Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."


nazca.jpg
"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

  K.X: Έχοντας μια εικόνα του σύμπαντος και  των μεγεθών που υπάρχουν στο ηλιακό μας σύστημα, μπορούμε να καταλάβουμε ποιες πιθανότητες υπάρχουν να ήρθαν κάποτε άγνωστοι μακρινοί επισκέπτες στη γη. Και φοβάμαι πως  αυτές οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

  E.V.D: Ζούμε μέσα σε ένα τεράστιο αστρικό σύστημα: το γαλαξία μας, όπου κάποιο σημείο έξω από αυτόν μοιάζει με τεράστια σπείρα, αποτελούμενη από έναν κεντρικό πυρήνα που περιβάλλεται από μακριούς βραχίονες. Το σύστημα αυτό περιστρέφεται αργά. Ο χώρος μεταξύ των άστρων καταλαμβάνεται από τεράστιες ποσότητες αερίων και σκόνης που είναι ορατές και κάποιο άγνωστο σε εμάς υλικό, η σκοτεινή ύλη.

  Μακριά από το κέντρο του, στα προάστια του γαλαξία, βρίσκεται ένα μικρό πλανητικό σύστημα. Είμαστε άνθρωποι που μεγαλώσαμε σε αυτόν τον κόσμο. Ωστόσο κάποια στιγμή στο παρελθόν ορισμένοι εξωγήινοι ήρθαν στη γη και πήραν έναν από τους προιστορικούς προγόνους μας.

  Χρησιμοποίησαν μόνο ένα κύτταρο τους και άλλαξαν το γενετικό κώδικα του κυττάρου. Έπειτα τοποθέτησαν το κύτταρο μέσα σε υγρό. Εισήγαγαν το προιόν σύνθεσης μέσα στη μήτρα ενός θηλυκού του ίδιου είδους. Το θηλυκό γέννησε ένα παιδί, το οποίο αναπτύχθηκε αλλά διαθέτει ένα επιπλέον στοιχείο που δεν παρουσιάζει το υπόλοιπο γενεαλογικό δέντρο.

  Οι θεοί δημιούργησαν τους ανθρώπους κατ εικόνα και καθ ομοίωση. Είμαι σίγουρος οτι έχουμε μέσα μας κάποια εξωγήινα γονίδια τα οποία θα ανακαλύψουν οι γενετιστές τα επόμενα δέκα χρόνια περίπου.

  Θα ήθελα να σας αναφέρω πως είναι πολύ δύσκολο να αφήσει κανείς δείγματα σε ένα πλανήτη, όπως ο δικός μας. Το μεγαλύτερο τμήμα της αποτελείται από νερό. Αν κάποιο αντικείμενο βυθιζόταν μέσα στο H2Ο , δεν θα το ανακαλύπταμε ποτέ. Έπειτα υπάρχει ο Νότιος και ο Βόρειος πόλος που καλύπτονται από πάγους. Δεν είναι δυνατόν να ψάξουμε στα μέρη αυτά.

  Υπάρχουν επίσης οι γιγαντιαίες έρημοι του πλανήτη μας. Δεν μπορούμε να ψάξουμε ούτε εκεί. Πιστεύω οτι έχουν αφήσει αντικείμενα πίσω τους εσκεμμένα και όχι κατά σύμπτωση. Αν όμως άφησαν κάτι στο πέρασμα τους, τότε θα έπρεπε να φροντίσουν εκείνοι στο παρελθόν οτι εμείς στο μέλλον θα ψάξουμε γι αυτά τα αντικείμενα.
  Αν δεν υπάρχει το ερέθισμα , οι άνθρωποι στο μέλλον είναι αναγκαίο να αφήσουμε ορισμένες ενδείξεις στο παρελθόν. Σύντομα στην εποχή μας θα αναρωτιόμαστε αν ίσως έχουμε δεχτεί επισκέψεις από όντα άλλων πλανητών. Αν η απάντηση είναι ναι, τότε πού είναι οι αποδείξεις; Μέχρι σήμερα πάντως υπάρχουν εικασίες.

  K.X: Τα σενάρια που περιγράφουν οι "αυτόπτες μάρτυρες" είναι πάντοτε τα ίδια: οι εξωγήινοι και τα UFO έρχονται στη γη αλλά πάντα χάνονται. Πάντα εξαφανίζονται. Αν καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι εδώ, γιατί δεν αφήνουν κάποιο στοιχείο? Γιατί δεν έρχονται σε επαφή μαζί μας?

   E.V.D: Οι περισσότερες ιστορίες δεν είναι αληθινές. Πρόκειται για παρανοήσεις.Οι άνθρωποι βλέπουν κάτι στον ορίζοντα αργά το βράδυ, για παράδειγμα ελικόπτερα ή πουλιά και τα "βαπτίζουν" U.F.O. Είναι κρίμα γιατί όταν ο Έρικ Φον Νταίνικεν εμφανίζεται, τα ΑΤΙΑ εξαφανίζονται. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις για τις οποίες θα πρέπει κανείς να αναρωτηθει τι ακριβώς έγινε. Αλλά είναι λίγες. Μήπως ο πλανήτης μας είναι αντικείμενο παρατήρησης από κάποιον ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Αυτός ο κάποιος θα μπορούσε να είναι ένας εξωγήινος ή ένας ταξιδιώτης του χρόνου. Διαθέτουμε ραντάρ, φιλμ, φωτογραφίες και το ερώτημα που μπορεί να τεθεί ακόμα σε επιστημονικό επίπεδο είναι το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.

  K.X: Αν λοιπόν βρίσκονται ανάμεσά μας , γιατί δεν επικοινωνούν μαζί μας;
  E.V.D: Προφανώς επειδή απλά μας παρατηρούν και δεν είμαστε έτοιμοι εμείς να προβούμε σε ένα τόσο σημαντικό βήμα. Αυτό πραγματικά πιστεύω. Έχουμε τη θρησκεία μας, το πολιτικό μας σύστημα. Συνε��ώς δεν είμαστε σε θέση να έλθουμε σε επικοινωνία μαζί τους. Με το που θα τολμήσει κάποιος να αποδεχτεί οτι οι εξωγήινοι υπάρχουν,αμέσως θα προκύψουν προβλήματα που θα αφορούν το παρελθόν του ανθρώπινου γένους και των θρησκειών μας. Ωστόσο θα πρέπει να αναμένουμε κάτι τέτοιο στα επόμενα δέκα χρόνια.

  Στη γερμανική γλώσσα έχουμε μια φράση που λέγεται: μινικρί. Σημαίνει οτι μερικές φορές στη φύση τα ζώα μπορούν να καμουφλαριστούν έτσι ώστε να μην γίνονται ορατά. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να απορρίψουμε τη πιθανότητα οτι κάποιος βρίσκεται ανάμεσα μας και μας παρατηρεί χωρίς εμείς να μπορούμε να τον παρατηρήσουμε. Προσωπικά δεν είμαι οπαδός αυτής της εκδοχής, γιατί θεωρώ οτι η τεχνολογία είναι τόσο προοδευμένη που δε χρειάζονται να αποστέλλουν παρατηρητές για το λόγο αυτό.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης