ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ε. Κοκκίνου: «Είναι αδύνατο να προφυλάξω την προσωπική μου ζωή»

Συνέντευξη στην «Πρωινή Μελέτη» έδωσε η Έλλη Κοκκίνου στην οποία μίλησε για το πώς θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα, αλλά πολλές φορές δεν το καταφέρνει.

«Ποτέ δεν ήμουν υπέρ στο να δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή. Προσπαθώ να την προστατεύω όσο μπορώ, όταν μπορώ και όταν θέλω. Πάντα θέλω, αλλά κάποιες φορές είναι αδύνατον», παραδέχεται η Έλλη.

Όσο για το αν γιορτάζει αυτό τον καιρό, με αφορμή και το νέο της τραγούδι δια χειρός Φοίβου, «Τα γενέθλιά μου», η ίδια είναι αινιγματική.

«Κάθε χρόνο γιορτάζουμε γενέθλια. Άλλος πάλι γιορτάζει όταν χωρίζει, άλλος όταν είναι ερωτευμένος», είπε η Έλλη όλο μυστήριο.

Μίλησε επίσης και για την εμπειρία της στο «Greek Idol», λέγοντας ότι της άρεσε και της ίδιας, αλλά κυρίως άρεσε στον κόσμο που συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Θα γίνει άραγε Greek Idol 3;

Οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί




Kαι όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι' αυτούς

Πέρσι η χρωματική μανία ήταν το καμηλό. Φέτος τη θέση του πήραν εκρηκτικοί, statement συνδυασμοί που τραβούν τα βλέμματα και ανανεώνουν το στυλ με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ας περάσουμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης. Ποια είναι τα νέα χρώματα και πως θα τα φορέσεις;

Αποκλειστικό: Πότε κυκλοφορεί το νέο video clip της Άννας Βίσση




Η συνεργασία με τον Dave Stewart και το πρόβλημα υγείας.

     Η Άννα Βίσση τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κύπρο καθώς είχε προγραμματίσει κάποιες συναυλίες. Ένα θέμα υγείας, όμως, την ανάγκασε να τις αναβάλλει.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter η Άννα Βίσση ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές στην Κύπρο: «Απολογούμαι ειλικρινά

Εκτός πρωινής ζώνης η Νάντια Μπουλέ!




Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστος Φερεντίνος μόνο.

Το γυναικείο ντουέτο με αρχηγό έναν άντρα, τον Χρήστο Φερεντίνο, τελικά δε θα συμβεί ποτέ στον ANT1, αφού τα σχέδια των υπευθύνων άλλαξαν.

ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ........


Ο Τσάκ Νόρις ξέρει απο πιο χωριό είναι η χωριάτικη σαλάτα.


Ο Τσακ Νόρις δεν σερφάρει στο Internet, έχει κάθε ιστοσελίδα αποθηκευμένη στο μυαλό του. Κάνει refresh ανοιγοκλείνοντας τα μάτια.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ:




   Οι μαθητές διαβάζουν, κουράζονται, τρέχουν, παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, γυμνάζονται, ζουν έντονα, μεγαλώνουν, αναπτύσσονται. Αρα, έχουν ανάγκη από ενέργεια, ενώ δεν χρειάζονται κορεσμένα λίπη. Και ποια πρέπει να είναι η διατροφή τους; 

Το ξέσπασμα της Έλλης Κοκκίνου στο twitter




Η ευαίσθητη πλευρά μιας μητέρας

Η Έλλη Κοκκίνου είναι απ’ τους διάσημους Έλληνες που χρησιμοποιούν το twitter όχι μόνο για να προωθήσουν τη δουλειά τους αλλά και για να εκφράσουν προβληματισμούς και πράγματα που τους ενοχλούν.

Τις προηγούμενες μέρες η Έλλη έκανε 2 tweets που μας άρεσαν για κάτι που είδε στο δρόμο και τη βρίσκει κάθετα αντίθετη

Το 2012 το Playstation Vita



Το Playstation Vita, ο διάδοχος του PSP, θα κυκλοφορήσει τελικά το 2012 στην Ευρώπη και στην Αμερική.




      Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το Playstation Vita θα... προλάβει την περίοδο των Χριστουγέννων μόνο στην Ιαπωνική αγορά. Αντίθετα, στην Ευρώπη και στην Αμερική θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους. Η συσκευή αναμένεται να κοστίζει γύρω στα €250 και σύμφωνα με

ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ

Αμυγδαλόπιτα ελαιόλαδο, με σοκολάτα, σούπα αχλάδι βανίλια, τουΐλ σοκολάτα

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ



Γλυκό Σοκολάτας

Εσπασε το χερι του ο Μιθριδάτης στο Dancing on ice





    Πριν ακόμα ξεκινήσει το Dancing on ice έχουν αρχίσει οι τραυματισμοί και οι αποχωρήσεις! Μετά τον Βασίλειο Κωστέτσο και τον Κώστα Φραγκολιά που τραυματίστηκαν ελαφρά, ακολούθησε ο σοβαρότερος τραυματισμός του Μιθριδάτη ο οποίος όχι μόνο έπεσε στον πάγο και χτύπησε σοβαρά, αλλά κινδυνεύει παράλληλα να μείνει και εκτός παιχνιδιού... Την ίδια ώρα εκτός παιχνιδιού έμειναν η Πάμελα και ο Σωτήρης Πάσστρας.


Ο Σακης Ρουβας στο Αμερικανικο X-FACTOR












      Μέχρι και οι Αμερικανοί υποκλίνονται στον      Έλληνα σταρ. Πολύ σύντομα, μάλιστα, πρόκειται να τον καλέσουν στην Αμερική για να τον γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν ακόμη και για πιθανή συνεργασία.
Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λεβέντης

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης