ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δημιουργήθηκε συσκευή που «σβήνει» γεγονότα από τη μνήμη!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία, η οποία ίσως κάνει θαύματα στο μέλλον που θα θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας....

Ο Χριστός ήταν Έλληνας! (Η καταγωγή του, το όνομά του, ντοκουμέντα)



Πριν μπούμε, να τεκμηριώσουμε τούτο το τρομερά δύσκολο εγχείρημα για την καταγωγή του Χριστού, κάνομε μνεία τα εξής βοηθητικά αλλά σημαντικά:

VIDEO: Κόπηκε το σχοινί του bungee jumping και έπεσε στο ποτάμι!

VIDEO: Κόπηκε το σχοινί του bungee jumping και έπεσε στο ποτάμι!
Μπορεί το bungee jumping να είναι πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και όσοι το δοκιμάζουν να μιλούν για... αδρεναλίνη στα ύψη, όμως υπάρχουν κίνδυνοι.

Δέκα απίστευτοι λόγοι διαζυγίου


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χωρίσει κάποιος! Αλλά ένας παπαγάλος, τα αδέσποτα, οι Ολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου, σας φαίνονται σοβαροί λόγοι να βγάλετε την βέρα σας για πάντα; Αν όχι σε σας, σε κάποιους ήταν αιτία διαζυγίου..
Πάμε να τους γνωρίσουμε:

ΣΟΚ! Μία νέα «θρησκεία» δημιουργήθηκε στην Σουηδία!


Μία «Εκκλησία» που έχει ως δόγμα το δικαίωμα στην ελεύθερη ανταλλαγή αρχείων, αναγνωρίστηκε πρόσφατα από τη σουηδική κυβέρνηση ως «θρησκεία».

Το βίντεο με το θαύμα στον ποταμό Ιορδάνη

Το βίντεο με το θαύμα στον ποταμό Ιορδάνη
"Η θάλασσα είδε και έφυγε και ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω". Αυτο συνέβη το 2006 στον Ιορδάνη ποταμό κατα την τελετή των Θεοφανείων όπου ο ποταμός είχε την αντίθετη φορά!

Δείτε το video...

Τα πιο απίθανα αντικείμενα που βρέθηκαν σε ελέγχους αεροδρομίων [PICS]


Τα πιο απίθανα αντικείμενα που βρέθηκαν σε ελέγχους αεροδρομίων [PICS]

Φανταζόμαστε ότι θα έχει τύχει να πετάξει κάτι από τα πράγματά σας η ασφάλεια κατά τον έλεγχο πριν μπείτε στο αεροπλάνο, επειδή είναι ακατάλληλο για να το πάρετε μαζί σας στην πτήση. 

Όταν ρωτάς ένα ειλικρινές μωρό ποιο γονιό αγαπάει πιο πολύ [VID]


Όταν ρωτάς ένα ειλικρινές μωρό ποιο γονιό αγαπάει πιο πολύ [VID]Οι περισσότεροι όταν ήμασταν μικροί είχαμε ακούσει την ερώτηση "ποιον αγαπάς περισσότερο; τη μαμά ή το μπαμπά;" Όποιο μωρό ήταν λίγο διπλωματικό απαντούσε... "Και τους δύο".
Η πιτσιρίκα όμως του video παραείναι ειλικρινής και όταν τη ρωτάει ο μπαμπάς της ποιον αγαπάει πιο πολύ, πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, απαντάει "Τη μαμά"! Το γλυκό και τα παρακάλια του μπαμπά δεν της αλλάζουν γνώμη παρά μόνο στο τέλος που μάλλον θέλει... να τον ξεφορτωθεί. Δείτε το γλυκό video:

Κάνοντας κόντρα με τον... χάρο [VID]


Κάνοντας κόντρα με τον... χάρο [VID]Παράδειγμα προς αποφυγήν! Δείτε το απίστευτο βίντεο παρακάτω.

Ποιοι παράγοντες ευθύνονται για τις αιμορροϊδες ;

Ποιοι παράγοντες ευθύνονται για τις αιμορροϊδες ;
Η καθιστική ζωή, η κληρονομικότητα αλλά και η έντονη γυμναστική ευθύνονται εξίσου για την εμφάνιση των αιμορροΐδων ενώ ανάλογα με το μέγεθος και τη διάρκεια εμφάνισής τους, κατατάσσονται σε πρώτου, δεύτερου, τρίτου και τέταρτου βαθμού.
Οι συχνότερες και κυριότερες αιτίες εμφάνισής τους είναι οι εξής:

Αυτή τη φωτογραφία δεν έπρεπε να την ανεβάσεις στο Facebook

Μαζί με το χέρι παραμόρφωσες και την...πόρτα!!!

15χρονη αυτοκτόνησε και συνεχίζουν να τη βρίζουν στο Facebook

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι ακόμα και μετά το θάνατο ενός κοριτσιού υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.
Η 15χρονη Amanda Cummings γεννήθηκε και μεγάλωσε σε προάστιο της Νέας Υόρκης. Ήταν ένα παιδί πουσυχνά παραπονιόταν για τα χλευαστικά και προσβλητικά μηνύματα και πειράγματα των συμμαθητών της και στο σχολείο αλλά και μέσω Facebook.

Ποια ζώδια ερωτεύονται κεραυνοβόλα?

Ο έρωτας με την πρώτη μάτια έχει κάτι το συναρπαστικό, αλλά βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα σε όλους. Συμβαίνει όμως…
πολύ συχνά σε μερικούς. Υπάρχουν άτομα που κάθε τόσο δηλώνουν πως ερωτεύτηκαν αστραπιαία μια καινούργια γνωριμία. Πολλές από αυτές τις αγάπες σβήνουν απότομα όπως άρχισαν. Άλλες διαρκούν για μια ζωή. Αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Εκείνο πάντως που φαίνεται εξαρχής, είναι αν κάποιος έχει γενικά την τάση να ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Αυτό εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το ζώδιό του, φυσικά. 
Ερωτοχτυπημένα και …ψύχραιμα ζώδια.

Γνώρισε τη σύζυγό του στο facebook, μίλησαν, ερωτεύτηκαν και κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Για ποιον πρόκειται;



Γνώρισε τη σύζυγό του στο facebook, μίλησαν, ερωτεύτηκαν, γνωρίστηκαν και κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Για ποιον πρόκειται;

Ο γύρος του κόσμου σε 5 λεπτά


Perierga.gr - Ο γύρος του κόσμου σε 5 λεπτάΈνα υπέροχο βίντεο δημιούργησε ο φωτογράφος Kiend Lam χρησιμοποιώντας 6.237 φωτογραφίες από τα ταξίδια του σε δέκα επτά χώρες που επισκέφτηκε.

Κυριακάτικο «χτύπημα» Καμμένου στο facebook με BINTEO


Κυριακάτικο «χτύπημα» Καμμένου στο facebook με BINTEO
Δεν ξέρει από Κυριακή ο Πάνος Καμμένος. Συνεχίζει να «χτυπά» από το facebook την οικογένεια Παπανδρέου. Διαβάστε τι έγραψε:«Πώς καμιά φορά τό σπάει ο εξαποδώ το ποδάρι του………..

Το τέρας του Λοχ Νες είναι… παλίρροια!


perierga.gr - Το τέρας του Λοχ Νες είναι... παλίρροια!Επιστήμονες του Εθνικού Ωκεανογραφικού Κέντρου της Μεγάλης Βρετανίας (NOC) υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο μυστηριώδες ον που κινείται στη λίμνη Λοχ Νες αλλά ένα

Διαβάστε τις ατάκες γάμου που έγραψαν ιστορία



Γνωριμία
«Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε…» Χαραγμένο στο μνημείο του Άγνωστου Συζύγου.

Μας προετοιμάζει για κάτι η Coca cola?...

Μια μέρα μου χαρίσανε στο σούπερ κάτι διαφημιστικά ποτήρια της Coca cola.Έμεινα .....όταν πρόσεξα της λεπτομέρειες στις εικόνες(ήθελα να τα φωτογραφήσω αλλά δεν μπορεσα,αλλά βρήκα τις φώτο στο internet).....Δείτε...

To 1988 ο ΓΑΠ έγραφε στον πατέρα του να αποχωρήσει

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ 17ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1988 ΤΟΥ 
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ (ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ
ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΤΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ....

Δραματική έκκληση στο Youtube: «Δεν έχω να φάω» λέει αθλητής του ΠAO! (VIDEO)

Εκδήλωση απελπισίας από έναν νέο άνθρωπο, από τον βολεϊμπολίστα

του Παναθηναϊκού, Στάθη Ντονά, ο οποίος ανάρτησε βίντεο στο youtube μετο οποίο περιγράφει τα

Coca Cola... ένα δηλητήριο μέσα μας..



Tα πρώτα 10 λεπτά:

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας...

Εξαφανισε το Λιπος

Διάλεξε το πλάνο σου
Μέθοδος εκγύμνασης μεγάλων μυών

ΔΕΙΤΕ: 6 τεχνολογικές εξελίξεις που αναμένουμε το 2012

Το 2011 ήταν μια χρονιά πλούσια σε τεχνολογικά γεγονότα και εξελίξεις και έδειξε ότι το internet κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ 2012;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ;

Πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα και με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η NASA έβλεπε μέσω δορυφόρων κάποιο μεγάλο αντικείμενο, ίσως πλανήτη, να πλησιάζει προς το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό ήταν φτιαγμένο από χαλκό. Τότε, φαίνεται πως παραδεχόταν πως οι Ολύμπιοι Θεοί επιστρέφουν! ! !

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης