ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Έχτισε μια ολόκληρη πόλη από οδοντογλυφίδες!

Ο κύριος είναι 38 ετών. Χρειάστηκε 6 χρόνια για να χτίσει μια ολόκληρη πόλη από οδοντογλυφίδες. Χρησιμοποίησε... 6 εκατομμύρια οδοντογλυφίδες και 170 λίτρα κόλλα.

7 τακτικές για να μην χαλάσεις τη σχέση σου

Στην αρχή του δεσμού, υπήρξε ένα συνεχές τρέξιμο! Αγωνία για να τον κερδίσεις, αγωνία για να κάνεις αυτό που έχετε κανονική σχέση... αγωνία για να σε ερωτευτεί, αγωνία για να δείξεις πόσο καλή σύντροφός μπορείς να είσαι.

Η τηλεφωνία του μέλλοντος

Είναι ένας Αμερικάνος, ένας Ιάπωνας κι ένας Έλληνας σ ένα τραίνο. Ξαφνικά ακούγεται ένα "ντριιιιιιιιιιιιιν" κι ο Αμερικάνος παριστάνοντας με το χέρι πως μιλάει στο τηλέφωνο αρχίζει:
"Hello!??!!....yes...yes ....o.k!!!"

Μεταξύ νυχτερίδων

Ήταν κάποτε τρεις νυχτερίδες και έλεγαν τα κατορθώματα τους. Λέει η πρώτη:
- "Που λέτε εχθές έκανα ένα φοβερό κατόρθωμα. Με βλέπετε που είμαι έτσι γεμάτη αίματα και κρέατα στο πρόσωπό μου. Εκείνο το βουνό το βλέπετε;"

Η φωτογραφία που έχει διχάσει τους χρήστες του Facebook!


 Η παρακάτω φωτογραφία που κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου μέσω Facebook, έχει προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ πολλών χρηστών. Ένας φίλος την έστειλε και σε εμάς καλώντας μας να... διαλογιστούμε για να βοηθήσουμε το ελεφαντάκι να επιβιώσει! Το υπερβολικά μικρό μέγεθος του ζωντανού μας προβλημάτισε και είπαμε να το... ψάξουμε λίγο παραπάνω! Ιδού λοιπόν!

Quiz: Τι βαθμό παίρνεις στο κρεβάτι; Κάνε το τεστ για να δεις.(ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ)

Οι κοιλιακοί σου είναι αυτοί που θα την τραβήξουν στο κρεβάτι σου, αλλά για να ξανάρθει...χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Μάθε ποια είναι αυτά.

Tο video που τα ”σπάει” στο Internet.

Η εκδίκηση της αγανακτισμένης μάνας ειναι το νέο hit στο youtube 
Η 43χρονη Βρετανίδα τρελλάθηκε μόλις έμαθε πως …

Facebook: Το κόλπο που κάνει τους φίλους σου gay!

Ένα απίστευτο κόλπο έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες την εμφάνισή του στο Facebook!
Τα status χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν γεμίσει από comments φίλων τους που παραδέχονται ότι… είναι gay!

Το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορείς να κάνεις όταν ερωτευθείς…

Το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορείς να κάνεις όταν ερωτευθείς έναν άντρα είναι να παραδοθείς άνευ όρων. Η μοναδική άνευ όρων παράδοση που θα σου βγει σε καλό είναι… μόνο στο κρεβάτι. Αλλά κι εκεί, με μικρές πινελιές “όχι” και “μη”… Μην τρελαθούμε κιόλας.
ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΜΩΣ…

Σούπερ γιαγιά ακινητοποιεί κλέφτη πιάνοντάς τον από τα “αχαμνά”

Ιδιαίτερα επίπονη αποδείχτηκε για έναν κλέφτη η απόπειρα να ληστέψει την κόρη μιας 65χρονης, καθώς η σούπερ γιαγιά τον ακινητοποίησε αρπάζοντάς τον από…

Ασυνήθιστη σύγκρουση μοτοσυκλετών έχει απρόοπτη κατάληξη! [video]

Δύο μοτοσυκλέτες να συγκρούονται σε αγώνες δεν είναι κάτι περίεργο. Η συγκεκριμένη σύγκρουση όμως….έχει απρόοπτη κατάληξη!
Απολάυστε τους δύο οδηγούς…

Ποιες είναι οι ερωτεγενείς ζώνες του άντρα;

Ποιες είναι οι ερωτεγενείς ζώνες του άντρα;Πού να τον ακουμπήσετε για να πάρει φωτιά.
Εκτός από τα χείλη, το πρόσωπο και τα ακροδάχτυλα, που είναι ερωτογενείς ζώνες και για τη γυναίκα, υπάρχουν και ορισμένα σημεία στο σώμα του άνδρα, τα οποία, όταν δεχτούν χάδια, του δημιουργούν μια αίσθηση απέραντης ηδονής. Τέτοιες πηγές ερωτικής απόλαυσης είναι

Το όχημα του 2030


Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα είναι τα οχήματα του μέλλοντος και ο σχεδιασμός τι σκοπούς θα εξυπηρετεί, πάρτε μια ματιά από το Autonomous, για να πάρετε μιά ιδέα του πώς το σκέφτονται οι σχεδιαστές.

Τι styling ταιριάζει σε κάθε Ζώδιο





Οι 7 μαγευτικές τοποθεσίες του πλανήτη!


perierga.gr - Οι 7 νέες μαγευτικές τοποθεσίες του πλανήτη!Επτά μαγευτικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο που διαθέτουν αξεπέραστη φυσική ομορφιά ανακοίνωσε το ελβετικό ίδρυμα «New7Wonders Foundation» ότι επιλέχθηκαν -μετά από ψηφοφορία του κοινού και μελέτες ειδικών- για να αποτελέσουν τα επτά νέα θαύματα της φύσης. Καταπράσινα πάρκα, τροπικά βουνά αλλά και παραδεισένιες παραλίες και ανεξερεύνητα νησιά ανήκουν στη λίστα των επτά νέων πιο εντυπωσιακών σημείων στον πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά της φύσης μπορεί να είναι καλά κρυμμένη αλλά όταν έρχεται στο φως… ο παράδεισος είναι επί της γης!

Πώς μας παρακολουθεί το Facebook;


Οι τρόποι που το κοινωνικό δίκτυο κρατάει «φακελωμένους» τους χρήστες

Πώς μας παρακολουθεί το Facebook;Για πρώτη φορά, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το Facebook «ακολουθεί» τους χρήστες του σε όλο το διαδίκτυο.

Μέσα από συνεντεύξεις με υψηλόβαθμα στελέχη του Facebook, ο δημοσιογράφος του Byron Acohido του «USA Today», ήταν σε θέση να συγκεντρώσει την πιο πλήρη εικόνα μέχρι σήμερα για τον τρόπο με τον οποίο το κοινωνικό δίκτυο κρατά «φακελωμένους» τους 800 εκατομμύρια χρήστες του.

Ιδού λοιπόν τι έμαθε ο Acohido:

ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ /Η ΕΙΣΑΙ??



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

Brad Pitt: όταν κλείσω τα 50 θα εγκαταλείψω την υποκριτική

Δήλωση "σοκ" από τον star του κινηματογράφου.

Πριν πανικοβληθείτε και αρχίσετε να ψάχνετε στη wikipedia πόσο χρονών είναι τώρα ο Brad Pitt, να σας θυμήσουμε εμείς ότι είναι...

Τι θέλει το μπομπιράκι για να σταματήσει να κλαίει; (VIDEO)

Φανταστικό! Ελα μπαμπά... ανέβασε volume!!!

Παραμορφώθηκε Φρικτά Το Πρόσωπό Της Από Οξύ! [Φωτο]

Η 24χρονη Κatie ήταν ομολογουμένως μια κούκλα! Ένα νέο δροσερό και χαρούμενο κορίτσι σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Ένα πρωινό του 2008 έγινε κάτι που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της για πάντα!
Βγήκε όπως κάθε μέρα από…

Quiz: Ποιον τύπο άντρα προσελκύει το μακιγιάζ σου;


Βράδυ: έχεις ντυθεί, έχεις βάψει κατακόκκινα τα χείλη σου, έχεις φορέσει και eyeliner και είσαι έτοιμη να βγεις. Και βγαίνεις! Τα ανεμέλα αγόρια δεν σε πλησιάζουν εύκολα. Αντίθετα, αυτός που θα σου πιάσει την κουβέντα είναι ο τύπος με το κοστούμι που μόλις έφυγε από το γραφείο. Ένα άλλο βράδυ επιλέγεις φούξια χείλη και αρκετό ρουζ! Το ανέμελο αγόρι με την τρελή αυτοποπεποίθηση κάθεται δίπλα σου και σου μιλάει. Είσαι ο ίδιος άνθρωπος! Πώς γίνεται να σε πλησιάζουν άλλοι τύποι άντρα κάθε φορά. Το μακιγιάζ παίζει το ρόλο του ο οποίος μάλιστα είναι τόσο σημαντικός που γίνεται και... πρωταγωνιστικός. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποιον τύπο άντρα προσεγγίζει το μακιγιάζ σου; Κάνε το quiz και μάθε την απάντηση!

Ήθελαν να φάνε τις σάρκες της!




Ήθελαν να φάνε τις σάρκες της!

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το θάνατο της 18χρονης Κίρστι Θεολόγου

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της Μπερναντέτ Λόκχαρτ στη δίκη των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη Ελληνίδα Κίρστι Θεολόγου.

Η μάρτυρας, που επικαλέστηκε εξομολόγηση της 16χρονης κατηγορούμενης, άφησε άφωνους τους πάντες, αποκαλύπτοντας πως οι δράστες

Γιατί να καταναλώσετε δημητριακά ολικής αλέσεως


Γιατί να καταναλώσετε δημητριακά ολικής αλέσεως

Επτά πειστικοί λόγοι!

Τα δημητριακά ολικής άλεσης αποτελούν μια βασική ομάδα τροφίμων την οποία δεν πρέπει να αποκλείουμε από τη διατροφή μας. Ωστόσο, η πλειοψηφία των δημητριακών που καταναλώνουμε είναι επεξεργασμένα. Το 95% των ενηλίκων δεν καταναλώνουν επαρκείς ποσότητες ολικής άλεσης δημητριακών και το ένα τρίτο από εμάς δεν τα καταναλώνει καθόλου.

Τι έχουν να μας προσφέρουν τα δημητριακά ολικής άλεσης στην υγεία μας;

Τι λέει για εσάς το χρώμα των μαλλιών σας



Τι λέει για εσάς το χρώμα των μαλλιών σας

Αποκαλύπτει την προσωπικότητά σας

Το χρώμα των μαλλιών σας είναι πολύ σημαντικό για τη συνολικότερη εικόνα σας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούμε σε κάποιον.

Μάθετε τι φανερώνει το χρώμα των μαλλιών σας στους άλλους και σκιαγραφήστε την προσωπικότητα των άλλων ανθρώπων μέσα από το χρώμα των μαλλιών τους!

Ελληνική Λέσχη BILDERBERG! (Δείτε από το έγγραφο)


Η Ελληνική Λέσχη BILDERBERG. Στο  παρακάτω έγγραφό είναι όλα τα Ελληνικά ονόματα μελών της Λέσχης...

Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

- Και η Εγκαθίδρυση Μίας Παγκόσμιας Απολυταρχικής Κυβέρνησης
Του Saman Mohammadi (The Excavator) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
«Ως αποτέλεσμα αυτής της αδυσώπητης προπαγάνδας εναντίον του Ιράν, η συζήτηση δεν είναι τώρα για το «Αν πραγματικά έχει το Ιράν ένα πρόγραμμα πυρηνικών όπλων» ή ακόμα και «Αν έχει, πώς μπορεί αυτό να είναι μια απειλή για κάθε κράτος του κόσμου που έχει πυρηνικά, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, το οποίο θα μπορούσε να εξαλείψει το Ιράν σε μια στιγμή», αλλά, μάλλον

Ο βλάκας της χρονιάς (Video)

Τελικά ο Einstein είχε δίκιο όταν έλεγε ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια…






Φιλέτο ψαριού με λευκή αρωματική σάλτσα και κάρυ



Τουρκία και SHELL σε κοινές γεωτρήσεις στην Μεσόγειο

Η τουρκική κυβέρνηση συνήψε συμφωνία συνεργασίας με τον πετρελαϊκό όμιλο Royal Dutch Shell, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου,
τόσο σε εδάφη της, όσο και στη Μεσόγειο, όπως δήλωσε ο υπ. Ενέργειας της χώρας Τανέρ Γιλντίζ στην εφημερίδα «Sabah». Σύμφωνα με

Λίστα θανάτου νεοναζιστικής οργάνωσης στη Γερμανία

Η αστυνομία ανακάλυψε κατάλογο με 88 υποψήφια θύματα του «Πυρήνα του Τσβικάου»

Σύμφωνα με το περιοδικό «Spiegel», η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε έναν κατάλογο «θανάτου» με ονόματα και διευθύνσεις 88 υποψήφιων θυμάτων των ακροδεξιών εκτελεστών

Ουάσινγκτον: Ο 21χρονος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του Ομπάμα

Ουάσινγκτον: Ο 21χρονος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του ΟμπάμαΣυνελήφθη την Τετάρτη στο πλαίσιο της έρευνας για τους πυροβολισμούς που ερρίφθησαν κοντά στον Λευκό Οίκο

Κατηγορίες για «απόπειρα δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ» Μπαράκ Ομπάμα απαγγέλθηκαν χθες στον ύποπτο που συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της έρευνας για τους πυροβολισμούς που ερρίφθησαν κοντά στον Λευκό Οίκο

Kατάσχεση στο προεδρικό αυτοκίνητο του Δ.Χριστόφια και του προέδρου της Βουλής για χρέη!!

Το Κυπριακό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα για την κατάσχεση του αυτοκινήτου τόσο του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια όσο και του Προέδρου της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της κατάσχεσης των πολυτελών αυτοκινήτων ήταν ότι δεν

Τουρκικά μαχητικά πάνω από το Καστελόριζο: Στόχος το αεροδρόμιο!!

Το αεροδρόμιο του Καστελόριζου ήταν ο στόχος των τουρκικών μαχητικών-αναγνωριστικών RF-4E τα οποία χθες πέταξαν 300 μέτρα πάνω από το νησί στην πιο σοβαρή μέχρι στιγμής παραβίαση των ελληνικών συνόρων από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα αεροσκάφη τράβηξαν περίπου

«Επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία από απεργίες στο Ιράν»



«Επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία από απεργίες στο Ιράν»Το ενδεχόμενο γενικευμένης απεργίας στο Ιράν απασχολεί έντονα τις ΗΠΑ, καθώς εκτιμούν πως εάν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί θα είναι

Βεστερβέλε: Λάθος το τύπωμα χρήματος από την ΕΚΤ

Βεστερβέλε: Λάθος το τύπωμα χρήματος από την ΕΚΤ«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν θα πρέπει να τυπώσει χρήμα για να διευκολύνει την επίλυση της κρίσης στην Ευρωζώνη, καθώς αυτό θα προσφέρει μόνο βραχυπρόθεσμη ανακούφιση και θα μπορούσε να

Γιατί "πετάει" το μάτι μου;


  Οι περισσότεροι από εμάς μόλις νιώσουμε το μάτι μας να "πετάει" συνηθίζουμε να λέμε ότι κάποιον θα συναντήσουμε. Μάλιστα ανάλογα με το αν πετάει το δεξί ή το αριστερό
υποθέτουμε οτι θα δούμε κάποιον

Η αλήθεια για την "εξωγήινη επίθεση" που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου 2011!


  Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο η είδηση περί "επίθεσης που θα δεχτεί η γη από τρία εχθρικά εξωγήινα σκάφη, στις 27 Νοεμβρίου 2011".

Μια πόλη… μετακομίζει το χειμώνα!

perierga.gr - Μια πόλη... μετακομίζει το χειμώνα!
Αυτό είναι το όραμα πίσω από πρόγραμμα «A Rolling Master Plan», που παρουσίασε ο Σουηδός αρχιτέκτονας Jägnefält Milton για τη νορβηγική πόλη Andalsnes, κερδίζοντας την τρίτη θέση σε διαγωνισμό για τη δημιουργία δομών που

Ο πιο καλός ο πωλητής

Είναι ένας τύπος που είναι και γαμώ τους πωλητές και έχει ένα φίλο, που θέλει κι αυτός να γίνει πωλητής. Οπότε του ζητάει να έρθει κάποια στιγμή στο μαγαζί να μάθει την τέχνη.
Πάει λοιπόν μια φορά και τον βλέπει να μιλάει με ένα πελάτη:

Happy Feet 2 (3D)



Happy Feet 2 (3D) είναι ο τίτλος της ταινίας του Τζορτζ Μίλερ με τις φωνές των Ελάιτζα Γουντ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Χανκ Αζάρια, Αλίσια Μουρ, Μπραντ Πιτ

Το κοράκι-ιδιοφυΐα video




Το κοράκι-ιδιοφυΐα

Χρησιμοποίησε τρία διαφορετικά εργαλεία για να φτάσει στην τροφή του









Τίτλοι τέλους για Ντέμι Μουρ - Άστον Κούτσερ



Τίτλοι τέλους για Ντέμι Μουρ - Άστον Κούτσερ

Το πήρε απόφαση και τον χωρίζει!

Η Ντέμι Μουρ αποφάσισε να χωρίσει από τον Άστον Κούτσερ και μάλιστα το ανακοίνωσε δημόσια. Η 49χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι

Ο ψηλότερος πύργος του κόσμου βρίσκεται στην Ιαπωνία


Θαυμάστε το «Tokyo Sky Tree»

Ο ψηλότερος πύργος του κόσμου βρίσκεται στην ΙαπωνίαΜε ύψος 634 μέτρων ο πύργος «Tokyo Sky Tree» κέρδισε τον τίτλο του ψηλότερου πύργου στον κόσμο από τα βραβεία Γκίνες.

Μαρμάρινες σπηλιές στη Παταγονία!

Δεν πρόκειται για σκηνές από το Avatar ή άλλη
ταινία επιστημονικής φαντασίας! Είναι το Buenos Aires και πιο συγκεκριμένα

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης