ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

52χρονη τρώει όσο ένα άλογο και δεν παχαίνει καθόλου!

Η Βρετανίδα Carole French, είναι πενήντα χρονών, μητέρα δύο παιδιών

Άγριο ξύλο από πρωταγωνίστρια reality! (video)

To Beyond Scared Straight είναι ένα reality το οποίο ασχολείται και παρακολουθεί τη ζωή ατόμων που είτε έχουν ...
αποφυλακιστεί πρόσφατα είτε αντιμετωπίζουν παραβατική συμπεριφορά.

Μήπως τελικά έχετε πιο πρόστυχο μυαλό από ότι νομίζατε; (video)

Αν σε όλα τα ακόλουθα βλέπετε πορνογραφικές εικόνες.. τότε πολύ φοβόμαστε ότι πρέπει να κοιταχτείτε.. Και δεν εννοούμε για το καθρέπτη σας.. Το μυαλό τελικά μπορεί να παίξει "βρώμικα" παιχνίδια με το παραμικρό! Δείτε το video και θα καταλάβετε!

Πως να κάψετε 1000 θερμίδες σε μια μέρα μέσα στις γιορτές

Πως να κάψετε 1000 θερμίδες σε μια μέρα μέσα στις γιορτές
Οι γιορτές είναι εδώ για τα καλά και οι περισσότεροι έχουν πιο πολύ ελεύθερο χρόνο απ’ ότι συνήθως στη διάθεση τους λόγω των αργιών που υπάρχουν. Τι καλύτερο λοιπόν από μερικές δραστηριότητες (πολλές από τις οποίες θα κάνατε έτσι κι αλλιώς) που θα σας βοηθήσουν να κάψετε μέχρι και 1000 θερμίδες μέσα σε μια μέρα!

Στη φόρα οι παράλογες απαιτήσεις της Lady Gaga!

Στη φόρα οι παράλογες απαιτήσεις της Lady Gaga!
Μια πρώην βοηθός της Lady Gaga κατέθεσε αγωγή εναντίον της ζητώντας αποζημίωση 380.000 δολαρίων ισχυριζόμενη ότι η τραγουδίστρια της ποπ την υποχρέωσε να κάνει περισσότερες από 7.000 υπερωρίες στην διάρκεια της περιοδείας της Monster Ball τον περασμένο χρόνο.

Ξύρισμα: Τι πρέπει να προσέχετε

Ξύρισμα: Τι πρέπει να προσέχετε
Πολλές γυναίκες προτιμούν τον πατροπαράδοτο τρόπο αφαίρεσης της τριχοφυΐας, για τον ένα ή τον άλλο λόγο. 

Συνεχίζεται η εξαπάτηση των χρηστών μέσω sms

Νέο κενό ασφαλείας στο σύστημα λήψης μηνυμάτων SMS θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο επιθέσεων των εγκληματιών, προκειμένου τα κινητά ανυποψίαστων χρηστών να αποστέλλουν μηνύματα υψηλής χρέωσης ή να αδυνατούν να λάβουν SMS από άλλες πηγές.

Η Ελληνίδα και το σεξ

Η  έρευνα έγινε και  οι επικρατέστερες απαντήσεις είναι οι κάτωθι

Αυστραλός Παρασκευάζει Νερό… Από Τον Αέρα!

Το «Airdrop» συλλέγει υγρασία από την ατμόσφαιρα και τη μετατρέπει σε νερό. Δημιουργός του είναι… ο 27χρονος Αυστραλός εφευρέτης Έντουαρντ Λινάκρ που με αυτό κέρδισε το βραβείο James Dyson.

Λέτο: Ποτέ Δεν Ήμουν Παίκτης Του Ολυμπιακού!

Ο φετινός ηγέτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε παίκτης των “ερυθρόλευκων”, αφού εκείνη την περίοδο ανήκε στη… Λίβερπουλ, ενώ επισήμανε πως έκανε την καλύτερη επιλογή με το να πάει στο “τριφύλλι”.

Ποιος Παρουσιαστής Πούλησε Το Αυτοκίνητο Του Επειδή Δεν Είχε Να Φάει;

Πήγε στο Παρίσι γιατί ήθελε να σπουδάσει αλλά και γιατί ήθελε να ζήσει εκεί, όπως πραγματικά επιθυμούσε. Κάποια στιγμή όμως… στη μέση των σπουδών του, ειδοποιήθηκε από την Αθήνα ότι τα χρήματα της ευκατάστατης οικογενείας του απλώς τελείωσαν, αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να μην ξεπέσει.

Το Τέλος Της Ανθρωπιάς; [Video]

Ένας άντρας προσποιείται ότι πεθαίνει στη μέση του δρόμου.
Είναι ένα ερασιτεχνικό αλλά ιδιαίτερα… διδακτικό πείραμα για τη συμπεριφορά των ατόμων στις σύγχρονες κοινωνίες των μεγαλουπόλεων.

Ο Άντρας Με Τα Τρία Πόδια!!! [Φωτο]

Ο Francesco Lentini γεννήθηκε το 1889 ως το δωδέκατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας. Ο Francesco γεννήθηκε με τρία πόδια και… δύο σύνολα γεννητικών οργάνων.
Όταν οι γονείς του αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν, η θεία του τον πήρε και τον ανέθρεψε σαν να ήταν δικό της παιδί, αλλά τελικά μετα από καιρό τον άφησε σε ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Προσπάθησε Να Βάλει Στο Αεροπλάνο Βαλίτσα Με 247 Ερπετά

Ένας Τσέχος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες διότι οι αστυνομικοί βρήκαν στη βαλίτσα του 247 ερπετά, ανάμεσά του και… δηλητηριώδη φίδια.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης