε να βάζει όλα τα δυνατά της για να σηκωθεί από το κρεβάτι! Πονούσε αφόρητα.

'Bράζει'' η Κρήτη για τον καθηγητή-παιδεραστή! Στα δίχτυα του 30 μικρά αγόρια - Νέα στοιχεία και βίντεο!

 Τον έπιασαν στο κρεβάτι με δυο 13χρονα αγόρια και διαπιστώθηκε
ότι βιντεοσκοπούσε τα πάντα
- Οδηγείται απόψε στον εισαγγελέα και δεν τον αναλαμβάνει κανένας δικηγόρος

Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια

Και να ‘μαστε ξανά εδώ να φτιάχνουμε υπέροχα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια
. Θα σας πω ένα μυστικό. Η μισή χαρά είναι στις ώρες που θα περάσετε διακοσμώντας τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια σας. Δηλαδή ρε παιδί μου… η χαρά την ώρα της δημιουργίας είναι μεγαλύτερη και από την ώρα που τα τρως.

Με λένε …Λουκά Παπαδήμο

Με λένε …Λουκά ΠαπαδήμοΟ Λουκάς Παπαδήμος ανοίγει τα χαρτιά του και πρώτη φορά αποκαλύπτει όλα τα σχέδιά του για τη διάσωση της χώρας μας. Τον εντοπίσαμε σε ένα μικρό χωριό της Λάρισας, καθίσαμε δίπλα του στο καφενείο, ήπιαμε μαζί του τσίπουρο και μας μίλησε για τον προσωπικό του βίο, τις μεγάλες του αγάπες, αλλά και για το πώς άλλαξε η ζωή του από την ημέρα που ανέλαβε την… πρωθυπουργία.

ΔΕΙΤΕ: Το δίπλωμα του Τσακ Νόρις!

ΔΕΙΤΕ: Το δίπλωμα του Τσακ Νόρις!Ο Τσακ Νόρις για πρώτη φορά δημοσιοποιεί το δίπλωμά του κάνοντας όλους όσο και καλοί οδηγοί να είναι να.. τρέμουν!

Angelina Jolie: «Ήθελα να αναλαμβάνω κηδείες!»

Angelina Jolie: «Ήθελα να αναλαμβάνω κηδείες!»H διάσημη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό μιλάει χωρίς φόβο και ταμπού για το σκοτεινό παρελθόν της και δεν σταματάει να μας εκπλήσσει.

Πρασινίζει» ο πύργος του Άιφελ

«Πρασινίζει» ο πύργος του ΆιφελΣε τεράστιο κήπο που θα απαρτίζεται από 600.000 φυτά υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταμορφωθεί ο πύργος του Άιφελ στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος.

ΦΡΚΗ: Βίασαν και σχεδόν ΣΚΟΤΩΣΑΝ στο ξύλο βρέφος ΕΝΟΣ μηνός

ΦΡΚΗ: Βίασαν και σχεδόν ΣΚΟΤΩΣΑΝ στο ξύλο βρέφος ΕΝΟΣ μηνόςΔεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί όταν αντίκρυσαν την κακοποίηση του μωρού το οποίο άνοιξε τα μάτια του στον κόσμο πριν από μόλις ένα μήνα!

Τι κοιτούν όσοι μπαίνουν στο προφίλ σας;

Έρευνα δίνει απαντήσεις

Τι κοιτούν όσοι μπαίνουν στο προφίλ σας;Τα προφίλ σας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα επισκέπτονται κάθε μέρα φίλοι σας, γνωστοί σας, συνάδελφοί σας ακόμα και άνθρωποι που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ στη ζωή σας. 

10 πράγματα που…ξενερώνουν τις γυναίκες!

Οι γυναίκες, ως γνωστόν, σε περνάνε από κόσκινο...


Κοιτάνε το παραμικρό στην εμφάνισή σου, στο ντύσιμό σου, στο κούρεμα σου, στον τρόπο που κρατάς το τσιγάρο, στο πως χαιρετάς τον φίλο σου, στο πως τρως και πως πίνεις το ποτό σου. Υπάρχουν όμως κάποια στάνταρ χαρτιά στην συμπεριφορά σου και στο παρουσιαστικό σου που λειτουργούν ως γυναικο-απωθητικά! Ποια είναι αυτά και πως δεν θα τις ξενερώσεις στο δευτερόλεπτο;

Ο Μίκυ Μάους… δεν ήταν πάντοτε ποντίκι!

perierga.gr - Ο Μίκυ Μάους... δεν ήταν πάντοτε ποντίκι!Ο Μίκυ Μάους δημιουργήθηκε το 1928 στις ΗΠΑ από τον Ουώλτ Ντίσνεϊ και τον Ουμπ Άιγουερκς, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν εξαρχής… ποντίκι! Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Το αγαπημένο καρτούν του Ντίσνεϊ, που κρατά εδώ και δεκαετίες συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειές του, ξεκίνησε την καριέρα του ως…

Μπορούμε να πεθάνουμε από ένα απλό φτέρνισμα;

perierga.gr - Μπορούμε να πεθάνουμε από ένα απλό φτέρνισμα;Το φτέρνισμα είναι ένα κοινό σύμπτωμα που έχουμε κατά καιρούς όλοι οι άνθρωποι (και τα ζώα) και θεωρείτε τις περισσότερες φορές «αθώα» αντίδραση του οργανισμού.

Θέλεις Να Χάσεις Λίπος Από Την Κοιλιά; Δες Πως!

Υπάρχει τρόπος τελικά να διώξεις το λίπος από την κοιλιά; Τι γίνεται όταν η δίαιτα δεν επικεντρώνει εκεί που σε απασχολεί; Σκέφτηκες ποτέ ότι παίζει σημαντικό ρόλο το πρωινό σου; …

Το κοριτσάκι που δεν μπορεί χωρίς τα γυαλιά ηλίου


Το κοριτσάκι που δεν μπορεί χωρίς τα γυαλιά ηλίουΑυτά συμβαίνουν όταν έχεις γεννηθεί cool...

60χρονος με σώμα 20χρονου

60χρονος με σώμα 20χρονουΤο σώμα αυτού του κυρίου δεν αντιστοιχεί σε καμία περίπτωση με την ηλικία του. Είναι 60 ετών και γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά.

VIDEO: Η Deutsche Bank έκανε έξωση σε γιαγιά 107 ετών

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η απόφαση της Deutsche Bank να κάνει έξωση…σε μια γιαγιά 103 ετών η οποία ζούσε…στο σπίτι με την 83χρονη κόρη της.

Διμερείς συμφωνίες θέλουν Σαρκοζί και Μέρκελ


Αδιαφορούν για το ρίσκο διάσπασης της ευρωζώνης

Διμερείς συμφωνίες θέλουν Σαρκοζί και ΜέρκελΞεχωριστές συμφωνίες με μεμονωμένες χώρες της Ευρωζώνης, ακόμη και αν άλλα κράτη-μέλη διαφωνούν, συζητούν να συνάπτουν οι ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, Άγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί. 

Γιατί είναι αναγκαίος ο θηλασμός


Πολλαπλά τα οφέλη τόσο για τη μητέρα όσο και για τα νεογέννητα

Γιατί είναι αναγκαίος ο θηλασμόςΤα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού είναι πάρα πολλά. Η επιστήμη ανακαλύπτει συνεχώς νέες ασθένειες για τις οποίες ο θηλασμός είναι μοναδικό και πολύτιμο μέτρο πρόληψης. Τέτοιες ασθένειες αφορούν στην υγεία τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού.

Οι πιο άβολες ανδρικές στιγμές



Συμβαίνουν σε όλους

TEΣΤ : Το σεξ και ο ρόλος του στη ζωή σας (ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΝΤΡΕΣ)


 Δεν μπορείτε να ζήσετε ούτε στιγμή χωρίς σεξ; 
Ή μήπως ανήκετε σ' εκείνους που αντιμετωπίζουν τον πειρασμό ήρεμα και λογικά;
Ανακαλύψτε πού κρύβεται ο ερωτισμός σας.;)

Τεστ για ξανθιές και...όχι μόνο!!!!!


Μια ξανθιά ήθελε να πιάσει δουλειά σε μια επιχείρηση, για να τηνδοκιμάσουν της έκαναν μερικές ερωτήσεις γενικών γνώσεων.

Απίστευτο: Του “Τρύπησε” Το Στόμα… Ένας Ξιφίας [Video]

Τη στιγμή που ένας νεαρός ψαράς απέφυγε… το θάνατο, όταν ένας ξιφίας 272 κιλών βγήκε από το νερό και… τον «τρύπησε» με την σαν ξίφος σιαγόνα του -ευτυχώς μόνο στο στόμα- κατέγραψε η αδερφή του με την κάμερά της.

Μάριος Αθανασίου: “Την Γιωργίτσα Την Απάτησα Με Τον Νίκο”!

Έπαθε σοκ η Ναταλία Γερμανού από την εξομολόγηση του ηθοποιού.

ΑΙΣΧΟΣ! Τους ζητάνε να πληρώσουν χαράτσι για το σπίτι τους που κάηκε και στο οποίο έχασαν παιδί και εγγόνια!

Καμία ντροπή τελικά δεν έχουν στο Υπουργείο Οικονομικών απ’ ό,τι φαίνεται… Μπορεί να βράζει ολόκληρη η κοινωνία από τα συνεχή άδικα χαράτσια, παρόλα αυτά εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι, ακόμα και σε περιπτώσεις που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης.

VIDEO: «Bενιζέλο, φύγε είσαι ανεπιθύμητος»

Την ορκωμοσία της κόρης του θέλησε να παρακολουθήσει ο Υπουργός Οικονομικών πριν λίγη ώρα στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ωστόσο η παρουσία του ξεσήκωσε τις αντιδράσεις όσων βρίσκονταν εκεί.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοκ! Δήμαρχος-Νεκρόφιλος!

Δεν πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το παρακάτω γεγονός έλαβε χώρα σε μία δημοτική κοινότητα της χώρας μας.

Επιστολή- καταγγελία των υπαλλήλων του Γαβαλά!

Επιστολή καταγγελία των εργαζομένων λίγες ώρες πριν την σύλληψη δόθηκε στο φως της δημοσιότητας.
Διαβάστε την:

Μάθημα στα πανεπιστημιακά βιβλία η αποτυχία Παπανδρέου


Μάθημα στα πανεπιστημιακά βιβλία η αποτυχία ΠαπανδρέουΤο γύρο του κόσμου κάνει το γράφημα του επιτοκίου των ελληνικών ομολόγων 1 έτους με αναλυτές να σχολιάζουν πως δεν έχουν δει κάτι παρόμοιο ποτέ στη ζωή τους. Όταν ο Παπανδρέου ανέλαβε την

Σόρος: Στο χείλος της κατάρρευσης η παγκόσμια οικονομία

Σόρος: Στο χείλος της κατάρρευσης η παγκόσμια οικονομίαΤο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα δεν είναι μόνο δυσλειτουργικό, αλλά βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης σύμφωνα με τον μεγαλοεπενδυτή George Soros.
Όπως δημοσιεύει η Wall Street Journal, ο ουγγρικής καταγωγής Soros λέει ότι παρατηρεί έναν αυξανόμενο διαχωρισμό

Σοκ!!! Γνωρίζατε πως WWW = 666 ;

Σοκ!!! Γνωρίζατε πως WWW = 666 ;(Στα Εβραϊκά): www=666 (w=6). Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων που παραθέτουμε, το wθεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).

ΣΟΚ με διαφήμιση που συγκρίνει τον Ομπάμα με τον Χίτλερ [φωτο και βίντεο]

ΣΟΚ με διαφήμιση που συγκρίνει τον Ομπάμα με τον Χίτλερ [φωτο και βίντεο]Σάλος έχει ξεσπάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με μια διαφήμιση που συγκρίνει τον Μπαράκ Ομπάμα με τον Αδόλφο Χίτλερ

Συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς

Στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου συνελήφθη από τη Διεύθυνση Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ..

Rihanna for Armani

Η RIHANNA ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΣΥΛΛΟΓΗ CASUAL ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ EMPORIO ARMANI.

Forever young

ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΝΑΜΕ, ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

Η λίμνη των σκελετών!

Η λίμνη με τους σκελετούς!Η Roopkund, γνωστή ως η «λίμνη των σκελετών«, αποτελεί ένα μέρος γεμάτο από άλυτους γρίφους. Βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή των μακρινών Ινδιών, Uttarakand, στα Ιμαλάια Όρη, σε υψόμετρο 5.000 μ.

5 Aνέκδοτα!!!

Οι Ομοφυλόφιλοι Στο Μπάνιο


Δυο ομοφυλόφιλοι την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο ένας

Γαρίδες με τυριά

Γαρίδες με σάλτσα ντομάτας


Γαρίδες με τυριά. . . .

Η πολλή άνεση βλάπτει


Η πολλή άνεση βλάπτει        Δεν πρόλαβε να δει τι τον χτύπησε

Σαν να μην υπήρχε ο Tom Cruise


Η συμπρωταγωνίστριά του έκλεψε την παράσταση

Σαν να μην υπήρχε ο Tom CruiseΕίσαι ο Tom Cruise με πολλά χρόνια καριέρας και επιτυχημένων ταινιών να «βαραίνουν» τις πλάτες σου και… μία δερμάτινη ολόσωμη στολή με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ σου παίρνει τη δόξα!

Νέο πρόγραμμα για την Υγεία προωθεί η ΕΕ


Στις συζητήσεις στις Βρυξέλλες συμμετείχε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Νέο πρόγραμμα για την Υγεία προωθεί η ΕΕΣτο Συμβούλιο των υπουργών Υγείας της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες, συμμετείχε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, με κεντρικό θέμα το νέο πρόγραμμα «Υγεία για την Ανάπτυξη» 2014-2020, προϋπολογισμού 446 εκατ. ευρώ. 

Eίναι πραγματικά χρήσιμα τα στοματικά διαλύματα;


Πως θα καταπολεμήσετε τη στοματική κακοσμία

Eίναι πραγματικά χρήσιμα τα στοματικά διαλύματα;Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από διαφημίσεις για μια ποικιλία στοματικών διαλυμάτων που καταπολεμούν την ουλίτιδα και την πέτρα, άλλα που προλαμβάνουν την τερηδόνα, αντιμετωπίζουν την κακοσμία και γενικά μας εξασφαλίζουν ένα καθαρό και υγιές στόμα. Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα;

Μια υγιεινή πρόταση για το μεσημεριανό σας


Τηγανίτες με λαχανικά και γιαούρτι

Μια υγιεινή πρόταση για το μεσημεριανό σαςΕκτέλεση

Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στον τρίφτη από το λεπτό μέρος.

Τα «φώτα» στο Καραϊσκάκη


Το πρόγραμμα της αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ

Τα «φώτα» στο ΚαραϊσκάκηΟ αγώνας Ολυμπιακός-Παναιτωλικός ξεχωρίζει από την… πρώτη δόση της δωδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ανεπίτρεπτο λάθος από τον διάσημο παρουσιαστή

Η χοντρή γκάφα του Piers MorganΗ χοντρή γκάφα του Piers Morgan

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής του CNN, Πιρς Μόργκαν, ο οποίος αναφέρθηκε στον εκλιπόντα κωμικό Patrice O’Neal, λέγοντας πως ήταν…

Βάφτισε την ασέλγεια «διαδικασία μύησης»


Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τη δράση του «δασκάλου»

Βάφτισε την ασέλγεια «διαδικασία μύησης»Διαδικασία «μύησης» είχε «βαφτίσει» την ασέλγεια ο 47χρονος εκπαιδευτικός από την Κρήτη, ο οποίος συνελήφθη να κακοποιεί σεξουαλικά δύο μαθητές του.

«Η Κίνα δεν θα σώσει την Ευρώπη»


Η Υφ.Οικονομικών της Κίνας λέει ότι δε σκοπεύει να διαθέσει τα αποθέματα της

«Η Κίνα δεν θα σώσει την Ευρώπη»«Οι χώρες της Ε.Ε. δεν θα πρέπει να υπολογίζουν στην Κίνα για την καταπολέμηση της κρίσης χρέους με τα 3,2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε αποθέματα ξένου συναλλάγματος που διαθέτει», γράφει η Frankfurter Algemeine Zeitung.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης