Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνες έκαναν «με τα κρεμμυδάκια» τους βουλευτές της συγκυβέρνησης στο Βερολίνο [video]

Την οργή μελών της ελληνικής κοινότητας του Βερολίνου δέχτηκαν οι βουλευτές Χρ. Μαγκούφης, Σάββας Εμινίδης και Γιώργος...

Φραγκίδης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) Ευ. Αντώναρος (Ν.Δ.) και Θ. Πλεύρης (ΛΑ.Ο.Σ.) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/11 το βράδυ στην γερμανική πρωτεύουσα.

Οργισμένοι με τις πολιτικές εξελίξεις νέοι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία – επειδή όπως είπαν δεν βρήκαν δουλειά στη χώρας μας – ζήτησαν από τους έλληνες βουλευτές να τους πουν τι ακριβώς συζήτησαν με τους Γερμανούς και τι συμφώνησαν να ξεπουληθεί.

Τους έθεσαν ερωτήματα, σχετικά με την πολιτική κατάσταση, τα σκληρά μέτρα που παίρνονται από την κυβέρνηση σε βάρος των αδυνάμων. Τους ρώτησαν ευθέως αν θα άντεχαν να δουλεύουν οι ίδιοι για 600 και 700 ευρώ. Τους είπαν με τι υποτιμητικό τρόπο τους αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί.

Επί της ουσίας όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση εμμέσως πλην σαφώς είπαν στους βουλευτές ότι η φτώχεια στην οποία καταδικάζει τον ελληνικό λαό η ελληνική κυβέρνηση την οποία στηρίζουν είναι μεγαλύτερη μορφή βίας. 











tro-ma-ktiko

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης