ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πόσο είναι το μέγεθος ενός φυσιολογικού πέους? Η απόλαυση συσχετίζεται με το μέγεθος?

Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Τελικά από το μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία; 
Ο Dr Θάνος Ε. Ασκητής, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας εξηγεί... την αλήθεια!

Εσύ κάνεις έρωτα ή σεξ???

Κάθονταν κάθε βράδυ οι δυο τους στον καναπέ και νιαούριζαν. "Μωρό μου" ο ένας. "Αγάπη μου" ο άλλος. "Τι είναι καρδιά μου;" ο ένας. "Ζωή μου" ο άλλος. Το "θ" ήταν πάντα "σ" και το "δ" ήταν πάντα "ζ". Και φυσικά το "ρ" ήταν "λ"… "Σέλεις αύλιο να πάμε βόλτα, ε;"… ΄Ερωτας. Τρελός έρωτας. Ο καναπές έσταζε μέλι. Ο αδερφός του φίλου μου και η κοπελιά του δεν έχαναν στιγμή από τη συνύπαρξή τους.

Έλληνες έκαναν «με τα κρεμμυδάκια» τους βουλευτές της συγκυβέρνησης στο Βερολίνο [video]

Την οργή μελών της ελληνικής κοινότητας του Βερολίνου δέχτηκαν οι βουλευτές Χρ. Μαγκούφης, Σάββας Εμινίδης και Γιώργος...

Τσόμσκι: «Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου»

Ο κορυφαίος Αμερικανός διανοητής μιλά για την Ελλάδα και υποστηρίζει ότι καταστρέφεται βάσει σχεδίου. Ο Νόαμ Τσόμσκι ενσαρκώνει την εικόνα του διανοούμενου όπως θα έπρεπε να είναι: με το τεράστιο διανοητικό του ανάστημα, τη θεμελίωση της γενετικής

Η ιστορία του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το πιο διαδεδομένο έθιμο σε όλο τον κόσμο και ο στολισμός του ταυτίζεται με το πνεύμα των ημερών.

Παραπλανητικοί οι ήχοι των γυναικών στη διάρκεια του σεξ

Παραπλανητικοί οι ήχοι των γυναικών στη διάρκεια του σεξΕνδιαφέρον και ίσως ανησυχία προκαλέσει στους άντρες το αποτέλεσμα έρευνας δύο επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του κεντρικού Λάνκασιρ στο Πρέστον της Αγγλίας.ι δύο ερευνητές επικεντρώθηκαν στο θέμα «γυναικείος οργασμός»

“Φύτρωσε” Ένα Δελφίνι Στον Κομμένο Του Ώμο

Σε παιδική ηλικία έχασε το χέρι του όταν είχε ατύχημα σε γραμμές του τρένου. Βαρέθηκε να τον κοιτούν με οίκτο. Και… αποφάσισε να κάνει κάτι εντυπωσιακό γι’ αυτό.

Το …Φαρμακερό Αστείο Του Λιάγκα Έφερε Σε Δύσκολη Θέση Την Ελισάβετ Μουτάφη [Video]

Η ηθοποιός εξηγούσε ότι στο νέο σίριαλ “Κλεμμένα Όνειρα” θα παίζει τη μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου. Τότε ήταν που στο μυαλό του Γιώργου Λιάγκα ήρθε η ατάκα: …“Η Αθηνά Οικονομάκου είναι κόρη σου; Πήγε να μου ξεφύγει, αλλά δεν το είπα… και ο Ματιάμπα γαμπρός σου! Αλλά δεν το είπα”!

Το heavy metal μωρό!



Το heavy metal μωρό!Το heavy metal μωρό!

Ο μικρός Jonah ροκάρει και τα δίνει όλα!

Το facebook του Γιάγκου Δράκου


Το facebook του Γιάγκου Δράκου

Το facebook του Γιάγκου Δράκου

"Μαγικά" γυαλιά για τυφλούς

"Μαγικά" γυαλιά για τυφλούς


Γυαλιά που θα δίνουν τη δυνατότητα σε τυφλούς να "βλέπουν" κατασκεύασαν βρετανοί επιστήμονες, όπως μεταδίδει το BBC.

Αγόρι - Κορίτσι: Ένας χαρακτηριστικός διάλογος

Αγόρι - Κορίτσι: Ένας χαρακτηριστικός διάλογοςΚορίτσι: Μωρό μου έχεις φάει για βράδυ;

Οι γιαγιάδες και το Tae Kwon Do


Οι γιαγιάδες και το Tae Kwon DoΣτη Νότια Κορέα δεν υπάρχει όριο ηλικίας για την ενασχόληση με το εθνικό τους σπόρ...

Σοφά λόγια και έξυπνες ατάκες

Σοφά λόγια και έξυπνες ατάκες #10Ο ανόητος σκέφτεται το αύριο, ενώ ο σοφός 


απολαμβάνει το σήμερα.

Σοκ προκαλεί ο αριθμός των νεκρών στη Συρία

Σοκ προκαλεί ο αριθμός των νεκρών στη ΣυρίαΤουλάχιστον τέσσερις χιλιάδες Σύροι μεταξύ αυτών 307 παιδιά  έχασαν τη ζωή τους  στις αιματηρές συγκρούσεις  των τελευταίων οκτώ μηνών στη χώρα, όπως προκύπτει από το νεότερο απολογισμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Καρτάλης: Σαρωτικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές

Καρτάλης: Σαρωτικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογέςΣαρωτικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές, ζητεί ο βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος, Κώστας Καρτάλης, φοβούμενος καταποντισμό του κόμματος στις κάλπες.

Πες μου πως το κάνεις να σου πω ποιος είσαι

Είσαι παθιάρης και γρήγορος ή μήπως αισθησιακός και πρόστυχος; Όπως κι αν το κάνεις, για τις γυναίκες λέει πολλά. 

To supermodel Carré Otis μιλάει για τα ναρκωτικά στη μόδα και την ανορεξία

To supermodel Carré Otis μιλάει για τα ναρκωτικά στη μόδα και την ανορεξίαΤο supermodel της δεκαετίας του ενενήντα, Carré Otis λέει ότι το να νικήσει τον εθισμό της από τα ναρκωτικά δεν ήταν καθόλου δύσκολο σε σχέση με την ανορεξία και αποκαλύπτει πως ήταν πραγματικά το μόντελινγκ τις δεκαετίες του ογδόντα και του ενενήντα.

Σοκολατάκι αξίας… 180.000 Ευρώ!(video)

Σοκολατάκι αξίας… 180.000 Ευρώ! Μπορεί ένα σοκολατάκι να είναι μικρό, για να φάει, όμως, κάποιος το συγκεκριμένο θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.   Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 180.000 ευρώ πρέπει να δώσει κάποιος για να γευτεί τη σοκολάτα του.

Η νέα hot φωτογράφηση της Σάσας Μπάστα!

Η νέα hot φωτογράφηση της Σάσας Μπάστα!Η Σάσα Μπάστα φωτογραφήθηκε όπως την γέννησε η μαμά της για γνωστό περιοδικό! Πιο γυμνασμένη και αδυνατισμένη από ποτέ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και αποκάλυψε ότι το έχει ρίξει στη γυμναστική και την διατροφή!

Ύποπτο το σάκχαρο για εμφάνιση καρκίνου στο παχύ έντερο

Ύποπτο το σάκχαρο για εμφάνιση καρκίνου στο παχύ έντερο Με την εμφάνιση καρκίνου στο παχύ έντερο συνδέονται τα αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σύμφωνα  με τα αποτελέσματα  έρευνας που διεξήχθει  στο Πανεπιστημίο Yeshiva.

Ο ΠΑΟΚτζής που έγινε «σταρ» στο Facebook!(VIDEO)

Ο ΠΑΟΚτζής που έγινε «σταρ» στο Facebook!Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και έχεις ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο...Το matrix του White Hart Lane δείχνει ότι έχουν περάσει 14 λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης και η ομάδα σου προηγείται με γκολ του Σαλπιγγίδη από το 6ο λεπτό!

O πραγματικός εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ!(video)

O πραγματικός εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ!Σίγουρα όλοι θυμάστε την ταινία «Ο εξορκισμός της Εmily Rose», που προβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια στις κινηματογραφικές αίθουσες και ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Ποιο ήταν το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube;

Ποιο ήταν το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube;Σήμερα ανήκει στην Google και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα sites του κόσμου.Το Youtube ξεκίνησε να λειτουργεί στις 23 Απριλίου του 2005,

25 σοκαριστικές αλήθειες και στατιστικές για το sex

Διαβάστε 25 στατιστικές αλήθειες γύρω από τον τομέα του σεξ…

Η στατιστική εισέρχεται στην ζωή μας πολλές φορές δίχως να την ρωτήσουμε. Κάποιες φορές μπορεί να μην την δεχόμαστε γιατί δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια αλλά κάποιες φορές την ακολουθούμε γιατί μας ανοίγει ένα καινούριο μονοπάτι που μας οδηγεί προς το φως του τούνελ.

Μαστίζει η ανεργία στην Ισπανία


Σε ένα χρόνο 4,4 εκατομμύρια Ισπανοί έχουν χάσει τη δουλειά τους

Μαστίζει η ανεργία στην ΙσπανίαΣε ανοδική πορεία βρίσκεται ο δείκτης της ανεργίας στην Ισπανία. 

Τηλεφώνησε σε γραφείο συνοδών και του έστειλαν την κόρη του

Είναι αρκετά λυπηρό όταν ο γάμος σου έχει πέσει στα τάρταρα και ψάχνεις τον έρωτα σε όλα τα λάθος μέρη. Κι αφού τα πράγματα έχουν έτσι, και σκοπεύεις να την κάνεις την κουτσουκέλα σου, γιατί να μην βοηθήσεις την οικονομία και να πληρώσεις μια πόρνη για να καλύψεις τις σεξουαλικές σου....

Σοκάρει η κίνηση πεινασμένων σε εκκλησία


Μπήκαν στο ναό και ζήτησαν να φάνε τον άρτο

Σοκάρει η κίνηση πεινασμένων σε εκκλησίαΈνα απίστευτο θέαμα περίμενε τους πιστούς στην Πάτρα όταν ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της πόλης φεύγοντας από το ναό, πήγαν να πάρουν άρτο από το καλάθι.

Το Ζήσαμε Κι Αυτό: Γαλλική Εκπομπή Γιά Τους Έλληνες Μετανάστες! [Video]

Ποιός να μας το έλεγε πριν από δύο χρόνια, πως το 2011, ξένα τηλεοπτικά κανάλια θα έκαναν αφιέρωμα για τους Έλληνες μετανάστες… και όμως είναι πραγματικότητα. Χιλιάδες νέοι ψάχνουν την τύχη τους στην Γερμανία… με κίνητρο έναν καλό μισθό.


: Sexy Φάρσα : Κάνε μου την Ένεση - Video

Ο γιατρός έχει χτυπημένο το χέρι του και δεν μπορεί να κάνει την ένεση σε μια καυτή κοπέλα και ...

...ζητάει απο έναν ασθενή που περιμένει να την κάνει αυτός . Που ; Μα φυσικά στα οπίσθια της .


Απίστευτο! Μοτοσικλετιστής Ξεγελά Το Θάνατο! [Φωτο+Video]

Τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Οι δυο μοτοσικλετιστές έκαναν το νούμερο τους με απόλυτη ακρίβεια. Αλλά στο τέλος,… όλα πήγαν στραβά!
Η στιγμή της σύγκρουσης του ενός με ένα από τα τρία αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην παράσταση στο πάρκο Μπέτο Καρέρο της Βραζιλίας, έκοψε την ανάσα όσων την παρακολουθούσαν.

Η Απίστευτη Προφητεία Ενός Ναζί, Πριν 66 Χρόνια!

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι αντίγραφο από απόκομμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, όπως θα παρατηρήσετε του έτους 1995, ενός άρθρου που…αρχικά είχε δημοσιευτεί 66 χρόνια πριν, δηλαδή το 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Έσπασε την μέση του γιατί πήγε να το παίξει μάγκας!

Να τι γίνετε όταν το παίζεις μάγκας!

Τι να περιμένεις στο σεξ από κάθε ζώδιο !

Τον γνώρισες. Συστηθήκατε και φυσικά έμαθες και το ζώδιό του. Εδώ θα μάθεις και το τρόπο που συμπεριφέρεται στο σεξ...

ΔΕΙΤΕ: Πως μπορείς να γελοιoποιηθείς στο facebook !

Facebook Photoshop Fails (2)Μερικοί χρήστες του Facebook κάνουν τα πάντα για
να εντυπωσιάσουν... με τις φωτογραφίες τους, αλλά στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιηθούν…




Facebook Photoshop Fails (3)
Facebook Photoshop Fails (4)
Facebook Photoshop Fails (5)
Facebook Photoshop Fails (6)
Facebook Photoshop Fails (7)
Facebook Photoshop Fails (8)
Facebook Photoshop Fails (9)
Facebook Photoshop Fails (10)
Facebook Photoshop Fails (11)
Facebook Photoshop Fails (12)
Facebook Photoshop Fails (13)















to-potistiri

Πήρε άδεια για να αυτοϊκανοποιείται στο γραφείο!

Μια
μεγάλη νίκη της εργατικής
τάξης…Η Άννα Καταλίνα Μπεζέρα Σιλβάρες από….
την Βραζιλία πάσχει από ψυχαναγκαστικό οργασμό, γεγονός που ...

Ωραια φωτο κοπελια, αλλα το σεντονακι σου ειναι πολυ FAIL -_-

τον καθαρισμό του δωματίουΝα θες να την ρίξεις στο κρεβάτι και να 

σιχαίνεσαι!!

Ήξερες ότι...


Το 1800, στην Αγγλία, όποιος δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο!

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης