ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τρόμο προκαλεί φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκαριστικό βίντεο

Η φωτογραφία αυτή κάνει τ τον γύρω του διαδικτύου.Είναι προφανές ότι μέσα στον κόκκινο κύκλο τα σύννεφα σχηματίζουν την μορφή του Χριστού, πολλοί λένε ότι είναι..


Συγκλονιστικό: Άνδρας φεύγει μαζί με το κάθισμα από παιχνίδι σε λούνα παρκ [video]

Ένας άνθρωπος ανεβασμένος σε κούνια του λούνα παρκ πετάγεται στον αέρα όταν η κούνια του σπάει και εκσφενδονίζεται στο πουθενά. 

Όπως θα ακούσετε, ο κόσμος ουρλιάζει από τρόμο!

50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες – κακίες γυναικών για τους άνδρες!

Διαβάστε 50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες – κακίες των γυναικών για τους άνδρες:

Πως να κατακτήσετε το κάθε ζώδιο!

Ατίθασος Υδροχόος; Εγωκεντρικός Λέοντας; Τώρα μπορείτε να μάθετε όλα τα τρωτά σημεία των ζωδίων και να τα κατακτήσετε!!!....

Το μαγικό τρικ που κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να αναρωτιούνται [video]

Θέλοντας να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα σχετικά με την υιοθεσία ζώων, ένας μάγος/ταχυδακτυλουργός από την Ταϊβάν πραγματοποιεί ένα μαγικό τρικ που κάνει τον γύρο του Internet και έχει αφήσει τους πάντες με την απορία πως το καταφέρνει…

Νέα μέθοδος πρόληψης του καρκίνου


Μία νέα μέθοδο εξέτασης του οισοφάγου, που θα βοηθήσει τα μέγιστα, στην πρόληψη προ καρκινικών ασθενειών, όπως η νόσος του Μπάρετ, ανακαλύφθηκε... από ερευνητές του Κέντρου Φωτοϊατρικής, Γουέλμαν του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης. 

Η "νέα" ελληνική σημαία

Έφθασε επιτέλους και αναρτήθηκε στον ιστό του «Ξενοκρατείου» κτηρίου εδώ στο Μεσολόγγι, η "Νέα" Ελληνική Σημαία που αποτελείται από...εννέα ( 9 ) σχισμένες λωρίδες όσες οι μπλε και άσπρες γραμμές που συνοψίζουν τη λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΤΕΣΤ: Τι “είδους” αγάπης ψάχνεις;

Τα χρώματα είναι ένας κόσμος μαγικός που κατέχει ξεχωριστή θέση στη φιλοσοφία και στην παραδοσιακή θεώρηση όλων των λαών. 

Η συγκλονιστική ιστορία της 20χρονης, που ζει παγιδευμένη σε σώμα μωρού! (PIC + VID)

Βλέποντάς την κανείς θέλει να της τσιμπήσει τα μαγουλάκια της, γιατί νομίζει πως είναι μωρό. Όμως η πραγματικότητα είναι πως η Μπρουκ Γκρίνμπεργκ είναι 20 χρονών.

Μήπως ο σύντροφός σου σκέφτεται ακόμη την πρώην του; Το ζώδιό του θα σου πει…


Κάποιοι άνθρωποι αφήνουν δυσκολότερα πίσω τους το παρελθόν! Αφήνουν πιο δύσκολα τους πρώην! Μήπως τελικά φταίει το ζώδιο του γι’ αυτό;

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης