ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δολοφόνησε τον γιο της και κρατούσε για μήνες το πτώμα σε σπίτι-τρώγλη!

Η 37χρονη Κίμπερλι Χέινι από την Μεγάλη Βρετανία συνελήφθη τον περασμένο μήνα για τη δολοφονία του λίγων μηνών γιου της Ντέκλαν...όμως τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει η βρετανική αστυνομία για την υπόθεση κυριολεκτικά σοκάρουν

14χρονη ζει στο σώμα μιας γριούλας 112 ετών!


Η ιστορία της 14χρονης Αγγλίδας Hayley Okines που ζει στο σώμα μιας γριούλας 112 ετών, δίνει το μήνυμα ...ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους του ανθρώπους να μην το βάζουν κάτω και να χαμογελούν πάντα.

Ελληνίδα ηθοποιός δουλεύει σε οίκο ανοχής στην Κύπρο!

Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Και είναι δύσκολη καθώς μόλις προχθές πληροφορήθηκα...από πηγές στο Νησί της Αφροδίτης ότι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός-που τυχαίνει να γνωρίζω και προσωπικά-εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, έχει γυρίσει την πλάτη στην εγχώρια show biz και δουλεύει κρυφά από παρέες και συγγενείς σε πορνείο πολυτελείας στην Κύπρο. 

VIDEO-ΣΟΚ: Αμερικανοί Στρατιώτες Ουρούν Πάνω Σε Πτώματα Στο Αφγανιστάν


Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν αμερικανούς στρατιώτες να ουρούν πάνω σε πτώματα στο Αφγανιστάν….
Στο βίντεο τέσσερις άντρες που φορούν στρατιωτικές στολές ουρούν επάνω σε τρία πτώματα γεμάτα αίμα, τα οποία βρίσκονται στο έδαφος.

Γιατί Εξοργίστηκε Ο Φιλιππίδης Με Τον Μπουσουλόπουλο; [Video]

Τι τον ενόχλησε από τη χθεσινή συνέντευξη του ηθοποιού και τι του απάντησε σήμερα στον αέρα…

Όλα ξεκίνησαν χθες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Πέτρου Μπουσουλόπουλου στο “Πρωινό mou”. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ζήτησε από τον ηθοποιό να πει ποιους Έλληνες συναδέλφους του θεωρεί κορυφαίους.

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε Πόσες Φορές Θέλει Να Κάνει Σεξ!

Tόσο χαλαρή και απελευθερωμένη την Ελένη Μενεγάκη είχαμε πολυ καιρό να την δούμε. Μη σας πούμε ότι έτσι δεν την έχουμε δει και ποτέ. Και για του λόγου το αληθές, το μεσημέρι της Πέμπτης… αποκάλυψε ότι πριν ξεκινήσει η εκπομπή τής έκανε ο Γρηγόρης ένα τεστ για τη σεξουαλική της δραστηριότητα.

Με μακιγιάζ ή χωρίς;


Με μακιγιάζ ή χωρίς;




Πώς μία γυναίκα γίνεται άλλος άνθρωπος

Η απόλυτη απομυθοποίηση του κινηματογράφου


Η απόλυτη απομυθοποίηση του κινηματογράφουΠώς γίνονται τα οπτικά εφέ

Εύβοια:Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την ανάγκασαν να καταπιεί χάπια!

Σάλος από την τρομακτική περιπέτεια της 17χρονης - Κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν πλύση στομάχου...

Tις προφητείες του Παϊσιου ερευνά η CIA

Η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με την ανάλυση των προφητειών από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παϊσιος που έχει....

Προσωπικότητα της χρονιάς η Ατζελίνα Τζολί


Χάρη στην ταινία της για τον πόλεμο στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Προσωπικότητα της χρονιάς η Ατζελίνα ΤζολίΗ διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ Αντζελίνα Τζολί ανακηρύχθηκε «Προσωπικότητα της Χρονιάς» στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Ξέχνα το μπότοξ, κάνε διατροφή αντιγήρανσης


Γύρνα το χρόνο πίσω...

Ξέχνα το μπότοξ, κάνε διατροφή αντιγήρανσηςΤο απαλό, σφιχτό δέρμα απέχει μόλις μερικές... μπουκιές, με αυτό το πρόγραμμα διατροφής που σου προτείνουμε. Εφοδίασε τα ντουλάπια της κουζίνας και δες το χρόνο να γυρίζει πίσω.

Οι σκύλοι "μαντεύουν" "διαβάζοντας" τα μάτια των ανθρώπων

Ερευνητές της Ακαδημίας Επιστημών της Ουγγαρίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σκύλοι διαθέτουν την ικανότητα να "διαβάζουν" το ανθρώπινο βλέμμα και να "μαντεύουν" τις προθέσεις των ανθρώπων! Όπως αναφέρουν σε δημοσίευση τους στο....

Βγάζουν εκτός Ελλάδας το Καστελόριζο

του Κώστα Χαρδαβέλλα


Με μία κυνική εκμετάλλευση της κρίσης που περνάει η Ελλάδα και της απαξίωσής της στον παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό χάρτη, η Αίγυπτος και δευτερευόντως η Κύπρος, προχωράνε σε συμφωνία με την Τουρκία, μοιράζοντας μεταξύ τους τις ΑΟΖ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, βγάζοντας όμως εντελώς το Καστελόριζο από την ελληνική επικράτεια.

Αυτοκτόνησαν 1.727 Έλληνες από το 2009 έως το 2011!

Ανατριχιαστικά στοιχεία

Δραματική αύξηση των αυτοκτονιών παρουσιάζεται στη χώρα μας μέσα στα χρόνια της κρίσης, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή.

Tο χωριό που θα σώσει τον κόσμο από την συντέλεια!

Όλα ξεκίνησαν από τα ημερολόγια των Μάγιας ή μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς, από την ερμηνεία που έδωσαν διάφοροι ερευνητές στο περιεχόμενο των ημερολογίων και τη σύνδεσή τους με το τέλος του κόσμου.

Βρέθηκε φεγγάρι που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή;

Πριν από λίγους μήνες επιστήμονες εντόπισαν έναν πλανήτη στο Kepler 16, ένα σύστημα που αποτελείται από δύο άστρα. Ομάδα αστροφυσικών στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι είναι πιθανό ο πλανήτης να διαθέτει έναν δορυφόρο που πιθανώς να διαθέτει συνθήκες ευνοϊκές για την παρουσία της ζωής.

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό του Χίτλερ


Προσωπικές στιγμές του μεγαλύτερου δικτάτορα είδαν το φως το δημοσιότητας

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό του ΧίτλερΠολύχρωμες φωτογραφίες αποτυπώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα δίνοντας παράλληλα μια ανατριχιαστική εικόνα για τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν υπό το τερατώδες καθεστώς των Ναζί.

Το μήνυμα για την Ελλάδα


Το μήνυμα για την ΕλλάδαΜέχρι και στους Simpsons μας δουλεύουν

Έβγαλε την παρθενία της σε...πληστηριασμό!


Να πουλήσει την αγνότητά της επιχείρησε μια νεαρή παρθένα φοιτήτρια στη Μεγάλη Βρετανία για  να καλύψει το κόστος των σπουδών της.Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε την πρόθεσή της σε μια δημοφιλή ιστοσελίδα, την... 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Μοναχοί σκοτώνουν κυνηγόσκυλο "εν ψυχρώ"μπροστα στα μάτια του κυνηγού.Δείτε αυτό το τραγικο Βίντεο που κρατάει ο κυνηγός το νεκρό σκυλί στα χέρια του....


Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ενός νεαρού άνδρα ότι ένας μοναχός από την Ιερά Μονή Oμπλού της Πάτρας, βγήκε έξω και εκτέλεσε εν ψυχρώ ένα σκυλί με μία καραμπίνα… 

Οι 7 ποιo ηλίθιοι θάνατοι στην Ιστορία



Οι 7 ποιo ηλίθιοι θάνατοι στην Ιστορία

10 πιο αηδιαστικά πράγματα που βρέθηκαν ποτέ, μέσα σε φαγητό


Ίσως τα 10 πιο αηδιαστικά πράγματα που βρέθηκαν ποτέ, μέσα σε φαγητό ή σε συσκευασίες φαγητού.

Κλειδί» στη μάχη κατά της παχυσαρκίας τα… ποντίκια!


Μια ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου της Λειψία, θεωρούν πως τα ποντίκια είναι το κλειδί στη μάχη κατά της παχυσαρκίας. Έπειτα από έρευνες, με τη βοήθεια των τρωκτικών, πιστεύουν πως είναι κοντά στο χάπι το οποίο θα «πολεμά» άμεσα την παχυσαρκία.

Πωλείται νερό του Tom Cruise στο e-bay!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Νερό από την πισίνα που έκαναν τα μπάνια τους στις διακοπές τους ο Tom Cruise και η Katie Holmes πωλείται στο e-bay.

Tο trailer της ταινίας των Miley Cyrus - Demi Moore

Το πρώτο teaser-trailer της νέας ταινίας της Miley Cyrus "LOL" έφτασε.

Η Miley υποδύεται την έφηβη Lola, την κόρη της διαζευγμένης Anne (Demi Moore). Η ταινία αφορά στην ιστορία μητέρας και κόρης, οι οποίες προσπαθούν να φτιάξουν  τη ζωή τους από την αρχή μετά από τους χωρισμούς τους.

Δέσμευση Παπαδήμου για τις επιδοτήσεις στους δήμους


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πάρει τα 450 εκατ. για τα οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση

Δέσμευση Παπαδήμου για τις επιδοτήσεις στους δήμους
Την εμπιστοσύνη του στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη βεβαιότητα ότι μπορεί να ανταποκριθούν στις επείγουσες ανάγκες της εποχής, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, κατά την ωριαία συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, παρουσία των υπουργών Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και Επικρατείας Παντελή Καψή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η σκυλίτσα που την ρωτούν και απαντά


Η σκυλίτσα που θα δείτε στο βίντεο μπορεί να επαναλάβει τις λέξεις που λέει ο ιδιοκτήτης της.
Οι δυνατότητές της είναι εντυπωσιακές, καθώς η Mishka μπορεί να πει «θέλω να φάω», «Γεια» και «Τι κάνεις;».

Γίνε ο άντρας των ονείρων της



antrasΔεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να μάθει κάποιος από ένα Τ-shirt. Οταν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού ζήτησαν από 48 γυναίκες να βαθμολογήσουν Τ-shirts που είχαν φορεθεί από άντρες στον ύπνο τους
-ανάλογα με το ποιο τους ήταν πιο ευχάριστο ή θεωρούσαν πιο σέξι- βρέθηκαν μπροστά σε ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα:

Συμβουλές για όσους πάσχουν από αρθρίτιδα


Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού χωρίς πόνο

Συμβουλές για όσους πάσχουν από αρθρίτιδα
Ο επίμονος πόνος και η ακαμψία, που προκαλούνται από την αρθρίτιδα, μπορούν να καταστήσουν δύσκολο να κάνετε ακόμη και λίγες δουλειές μέσα στο σπίτι.

Αμερικανοί ορθοπεδικοί δίνουν τις δικές τους συμβουλές και καλό θα είναι να τις ακολουθήσετε, εφόσον βέβαια συζητήσετε και με τον δικό σας οικογενειακό γιατρό.

Τι να κάνω όταν ξεραίνεται η μάσκαρα


Ένα έξυπνο κόλπο

Τι να κάνω όταν ξεραίνεται η μάσκαρα
Πριν βιαστείτε να πετάξετε την μάσκαρά σας,

Ανήλικη λατρεύεται ως θεά


Πιστεύουν ότι είναι η μετενσάρκωση της Κάλι

Ανήλικη λατρεύεται ως θεάΤη λατρεύουν σα θεά κι ας είναι ένα μικρό κορίτσι. Για τους Ινδουιστές και τους Βουδιστές είναι η μια «ζωντανή θεά» και θεωρείται ότι στο πρόσωπό της μετενσαρκώθηκε η θεά Κάλι, η οποία εμφανίζεται μόνο 13 φορές το χρόνο.

Απίστευτη γκάφα από τερματοφύλακα!(VIDEO)

Δεν υπάρχει το λάθος του τερματοφύλακα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ζουμπικαράι στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μαγιόρκα! Μιλάμε για τη γκάφα του αιώνα...

Πώς «ψάρευε» τους μαθητές η δασκάλα του sex


Σοκαριστικές λεπτομέρειες από τα μηνύματα που αντάλλαζε στο facebook
 
Σάλο συνεχίζει να προκαλεί η αποκάλυψη της υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκων με πρωταγωνίστρια μια 22χρονη δασκάλα από την Κρήτη.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης