Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Πως να Τοποθετήσεις Εύκολα το Eyeliner με αυτοκόλλητη ταινία! video



Ένα βραδινό ή πιο εορταστικό μακιγιάζ σίγουρα θα δείξει εντυπωσιακό αν βάλεις eyeliner στα μάτια. Το eyeliner μπορεί να ανασηκώσει το βλέμμα και να δώσει την αίσθηση ότι οι βλεφαρίδες σου είναι πολύ πυκνές.




Ο συνδυασμός μάλιστα, eyeliner με έντονο κόκκινο κραγιόν είναι το πιο θηλυκό μακιγιάζ που μπορείς να σκεφτείς για μια βραδινή έξοδο, πόσο μάλλον στο ρεβεγιόν!

Το πρόβλημα όμως που έχουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι δεν μπορούν να τοποθετήσουν το eyeliner σωστά. Είτε το πρόβλημα είναι στο σχήμα που θα δώσουν είτε ότι το χέρι που δεν είναι σταθερό, ή ακόμη ότι δεν καταφέρνουν να δώσουν το ίδιο σχήμα στην γραμμή του eyeliner και στα δύο μάτια, η ιδέα να βάλλουν eyeliner φαντάζει πολύ προχωρημένη διαδικασία.


Όμως υπάρχει ένας εύκολος τρόπος που
μπορείς να τοποθετήσεις το eyeliner και αυτός είναι με την βοήθεια του σελοτέιπ ή μια αυτοκόλλητης ταινίας.
Δεν έχει σημασία ποια μορφή eyeliner θα χρησιμοποιήσεις, η διαδικασία θα είναι ίδια.

Κόψε μικρά κομμάτια από μια αυτοκόλλητη ταινία και αφαίρεσε την περίσσια κόλλα , κολλώντας τα κομματάκια της ταινίας αρκετές φορές στο δέρμα του χεριού σου ή σε ένα κομμάτι ύφασμα.

Στην συνέχεια τοποθέτησε ένα κομμάτι ταινίας πάνω στο βλέφαρο,  κατά μήκος της γραμμής που ακολουθούν οι βλεφαρίδες σου, αφήνοντας τόσο κενό όσο θες να είναι το πάχος της γραμμής του eyeliner.

Επιπλέον τοποθέτησε πλαγιαστά στο κάτω μέρος του ματιού ακόμη ένα κομμάτι ταινίας για να σχηματίσεις την γνωνία και την κλίση που θες στην γραμμή του eyeliner.
Αφού έχεις φτιάξει το σχέδιο- καλούπι που θα μπει το eyeliner, απλά γέμισε το κενό με το eyeliner που θα χρησιμοποιήσεις.

Αν χρησιμοποιήσεις μολύβι για να σχηματίσεις την γραμμή, να τοποθετήσεις μια σκιά στην ίδια απόχρωση, με ένα πινελάκι πάνω ακριβώς από την γραμμή, για να σταθεροποιηθεί καλύτερα.

Μπορείς να δεις την διαδικασία αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης