Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Η "νέα" ελληνική σημαία

Έφθασε επιτέλους και αναρτήθηκε στον ιστό του «Ξενοκρατείου» κτηρίου εδώ στο Μεσολόγγι, η "Νέα" Ελληνική Σημαία που αποτελείται από...εννέα ( 9 ) σχισμένες λωρίδες όσες οι μπλε και άσπρες γραμμές που συνοψίζουν τη λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Και πρώτη η Ιερή μας πόλη την ανάρτησε σε Δημοτικό της κατάστημα που διαπαιδαγωγούνται παιδιά μικρής ηλικίας και μεταξύ άλλων μαθαίνουν και την ιστορία της «Νέας» Σημαίας του Έθνους μας. 


Απέναντι ακριβώς από αυτό το θαυμάσιο Δημοτικό κτήριο υπάρχει καφενείο που διατηρεί Αλβανός υπήκοος και συχνάζουν οι ομοεθνείς του οι οποίοι βλέπουν την κατάντια της Ελλάδας και μας ειρωνεύονται. Και εκτός αυτού έχουν όλο το δίκαιο με το μέρος τους όταν ποδοπατούν ή ασχημονούν ή ακόμη και πυροβολούν τη σημαία μας και συγχρόνως αναρτούν με καμάρι τη δική τους πάνω στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης και μας λένε « αφού εσείς περιφρονείται τη σημαία σας θέλετε να τη σεβαστούμε εμείς;». 

Σ’ αυτό το κτήριο τον Οκτώβριο μήνα θα πραγματοποιηθεί η «Συνέλευση της Διεθνούς Ενώσεως Πόλεων Αγγελιοφόρων της Ειρήνης» προς τιμήν της Ιερής Πόλης της Ελευθερίας που είναι το Μεσολόγγι. 

Αλήθεια από τους αιρετούς που μας διοικούν σ’ αυτή την πόλη και που οι μισοί παίρνουν και τον αναλογούντα μισθό τους, κανείς δεν βλέπει αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται Ελληνική Σημαία; Που είναι ο Πολιτισμός αυτής της πόλης; 

Υπάρχει προσβολή Εθνικού Συμβόλου ή όχι; Πρέπει επιτέλους να επέμβει και κάποιος Δικαστικός ή Κυβερνητικός παράγοντας; 

Το σύμβολο αυτό πάντως κυματίζει ένα χρόνο σ’ αυτή την κατάντια.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης