Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Facebook και Twitter θα σας κάνουν πλουσιότερους το 2012


Μια άλλη διάσταση και χρήση των κοινωνικών δικτύων αποφάσισε να δώσει...με δημοσίευμα της η Telegraph.

Προτείνει τρόπους με τους οποίους το Facebook και το Twitter θα μας... 
βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρήματα το επόμενο έτος. Σύμφωνα με την έρευνα όλο και περισσότεροι εργοδότες κοιτούν τα διαδικτυακά προφίλ των μελλοντικών υπαλλήλων στην εταιρεία τους. Οπότε όσο καλύτερα «φτιαγμένο» τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες για πρόσληψη.

Επιπλέον, οι εταιρείες έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζουν έναν άλλο τρόπο προσέλκυσης πελατών μέσω Facebook και Twitter που μπορεί να φανεί ωφέλιμος και για τους καταναλωτές. Πολύ συχνά μέσω των fan pages κάνουν προσφορές σε προϊόντα τα οποία μάλιστα σε άλλη περίπτωση θα ήταν δύσκολο να αγοραστούν. Οι εκπτώσεις μπορεί να φτάσουν και τη μισή τιμή του προϊόντος. 

Επιπλέον οι καταγγελίες για αποζημιώσεις και η ικανοποίηση αυτών ή επιστροφή του προϊόντος φαίνεται πιο εύκολη πλέον μέσω του Twitter όπου ουσιαστικά ο καταναλωτής μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με την εταιρεία και να εκθέσει δημόσια το παράπονό του αντί να περιμένει μισή ώρα στο ακουστικό χωρίς αποτέλεσμα. 

Τέλος, υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα «σύμβουλοι οικονομικής διαχείρισης» τους οποίους αν ακολουθήσετε θα έχετε τη δυνατότητα για καθημερινά tips και συμβουλές σωστής διαχείρισης και μάλιστα δωρεάν!

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης