ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Ο κουμπάρος και η κουμπάρα … !!

Ένας τύπος έκλαιγε ασταμάτητα και γύριζε από τον ένα γιατρό στον άλλο για να βρει τι πρόβλημα έχει και δε μπορεί να σταματήσει να κλαίει …
Όταν κανένας γιατρός δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει αναγκάστηκε να πάει και σε ψυχίατρο …..

Το νερό βρύσης πιθανό αίτιο ομοφυλοφιλίας


Μία απίστευτη αιτιολόγηση για την αύξηση των ομοφυλόφιλων του Περού έδωσε ο δήμαρχος της περιοχής.

Θεϊκό!!!!!! Καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ!

Διαβάστε μια απίστευτη φάρσα από τον Jim! (Προσοχή, υπάρχει συχνή χρήση της «αγαπημένης» λέξης των Ελλήνων)
«Για όλους εσάς που ενίοτε βιώνετε μια άσχημη μέρα ,και απλά θέλετε να τα χώσετε σε κάποιον,
μην το κάνετε σε κάποιον γνωστό σας, αλλά σε κάποιον άγνωστο.

Άνθρωποι που άλλαξαν τη ζωή τους για πάντα (pics)

Ήθελαν να γίνουν διαφορετικοί και το πέτυχαν. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Οι τραγικότερες φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ στο facebook (pics)

333 Weird People On Brazilian FacebookΤα λόγια είναι περιττά. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε και μόνοι σας...

Αυτό δεν ήταν ληστεία... ήταν κωμωδία (video)

Σ αυτή η ληστεία ο λιγότερος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να της αποδοθεί είναι αστεία, τραγική και κωμωδία...! Τ έγινε ρε φίλε, απο πλαστικό ήταν το σφυρί...;

Τελικά τι κοιτάνε οι γυναίκες όταν βλέπουν για πρώτη φορά έναν άντρα; (video)

Αυτή την απορία την έχουν σχεδόν όλοι οι άντρες. Για το λόγο αυτό, ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να κάνει ένα «πείραμα» για να δει τελικά ποιο μέρος του σώματος κοιτάνε οι γυναίκες όταν βλέπουν για πρώτη φορά έναν άντρα. Για να το κάνει αυτό

Ο καλύτερος τρόπος για να κάψεις καρδιές

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσουμε το ενδιαφέρον του άλλου και όχι μόνον...
είναι να αποκαλύπτουμε τα αισθήματά μας.

Αποκάλυψη Ε.Μενεγάκη: Μου Είπαν “Αυτή Είναι Η Εκπομπή Αν Σου Αρέσει”… [Video]

«Εμένα μου είπαν «’Ελα εδώ κυρία Μενεγάκη! Αυτή είναι η εκπομπή. Παρ’ την και κάν’ την. Δεν σ΄ αρέσει; Άμα δεν σ’ αρέσει…»». Με αυτά τα λόγια, όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, οι υπεύθυνοι του Alpha ενημέρωσαν την παρουσιάστρια

Βίντεο Με Όλα Όσα Έγιναν Στο Sofitel – Πως Παγίδευσαν Τον Στρος Καν

Βιαστικό συμπέρασμα; Μπορεί ναι. Όμως αν κάποιος δει προσεκτικά το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο το ξενοδοχείο από τις κάμερες ασφαλείας, θα διαπιστώσει ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν ίσως σήμερα να ήταν… υποψήφιος για την Προεδρία της Γαλλίας.
Το βίντεο δημοσίευσε η εφημερίδα “Le Monde” και περιέχει όχι μόνο τις τελευταίες κινήσεις του Στρος Καν, αλλά και όλα όσα έγιναν μέσα στο ξενοδοχείο από την αποχώρησή του και μετά.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν σε απατά...

zwdia
Σε απατά; Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι...
Ό, τι κι αν συμβεί ο απατημένος το μαθαίνει τελευταίος -όπως λέει και το γνωστό ρητό! Μάθε ποιοι τύποι ερωτικών συντρόφων υπάρχουν ανά ζώδιο και πως να κρατήσεις το ταίρι σου κοντά σου μια ζωή. Αν φυσικά το θέλεις!

20 πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω της τεχνολογίας

Έρευνα: 20 πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω της τεχνολογίαςΜια ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail...
στην οποία εξετάζει συνήθειές μας που άλλαξαν λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας.

Ο πιο αψυχολόγητος οπαδός


Ο πιο αψυχολόγητος οπαδός

Έκανε το δικό του σόου


Δάκρυα Ντρογκμπά για Μουρίνιο


Ο Ιβοριανός επιθετικός αναπολεί τις ένδοξες στιγμές του 2007

Δάκρυα Ντρογκμπά για ΜουρίνιοΣε κλάματα ξέσπασε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στα αποδυτήρια της Τσέλσι, όταν ανακοίνωσε ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ότι αποχωρεί από την ομάδα. Ο Ιβοριανός επιθετικός αποκαλύπτει τι έγινε στα …ενδότερα των «μπλε» και πως ο Τζον Τέρι προσπάθησε να κρατήσει τον «Special One» στο Λονδίνο. 

Τεστ: Ποιο είναι το δικό σας sex appeal;

Κάθε γυναίκα έχει sex appeal με το δικό της πολύ προσωπικό τρόπο, έστω κι αν η ίδια δεν το αισθάνεται ή, επηρεασμένη από αυτό που προβάλλεται ως σέξι, θεωρεί ότι η ίδια δεν εκπέμπει αρκετή σεξουαλική ενέργεια. Ένας συνδυασμός από διάφορα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές μάς προσδίδουν αυτό το κάτι που κάνει τους άλλους να μας επιθυμούν. Εσείς τι χαρακτηριστικά συνδυάζετε στην ερωτική σας φαρέτρα; 

“Η Πρώην Μου Με Απάτησε Με Τον Κολλητό Μου”

Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Κώστας Μαρτάκης στο περιοδικό People.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μια τραυματική εμπειρία που είχε όταν… 

Γυναίκα Κλέβει Λουλούδια Και Γλάστρες Από Τάφο Μικρού Παιδιού!

Μια απίστευτη ιστορία έχει σοκάρει την Βρετανία. Μια ηλικιωμένη γυναίκα κλέβει μέσα από νεκροταφείο και μάλιστα από τον τάφο ενός…. μικρού παιδιού.

Τα'κανε πάνω του...απ'τον φόβο...κυριολεκτικά!(VIDEO)

Το γνωστό παιχνίδι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έκανε...το θαύμα του.Πολλοί έχουν πέσει στην παγίδα αλλά αυτός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο..! 

Είδε Την Πεθαμένη Γιαγιά Της… Στον Υπέρηχο!

Η 35χρονη Catherine Beattie είχε μια κάπως… περίεργη εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός υπέρηχου πριν από μερικούς μήνες…. Ισχυρίζεται ότι είδε το πρόσωπο της αγαπημένης της γιαγιάς, που έχασε πριν από 32 χρόνια στην οθόνη του υπέρηχου!

Aπό πότε μία συνήθεια γίνεται εξάρτηση;

Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στο αλκοόλ, τα ηρεμιστικά ή το τσιγάρο, προσπαθώντας να απαλύνουν τις πιέσεις της καθημερινότητας. Όταν η ψυχή υποφέρει, ένα ποτηράκι παραπάνω, ένα χαπάκι, η δουλειά, ακόμα και «ακίνδυνες» ουσίες, όπως ο καφές, μπορούν εύκολα να οδηγήσουν στην εξάρτηση. 

Τα μυστικά του γυναικείου οργασμού

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι ελεύθερη, επαναστατική. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να μπει σε «καλούπια». Η κάθε γυναίκα αντιλαμβάνεται διαφορετικά την ερωτική επιθυμία,

Εσείς με ποια σειρά γεννηθήκατε;

 Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σειρά γέννησης φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς και της προσωπικότητάς μας, ενώ μπορεί να επηρεάσει σε ένα βαθμό τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή μας, από το τι δουλειά θα κάνουμε μέχρι ποιον θα επιλέξουμε για ερωτικό σύντροφο. 

Τεστ: Πώς λειτουργεί η µνήµη σας;

Κάποιοι επιστήμονες πιστεύουν ότι ήδη μέσα στην κοιλιά της μητέρας τα έμβρυα αρχίζουν να έχουν μνήμη των οσμών, των αγγιγμάτων, της γεύσης. Το βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια μνήμη. Άλλοι αποτυπώνουν περισσότερο τις εικόνες,

Ανακαλύφθηκαν τα καρφιά της σταύρωσης του Ιησού?

Ο Ισραηλινο-Καναδός αρχαιολόγος και δημιουργός ντοκιμαντέρ Simcha Jacobovici ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τα καρφιά με τα οποία σταυρώθηκε ο Ιησούς.

Τον στοιχειώνει το φάντασμα της Amy Winehouse

Σύμφωνα με φίλους του τραγουδιστή Peter Doherty, το φάντασμα της Amy Winehouse έχει στοιχειώσει το σπίτι του στο Λονδίνο!

Ακρωτηρίασε το πόδι της και αυτό αρχισε να..μεγαλώνει ξανά!

Η Mandy Sellars από το Accrington της Βρετανίας υποβλήθηκε πριν από 2 χρόνια περίπου σε μία χειρουργική επέμβαση και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το ένα της πόδι. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, το ακρωτηριασμένο της άκρο άρχισε να… μεγαλώνει ξανά!

Ο πιο χαρούμενος Dj στον κόσμο



Ο πιο χαρούμενος Dj στον κόσμο

Μόνο που τον βλέπεις σου ανεβάζει τη διάθεση!

Αρσενικό ή θηλυκό; Το computer έχει φύλο!!!

perierga.gr - Αρσενικό ή θηλυκό; Το computer έχει φύλο!Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελεί για τους περισσότερους από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση. Άπειρες ώρες περνάμε μπροστά στην οθόνη του και σίγουρα η σχέση που έχουμε αναπτύξει μαζί του είναι κάτι παραπάνω από στενή!

Να ξέρεις ότι γέρασες αν …ξέρεις την απάντηση


Ένα πολύ απλό αλλά διασκεδαστικό τεστ ηλικίας. Αν γνωρίζεις την απάντηση σημαίνει ότι μάλλον … τα ‘χεις τα χρονάκια σου!

Είναι Αυτή Η Πύλη Της Κολάσεως; [Video]

Η τοποθεσία που βλέπετε στη φωτογραφία  βρίσκεται στο Darvaz του Turkmenistan.
Το 1971, κατά τη διάρκεια γεώτρησης για… αναζήτηση φυσικού αέριου, το έδαφος υποχώρησε και ολόκληρη η εξέδρα κατέρευσε μέσα σε ένα υπόγειο σπήλαιο.

Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχεις

Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχειςΣύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας. Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:

Πες μου πώς πίνεις… να σου πω ποιος είσαι!

perierga.gr - Πες μου πώς πίνεις... να σου πω ποιος είσαι!Ο Glenn Wilson, συμβουλευτικός ψυχολόγος στο King’ s College του Λονδίνου μελέτησε για έναν ολόκληρο μήνα 500 θαμώνες σε ένα συγκεκριμένο μπαρ, καταφέρνοντας στο τέλος να περιγράψει 7 τύπους ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους σίγουρα ο καθένας μπορεί να εντοπίσει τον εαυτό του.

Πως κυκλοφορείς έτσι, να χαρείς...

Έχουμε δει περίεργα και περίεργα στους δρόμους και στα μέσα μεταφοράς…Εκ πρωτης δεν φαίνεται κάτι παράξενο.. Δείτε όμως την συνέχεια!!

Ποια σχέση έχει η τράπουλα με το χρόνο;

perierga.gr - Κουίζ! Ποια σχέση έχει η τράπουλα με το χρόνο;Η τράπουλα αποτελείται από σύμβολα, νούμερα και φιγούρες, ενώ ο αριθμός των χαρτιών της είναι συγκεκριμένος. Αν όλα αυτά τα αναλύσουμε, η τράπουλα έχει άμεση σχέση με το χρόνο. Δείτε πώς…

Απίστευτο κόλπο με την ηλικία και το νούμερο παπουτσιών!

Perierga.gr - Κόλπο με την ηλικία και το νούμερο παπουτσιών!Θα σας καταπλήξει η τελειότητα των αριθμών!!!

Τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι σέρνει θηριώδες τζιπ

Perierga.grΈνα μικρό τηλεκατευθυνόμενο τανκ σέρνει με σχετική άνεση ένα πολυτελές, θηριώδες τζιπ καταπλήσσοντας το κοινό.

Αναγνωρίζετε το αγόρι της φωτογραφίας;


Το αργότερα αγαπημένο παιδί των media απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο

Αναγνωρίζετε το αγόρι της φωτογραφίας;Το νεαρό αγόρι της φωτογραφίας που κρατάει ένα μικρό πτηνό στα χέρια του, κάμποσα χρόνια αργότερα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά των media λόγω του εκκεντρικού του χαρακτήρα και του ιδιαίτερου χιούμορ του.

Να αναλάβει πρωτοβουλία ο Πάπας για να παίρνουν οι καλόγριες αντισυλληπτικά


Κίνδυνος καρκίνου λόγω του «όρκου αγνότητας»

Να αναλάβει πρωτοβουλία ο Πάπας για να παίρνουν οι καλόγριες αντισυλληπτικάΗ Καθολική Εκκλησία θα πρέπει να καλύπτει τα έξοδα προκειμένου να λαμβάνουν οι καλόγριες αντισυλληπτικά χάπια ώστε να μειώνεται ο επιπλέον κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου που προκύπτει εξαιτίας τoυ όρκου αγνότητας, ανακοίνωσαν σήμερα Αυστραλοί ειδικοί στον καρκίνο.

Καθοριστική Σύνοδος για το μέλλον της Ευρώπης

Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες ώρες για το μέλλον της Ευρώπης.Υπό το βάρος νέων απειλών για υποβάθμιση ολόκληρης της ΕΕ, αλλά και κορυφαίων ευρωπαϊκών τραπεζών, από την Standard & Poor's, αρχίζουν σήμερα Πέμπτη

Ερευνα ΚΟΠ για στημένα στο Κύπελλο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, για τους αγώνες Κυπέλλου

Οι Εξωγήινοι Πάρκαραν Το Διαστημόπλοιο Τους Δίπλα Στον Ερμή; [Video]

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου με τους επιστήμονες να απορούν τι μπορεί να είναι αυτό το φωτεινό αντικείμενο δίπλα στον πλανήτη Ερμή.
Οι φίλοι…των εξωγήινων όμως κάνουν λόγο για την ύπαρξη και άλλων ανθρώπινων όντων εκτός από εμάς και ότι αυτό που φαίνεται είναι απλά το διαστημόπλοιο εξωγήινων!

Προσοχή! Μάτια και αυτιά ανοιχτά!

Αυτό το μήνυμα είναι για όσους βγαίνουν τη νύχτα, πηγαίνουν σινεμά, και τους σπουδαστές που βγαίνουν από το πανεπιστήμιο ή κολέγιο.

Απίστευτο βίντεο! Κοπέλα μιλάει με το αγόρι της στην κάμερα, όταν...

..πίσω της εμφανίζεται, το εγκεφαλικό! Δείτε το...

Άντρες, γυναίκες και αριθμοί

Όταν μιλάνε οι αριθμοί, ουδείς μπορεί να τους αμφισβητήσει. Έτσι μαζέψαμε τα τελευταία πορίσματα και εσείς βγάζετε τα συμπεράσματά σας . 

Eurovision 2012: Οι πρώτες πληροφορίες για τα υποψήφια τραγούδια

Γνωστοποιήθηκαν οι τίτλοι των τριών υποψηφίων τραγουδιών, από τα οποία το ένα θα ερμηνευτεί από την Ήβη Αδάμου, στην προσπάθεια της...

“Ποτέ δεν θα είσαι μόνος” - Mια συγκινητική ιστορία -

Κι, όμως, το ποδόσφαιρο μπορεί να ενώσει, όχι μόνο να διχάσει. Μια συγκινητική ιστορία που προκάλεσε ρίγος σε όσους την παρακολούθησαν από κοντά αλλά και από την οθόνη.

Έπεσαν οι μάσκες "κύριε" Σαμαρά... για άλλη μια φορά!


Επιμένει η ΝΔ στο να μην ανοίξουν οι λογαριασμοί των 300 στις τράπεζες της Ελβετίας! 

Βγήκε Μόνο Με Την Γούνα Της!

Η προκάτοχος της Λάουρας στο ΟΛΑ, η ξανθιά Σάσα Μπάστα εισέβαλε στο πλατό της μεταμεσονύκτιας εκπομπής του ΑΝΤ1 φορώντας μονάχα τόσα όσα χρειάζοταν για να δείξει πως όχι μόνο δεν κρυώνει,

Η κινέζικη κουζίνα είναι ιδιαίτερα νόστιμη αλλά και πολύ ελαφριά, υγιεινή και καθόλου παχυντική . Δε χρησιμοποιεί, για παράδειγμα, βούτυρο ή μαγειρικό λίπος και το λάδι που χρησιμοποιείται στο φαγητό δεν ξεπερνά τις 3-4 κουταλιές. Πατάτες, πίτες, παχυντικές σάλτσες δεν υπάρχουν στα κινέζικα φαγητά όπως επίσης και το ψωμί δε συμπεριλαμβάνεται στα κινέζικα μενού. 

Όταν η τεχνολογία γίνεται γελοία ή και επικίνδυνη.

Η ιστορία της τεχνολογίας δεν έχει να επιδείξει μόνο ένδοξες στιγμές. Ιδού ορισμένες συσκευές που προκαλούν ακατάσχετα γέλια.

Πως το Στρες Επηρεάζει την Εμφάνισή σου.


Οι δερματολόγοι γνωρίζουν ότι το στρεs μπορεί να προκαλέσει  τριχόπτωση, ξέσπασμα ακμής, και πολλά άλλα προβλήματα. Αυτές οι εκδηλώσεις του στρες μπορεί να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερο άγχος.

Το πιο Κολακευτικό Παπούτσι για Κάθε Γυναίκα


Αν και Christian Louboutin σχεδιάζει  διάφορα στυλ παπουτσιών με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα, πρόσφατα δήλωσε πως πιστεύει ότι το ιδανικό παπούτσι για μια γυναίκα είναι η οι διπλόπατες γόβες (pumps).

VIDEO: Απειλούν σε Facebook και Τwitter ότι θα δολοφονήσουν την Βρετανίδα ρατσίστρια

VIDEO: Απειλούν σε Facebook και Τwitter ότι θα δολοφονήσουν την Βρετανίδα ρατσίστριαΔεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά μιας Βρετανίδας, η οποία έκανε ρατσιστική επίθεση σε τραμ του Λονδίνου.
Η γυναίκα, κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, χρησιμοποίησε σκληρές βωμολοχίες κατά των εθνικών μειονοτήτων, και επιτέθηκε στους επιβάτες του τραμ.
Δείτε το βίντεο:
Η Αστυνομία των Βρετανικών Μεταφορών εντόπισε την γυναίκα και την συνέλαβε ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ίδια.
Τα στοιχεία της έχουν κυκλοφορήσει σε Facebook και Twitter και δέχεται δεκάδες απειλές κατά της ζωής της.
Η Emma West θα αναγκαστεί μάλιστα να κάνει Χριστούγεννα στην φυλακή, καθώς λόγω των απειλών οι δικαστές αρνήθηκαν να την αφήσουν ελεύθερη με καταβολή εγγύησης.
Ο Ian McNeal, δικαστής της υπόθεσης ανέφερε στο δικαστήριο: «Έχουμε μάθει ότι η διεύθυνση σου κυκλοφορεί ευρέως σε Facebook και Twitter και συνοδεύεται με δεκάδες απειλές κατά της ζωή σου. Για το λόγο αυτό παραμένεις υπό κράτηση για την δική σου ασφάλεια».






mediagate.gr

Η απάντηση του Βενιζέλου σε δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας»

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», o Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης