ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τραγικά ατυχήματα μην τα δείτε εάν δεν αντέχετε (18+)

Πραγματικά είναι σοκαρστικά..Δείτε το video και θα καταλάβετε..

Ε ΟΧΙ!Το ξύνει και το μυρίζει μέσα στο δικαστήριο!

Απορώ τι σκεφτόταν την ώρα που έκανε αυτό το πράγμα...Μερικοί άνθρωποι είναι απίστευτοι...

Η Ξανθιά, Ο Ξανθός Και Το…Εσώρουχο. Φάρσα Που Τα Σπάει [Video]

Είναι όντως οι ξανθιές… χαζές; Πρόκειται για έναν από τους πιο καλοδιατηρημένους μύθους ανά τους αιώνες. Η αντίληψη ότι οι ξανθιές είναι πιο χαζές από τις μελαχρινές υπάρχει από την… αρχαιότητα. Να όμως που εδώ τα πράγματα περιπλέκονται… Μία ξανθιά και ένας “ξανθός” έστησαν μια από τις ωραιότερες φάρσες.

Γιατί κάποιοι γεννιούνται αριστερόχειρες;

Είναι αναγκασμένοι να ζουν σ΄ένα κόσμο πλασμένο για εκείνους που ακολουθούν πιστά το παραδοσιακό ρητό: τα πράγματα πάνε δεξιά. Συνεπώς όλα τα κάνουν αντίθετα! Μια καθημερινή, απλή κίνηση μετατρέπεται σε μεγάλη ταλαιπωρία!

Κι όμως είναι ο Λάκης Γαβαλάς

Φόρεσε την ξανθιά περούκα του, τα stylish γυαλιά του και φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό.

Περίεργοι άνθρωποι σε αεροδρόμια (pics)

Δεν υπάρχουν. Δείτε τις φωτογραφίες

Εκπληκτικό κόλπο με κερί


Εκπληκτικό κόλπο με κερίΈνα πολύ απλό αλλά εντυπωσιακό κόλπο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο ποτήρια, ένα κερί και ένα καρφί.

Τέσσερα νέα παιχνίδια στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ


Διαθέσιμα από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

Τέσσερα νέα παιχνίδια στα πρακτορεία του ΟΠΑΠΤο PowerSpin και το Bowling στη σειρά των MonitorGames και το FlipperDrop και το Ducklings στη σειρά GoLucy, είναι τα τέσσερα νέα παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να επιλέγουν από την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, όσοι επισκέπτονται τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ.

«Κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο»


Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τις εποχές που ήταν... καλές

«Κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο»Η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τις «χρυσές εποχές» της τηλεόρασης και για τα πολύ μεγάλα ποσά που έπαιρναν κάποιοι από τους συναδέλφους της.

«Η Αμερική θα γίνει πεδίο μάχης»

«Η Αμερική θα γίνει πεδίο μάχης»Η διαβόητη ομάδα χάκερ, Anonymous, έδωσε στην κυκλοφορία ένα βίντεο σχετικά με ένα νομοσχέδιο το οποίο πέρασε από την Γερουσία, και μάλιστα με ψήφους 97 προς 3.

Ένα περίεργο τεστ αγάπης...

Ένα περίεργο τεστ αγάπης....

Δε θα διαρκέσει πάνω από 3 λεπτά.
Δοκίμασέ το.
Θα σε τρομάξει. 

TEST για όλους! Mάθετε τι ζώο θα μπορούσατε να είστε!

«Είσαι ζώο!» λέμε σε όποιον μας σπάει τα νεύρα. Αλήθεια, σκεφτήκατε τι ζώο θα μπορούσατε να ήσασταν σύμφωνα με το χαρακτήρα σας;

Αν βλέπετε λουλούδια, δείτε καλύτερα…

perierga.gr - Αν βλέπετε λουλούδια, δείτε καλύτερα...Βλέποντας για πρώτη φορά τις ακόλουθες φωτογραφίες, σίγουρα θα σκεφτείτε ότι είναι πολύχρωμες εικόνες φρεσκοκομμένων λουλουδιών. Ωστόσο, έχετε ήδη παραπλανηθεί! Αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός της Cecelia Webber.

Μην βιαστείς να κάνεις… πονηρές σκέψεις!

perierga.gr - Μην βιαστείς να κάνεις... πονηρές σκέψεις!Ο τρόπος που ένας σκιτσογράφος χρησιμοποιεί το μολύβι για να φτιάξει το σκίτσο του έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι πρώτες γραμμές που τραβάει μπορεί να σας… αποπροσανατολίσουν ως προς το τελικό περιεχόμενο της εικόνας. Κι αν νομίζετε πως μπορείτε να καταλάβετε από την αρχή τη θεματολογία του σκίτσου, μάλλον είστε γελασμένοι. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί μια «εικόνα να είναι χίλιες λέξεις», όμως πρέπει πρώτα να τη δεις ως το τέλος!

Μέρκελ: Πετύχαμε ό,τι θέλαμε να πετύχουμε

«Το ισχυρό ευρώ είναι καλό και για τη Βρετανία»Το ισχυρό ευρώ είναι καλό και για τη Βρετανία
Υπεραμύνθηκε της συμφωνίας η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής.

Το τέλος της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα


Το Reuters αναφέρει ότι «Οι δυναστείες ρίχνουν αυλαία»

Το τέλος της οικογενειοκρατίας στην ΕλλάδαΣε άρθρο του με τίτλο «Οι δυναστείες στην Ελλάδα ρίχνουν αυλαία» το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters περιγράφει πως έρχεται το τέλος της καριέρας των πολιτικών οικογενειών στη χώρα μας.

«Σκότωσα τα παιδιά σου. Έλα να πάρεις τα πτώματα»


Και όλα αυτά έγιναν για ένα σπίτι!

«Σκότωσα τα παιδιά σου. Έλα να πάρεις τα πτώματα»Την 8χρονη κόρη του Regina και τον 10χρονο γιο του Rol έσφαξε ο 62χρονος Jean Francis Say, ο οποίος μετά τη δολοφονία τηλεφώνησε στην εν διαστάσει σύζυγό του και της είπε: «Σκότωσα τα παιδιά. Έλα να πάρεις τα πτώματα».

Αστεία ατυχήματα!


Δείτε τα πιο αστεία ατυχήματα που μαγνητοσκοπήθηκαν ποτέ...

Ο Ιωσήφ προανήγγειλε τον ερχομό του Χριστού στο tweeter

Είναι πάρα πολλοί οι διάσημοι που κατά καιρούς έχουν διαμαρτυρηθεί για το γεγονός πως επιτήδειοι έχουν χρησιμοποιήσει το όνομα τους για να δημιουργήσουν fake accounts στα μέσα κοινωνικής δικτύώσης,

Κάτι Τρέχει Με Αυτούς Τους Ανθρώπους Και Φωτογραφίζονται Έτσι… [Συλλογή Με Γελοίες Φωτο]

Λένε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί…

Καλούνται για στρατολογική καταγραφή οι νέοι που γεννήθηκαν το 1994

Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώθηκε  ότι οι υποψήφιοι για στράτευση (»στρατεύσιμοι» στην γλώσσα του στρατού)  της κλάσης 2015 (δηλαδή όσοι έχουν γέννηθεί το  1994) έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής

«Έκτακτη περίπτωση το ελληνικό PSI»


Βενιζέλος: Θα ενισχύσουν τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα οι σημερινές αποφάσεις

«Έκτακτη περίπτωση το ελληνικό PSI»Οι σημερινές αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών και αυτό θα ενισχύσει την προθυμία και εν τέλει τη συμμετοχή των ιδιωτών

Ταξιδέψτε με δωρεάν εισιτήρια


Μπείτε στο Facebook και κερδίστε

Ταξιδέψτε με δωρεάν εισιτήριαΞεκινά σήμερα ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Olympic Air στο Facebook που προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για τους νικητές και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Ξεχάστε τη «μόνιμη δίαιτα»


Αρκεί να ακολουθήσετε υγιεινό τρόπο διατροφής για δύο ημέρες την εβδομάδα

Ξεχάστε τη «μόνιμη δίαιτα»Το να ακολουθήσετε μια αυστηρή δίαιτα για… δύο μόνο μέρες είναι πολύ πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος, από το να προσπαθείτε να ελέγχετε συνεχώς τις θερμίδες που καταναλώνετε, ισχυρίζονται ερευνητές.

Τα πιο extreme ταξί που έχετε δει (pics)

Κάνουν τη διαδρομή απολαυστική. Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες..

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στα... λεφτά

Βγάζει στην κυριολεξία σπυριά... Η Emma Killilea δεν έχει καλή σχέση με το χρήμα. Και με αυτό δεν εννοούμε ότι τα ξοδεύει, αλλά ότι… δεν τα ακουμπάει καν!

Μάθημα Ζωής: Tο παιδί με το μισό κεφάλι!

Ο Ho Guozhu γεννήθηκε στην κινεζική επαρχία Shandong το 2000... και μεγάλωσε φυσιολογικά, σαν όλα τα αγοράκια της ηλικίας του, μαζί με το δίδυμο αδελφό του.Ωστόσο, από την ηλικία των 3 ετών άρχισε να έχει περιοδικούς σπασμούς στα αριστερά του άκρα.

Παράξενα έθιμα που έχουν διάφορες χώρες γύρω από το σεξ

Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες. Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ..

Ανέκδοτο: Η πρόβα

Δυο τύποι μοιράζονται ένα διώροφο σπίτι. Ένα βράδυ λοιπόν, κατά τις 3 τα ξημερώματα, ο από πάνω αρχίζει να παίζει ντραμς. ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ - ΝΤΑΠ, ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ - ΝΤΑΠ...

Σοκαριστικό βίντεο!!! Δαίμονας σέρνει ποδοσφαιριστή???

Το σίγουρο είναι ότι το βίντεο θα σας τρομάξει αρκετά! Αλλά αξίζει να το δείτε...

Twitt- άρει με νέο look η Shakira

Twitt- άρει με νέο look η ShakiraΡιζική αλλαγή αποφάσισε να κάνει η τραγουδίστρια Shakira και έκοψε τα μαλλιά της.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το μωρό της

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το μωρό τηςΘέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της μαζί με το μωρό της απελπισμένη από την ανέχεια μια 42χρονη οικονομική μετανάστρια από την Πολωνία η οποία με το παιδάκι αγκαλιά βούτηξε στη θάλασσα, στο Ηράκλειο.

Έπεσε σε χειμερία νάρκη και έζησε 24 μέρες στο ψύχος (Vid.)

Έπεσε σε χειμερία νάρκη και έζησε 24 μέρες στο ψύχος (Vid.)Η ιατρική κοινότητα της Ιαπωνίας βρέθηκε μπροστά σε ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Αυτό ενός 35χρονου Ιάπωνα, ο οποίος επέζησε σε πολικό ψύχος νωρίς νερό και τροφή, επί 24 ημέρες!

Προσοχή στο εμφιαλωμένο νερό...

Προσοχή στο εμφιαλωμένο νερό...Πρόβλημα στο εμφιαλωμένο νερό διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Από τους ελέγχους που διενήργησε

Γιατί της ζητούν 100 εκ. δολάρια;

Γιατί της ζητούν 100 εκ. δολάρια;Είναι έγκυος η κοπέλα και τη στεναχωρούν! Απαράδεκτο! 

Αναβολή δίκης θανατοποινίτη λόγω...twitter!

Αναβολή δίκης θανατοποινίτη λόγω...twitter!Αναβάλλεται η δίκη  θανατοποινίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας του Αρκάνσας.
επειδή ένας από τους ενόρκους χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό του στο Twitter κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της.

Όργιο παρακολουθήσεων προσώπων και τηλεφώνων κατήγγειλε ο Α.Τσίπρας

Όργιο παρακολουθήσεων προσώπων και τηλεφώνων κατήγγειλε ο Α.ΤσίπραςΣτοιχεία σοκ για μαζικές παρακολουθήσεις πολιτών και πολιτικών συγκεντρώσεων, παρουσίασε στη Βουλή ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας, σε επίκαιρη ερώτηση, λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία που έθεσε στη διάθεσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Απίστευτο βίντεο με τον άνθρωπο-δελφίνι! (Vid)

Απίστευτο βίντεο με τον άνθρωπο-δελφίνι! (Vid)Του Φράνκι Ζαπάτα του αρέσουν τα τζετ σκι και τα δελφίνια. Ήθελε λοιπόν, να...συνδυάσει και το δύο! 
Ο Γάλλος παρουσίασε λοιπόν μια κατασκευή, το Flyboard που πωλείται έναντι 5.000 ευρώ και υπόσχεται να κάνει το κολύμπι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα δραστηριότητα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατρός συνήθιζε να… πιπιλά τις γυναικείες θηλές των ασθενών!


   Συνήθιζε να πιπιλά τις γυναικείες θηλές ασθενών του…με στόχο όπως έλεγε

Το ντύσιμο που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σου

Σίγουρα το ΄χεις ακούσει, το ΄χεις διαβάσει ή το έχεις διαπιστώσει στην πράξη. Τα χρώματα στα ρούχα και τα αξεσουάρ αναδεικνύονται καλύτερα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου και της επιδερμίδας σου. Αν φοράς τα κατάλληλα χρώματα ανάλογα με τα χρώματά σου δείχνεις πιο όμορφη

Ζήλια: Πώς να την καταπολεμήσουμε;


Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορεί να κρύβονται πίσω από τη ζήλια. Πιθανώς παίζει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας (π.χ. σαν άχαρο, άχρηστο, ανίκανο κλπ.), αλλά και τους άλλους (π.χ. σαν άτομα που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε και να βασιστούμε πάνω τους).

Αποκάλυψη - σοκ ηθοποιού: «Έπεσα θύμα κακοποίησης ως παιδί»

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε στην "Πρωινή Μελέτη" γνωστός ηθοποιός. Με αφορμή το θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί και υποδύεται έναν πατέρα που κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα κακοποίησης όταν ήταν παιδί.

3D Ζωγραφιές στο δρόμο

Καλλιτέχνες του δρόμου δημιουργούν εκπληκτικά έργα τέχνης που ξεγελούν το μάτι και εντυπωσιάζουν!

Η μυστική συγνταγή της Coca Cola μπαίνει για πρώτη φορά σε... βιτρίνα

Η μυστική συνταγή του διάσημου αναψυκτικού μετακινήθηκε, για πρώτη φορά εδώ και 86 χρόνια,
από ένα χρηματοκιβώτιο σε μια θωρακισμένη βιτρίνα.

Χρήσιμες συμβουλές για όλους!

Χρήσιμες συμβουλές για όλους!Τα κουνούπια έχουν ένα πρόβλημα: σιχαίνονται τα αγγούρια. Αφήστε τη φλούδα τους κοντά στα μέρη που συχνάζουν! Εγγυημένη επιτυχία...
Το Dettol είναι εξίσου αποτελεσματικό!

Video Σοκ: Έχασε Την Ζωή Του Πάνω Στο Ρινγκ

Έφυγε από τη ζωή ο 27χρονος Ρώσος πυγμάχος Ρόμαν Σιμάκοφ, ο οποίος νοσηλευόταν από τη Δευτέρα (5/12) σε νοσοκομείο του Εκατερίνεμπουργκ, έπειτα από σοβαρά τραύματα στον… εγκέφαλο που είχαν προέλθει στον αγώνα με τον συμπατριώτη του Σεργκέι Κοβάλεφ.
Στον άτυχο πυγμάχο της κατηγορίας των μεσαίων βαρών είχε γίνει αμέσως χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο με την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ,

Τα τέλεια νύχια για το ρεβεγιόν

Πώς αυτά τα Χριστούγεννα θα δείξετε τα νύχια σας, και τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε σήμερα.Κατά τη διάρκεια των εορτών, τα νύχια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία: νέα βερνίκια κάνουν την εμφάνισή τους, φρέσκιες, λαμπερές αποχρώσεις ανεβάζουν τη διάθεση, εμπνευσμένα σχέδια μαγνητίζουν…

Ανεξήγητα σημάδια στην «υπόγεια» Ιερουσαλήμ

Ανεξήγητα σημάδια στην «υπόγεια» Ιερουσαλήμ Ένα μυστήριο για τους αρχαιολόγους κρυβόταν κάτω από την Ιερουσαλήμ, καθώς η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως περίεργα σχήματα λαξευμένα στην πέτρα.

Νέα τάση: τα δίχρωμα χείλη


Ξεχωρίστε με την τόλμη σας και δοκιμάστε κραγιόν σε δύο τόνους του ίδιου χρώματος.Δεν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις αλλά να τις δημιουργείτε; Αν η απάντηση είναι ναι, εμπνευστείτε από τις πασαρέλες του Dior και του Ungaro και δοκιμάστε τα χείλη σε δύο αποχρώσεις. Πως θα πετύχετε το αποτέλεσμα;

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης