Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η συγκλονιστική ιστορία της 20χρονης, που ζει παγιδευμένη σε σώμα μωρού! (PIC + VID)

Βλέποντάς την κανείς θέλει να της τσιμπήσει τα μαγουλάκια της, γιατί νομίζει πως είναι μωρό. Όμως η πραγματικότητα είναι πως η Μπρουκ Γκρίνμπεργκ είναι 20 χρονών.

Η Μπρούκ παρότι μεγαλώνει ηλιακά, παραμένει σωματικά και νοητικά εγκλωβισμένη σε σώμα και μυαλού βρέφους, αφού η εκτιμώμενη νοητική κατάστασή της είναι ανάλογη ενός παιδιού 9 – 12 μηνών.
Η Μπρουκ και η οικογένειά της εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, με αντικείμενο ανεξήγητες ιατρικές περιπτώσεις. Οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα πέραν πάσης αμφιβολίας, ονομάζοντας την ασθένειά της “Σύνδρομο Χ”.
Αυτό που μπορούν να πουν με βεβαιότητα, είναι ότι η Μπρουκ, που γεννήθηκε το 1993, πάσχει από μία σπάνιαμετάλλαξη γονιδίου, που “κατέβασε τον διακόπτη” της ανάπτυξής της.
Όπως είπε ο πατέρας της, μέχρι την ηλικία των 4 ετών, αναπτυσσόταν κανονικά, όμως μεταξύ 4 και 5 σταμάτησε να μεγαλώνει.
Τα τελευταία 16 χρόνια, η Μπρουκ χρειάζεται 24ωρη φροντίδα από τους γονείς της, που την ταΐζουν μέσω ειδικού σωλήνα, αφού ο οισοφάγος της είναι πολύ μικρός για να καταπιεί το φαγητό, με αποτέλεσμα νακινδυνεύει να πάθει παλινδρόμηση.
Πάντως, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει περάσει λίγα μέχρι σήμερα, αφού έχει υποβληθεί σε 7 χειρουργεία για στομαχικά έλκη, ενώ σε ηλικία 4 ετών, έπεσε σε κώμα για 14 ημέρες.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης