Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κυκλοφορεί η «Στρατηγική» Δεκεμβρίου


Θέματα που θα συζητηθούν

Κυκλοφορεί η «Στρατηγική» ΔεκεμβρίουKυκλοφορεί η «Στρατηγική» Δεκεμβρίου με αποκαλυπτικά θέματα, πληροφορίες και αναλύσεις από το χώρο της άμυνας και της γεωστρατηγικής και με ένα επιπλέον αφιέρωμα για την «ανάγκη ανάσχεσης του τουρκικού επεκτατισμού». 

Γίνεται αναλυτική παρουσίαση των επιπτώσεων που μπορεί να έχει για την ασφάλεια των ενεργειακών κέντρων της Β. Ελλάδος η επιδιωκόμενη κατάργηση της Α 'Στρατιάς, υπάρχει ολοκληρωμένη ανάλυση για τον πρωταρχικό στρατηγικό στόχο της Π.Α., την προσβολή του συστήματος υδάτινων φραγμάτων GAP της Ανατολίας, με τη χρήση βλημάτων SCALP-EG.

Επίσης αποκαλύπτονται δεκάδες απόρρητα αμυντικά προγράμματα της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας των τελευταίων 30 ετών, με πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό σε γίνεται ανάλυση των αερομαχιών BVR στο περιβάλλον του Αιγαίου με την χρήση συστημάτων IFF, περιγράφεται η είσοδος ρομποτικών οχημάτων μάχης στον Ελληνικό Στρατό, υπάρχει αφιέρωμα στα 70 χρόνια της 335 Μοίρας της Π.Α. και δεκάδες ακόμα θέματα από το μεγαλύτερο ελληνικό περιοδικό άμυνας και ασφάλειας στην Ελλάδα. 






newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης