ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η τέλεια ημέρα: Άντρες vs Γυναίκες

Η τέλεια ημέρα: Άντρες vs ΓυναίκεςΠώς θα ήταν η τέλεια ημέρα για μιά γυναίκα και πώς για έναν άντρα;

VIDEO: Ο τύπος είναι θεός χορεύει Freestyle και παίζει μπάλα!

Ο τύπος είναι θεός χορεύει Freestyle και παίζει μπάλα!Ο τύπος είναι φοβερός 
κάνει φανταστικά κόλπα χορεύοντας Freestyle κάνοντας τα μαγικά που κάνει και ο Ronaldinho...

Στη φυλακή ο Εφραίμ!

Στη φυλακή ο Εφραίμ!
Προφυλακιστέος κρίνεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ανταλλαγής ακινήτων της Μονής με το ελληνικό δημόσιο.

To Inception γίνεται πραγματικότητα: Αναπτύξτε νέες δεξιότητες μέσα από τα όνειρά σας!

Αν θεωρείτε τον ύπνο χαμένο χρόνο, ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε… Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Yale University, όσοι είναι επιρρεπείς στα διαυγή όνειρα -αυτά κατά τα οποία έχεις πλήρη επίγνωση ότι ονειρεύεσαι ενώ εξελίσσονται- είναι ικανοί να αναπτύξουν νέες δεξιότητες μέσα από τα όνειρα τους!

Suggested Events, η νέα λειτουργία του Facebook που προβλέπει που θέλετε να πάτε!

Μία νέα λειτουργία ονόματι ‘Suggested Events’ έκανε μόλις την εμφάνιση της στο Facebook, η οποία προτείνει τους χρήστες όλα τα πιθανά events στα οποία ενδεχομένως να θέλουν να παρευρεθούν.

7 χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε!

Θα θέλατε να ξέρατε ότι ακόμα και τώρα μπορείτε… να πάρετε ύψος; 
Λοιπόν, εάν είστε ακόμα στην εφηβεία τότε μπορεί να γίνει.Αλλά, τι γίνετε εάν είστε ενήλικος; Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα 1-2 εκατοστά στο ύψος σας, αλλά πρέπει να ξέρετε κάποια σημαντικά πράγματα.

ΣΟΚ - Αραβικό σχολικό βιβλίο εξηγεί σε παιδιά πως να κόβουν χέρια και πόδια!

ΣΟΚ - Αραβικό σχολικό βιβλίο εξηγεί σε παιδιά πως να κόβουν χέρια και πόδια!
Σοκ προκαλεί η ανακάλυψη από Ινστιτούτο γύρω από αραβικά θέματα στην Ουάσινγκτον, ενός σχολικού βιβλίου το οποίο διδάσκει στους μαθητές πως να κόψουν τα πόδια και τα χέρια κλεφτών, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο Σαρία.

Εμφανίστηκε ζωντανή μετά 11 χρόνια!

Εμφανίστηκε ζωντανή μετά 11 χρόνια!
Μια 14χρονη από την Ινδονησία που θεωρήθηκε ότι είχε χάσει τη ζωή της από το τσουνάμι που έπληξε την Νοτιοανατολική Ασία το 2004 και ισοπέδωσε την επαρχία Άτσεχ, βρέθηκε ζωντανή και επανενώθηκε με την οικογένειά της, όπως είπε ο παππούς της.

38 Ανεξήγητες φωτογραφίες που σε αφήνουν με το στόμα... ανοιχτό (pics)

Quiz: Ποιος σταρ θα υιοθετήσει 20χρονη

Quiz: Ποιος σταρ θα υιοθετήσει 20χρονη
Ο George Clooney σε πρόσφατη συνέντευξη του που δημοσίευσε και το Ελληνικό ΟΚ, αποκαλύπτει ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα πλούσιο 21χρονο κορίτσι. 

Πράσινο φως για να δοκιμαστεί σε ανθρώπους το νέο εμβόλιο κατά του AIDS

Πράσινο φως για να δοκιμαστεί σε ανθρώπους το νέο εμβόλιο κατά του AIDS
Στη φάση των κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους μπαίνει ένα νέο, πειραματικό εμβόλιο που υπόσχεται να καταπολεμήσει το AIDS με τον ίδιο τρόπο που το αντιγριπικό εμβόλιο καταπολεμά τη γρίπη.

Κρήτη:Το Παραλήρημα Του Εγγονού Που Σκότωσε Τη Γιαγιά Του-”Καλά Της Έκανα”!

“Είχε σκοτώσει το θείο μου, δύο γειτόνισσες και σχεδίαζε να σκοτώσει εμένα και τους γονείς μου. Ψέκαζε το φαγητό μου. Γι’ αυτό και τη σκότωσα. Εκανα το σωστό”, είπε μεταξύ άλλων ο 25χρονος στην ανακρίτρια…

Η Πιο Γλυκιά Νεογέννητη Εγκαταλελειμμένη Πολική Αρκούδα [Video]

Η Siku δεν είναι απλώς μια μικρή πολική αρκούδα…

Αυτή η χαριτωμένη αρκουδίτσα εγκαταλείφθηκε από τη μαμά της γιατί δεν μπορούσε να την ταϊσει και έχει κλέψει τις καρδιές όσων εργάζονται στο Πάρκο άγριων ζώων στη Δανία.Την ταΐζουν κάθε μέρα με το χιόνι και μπορεί όταν μεγαλώσει να γίνει άγρια αλλά προς το παρόν είναι το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αϊ Βασίλης λήστευε παιδάκια

Στο στόχαστρο των ρωσικών αρχών έχει μπει ένας άνδρας που εξαπατούσε δια τηλεφώνου μικρά παιδιά.

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια μετανιώνει γι’ αυτή την Hot φωτογράφηση [φωτο]

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια μετανιώνει γι’ αυτή την Hot φωτογράφηση [φωτο]Δεν το συζητώ. Είναι ίσως από τις πιο σέξι χωρίς να είναι χυδαίες, φωτογραφήσεις που έχει κάνει ποτέ Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Έχουν ξεφύγει στο Βόρειο Κορέα: Θεοποιούν τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ

Έχουν ξεφύγει στο Βόρειο Κορέα: Θεοποιούν τον Κιμ Γιονγκ-ΙλΈχουν «ξεφύγει» στη Βόρειο Κορέα. Το τυραννικό καθεστώς, που παριστάνει το κομμουνιστικό, δεν διστάζει να θεοποιήσει τον αποθανόντα ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ιλ και να βάλει ακόμα και την ίδια τη φύση να «θρηνεί» για το χαμό του!Διαβάστε που μπορεί να φτάσει η ηλιθιότητα και η ανοησία σε συνδυασμό με τη δεισιδαιμονία και την τυραννία.

Το μυστικό της διαίτας της Marissa Miller – «Τρώω γυμνή»

Το μυστικό της διαίτας της Marissa Miller – «Τρώω γυμνή»
To μοντέλο της Victoria’s Secret, Marissa Miller, που έχει βρεθεί αρκετές φορές στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated αποκάλυψε ένα μυστικό για το πως διατηρεί την αρκετά λεπτή σιλουέτα της.

Ανακάλυψε γράμμα της μητέρας του στον Άγ. Βασίλη από το 1911

Ανακάλυψε γράμμα της μητέρας του στον Άγ. Βασίλη από το 1911
Αγνοούσε την ύπαρξή του. Εκείνο ωστόσο παρέμεινε για δεκαετίες χωμένο σε μια καμινάδα σπιτιού στο Δουβλίνο. Μια επιστολή προς τον Άγιο-Βασίλη που γράφτηκε παραμονή Χριστουγέννων του 1911, ήταν ένα αναπάντεχο δώρο για τον Iρλανδό Βίκτορ Μπάρτλεμ.
Η συντάκτρια της επιστολής δεν ήταν άλλη από την μητέρα του Βίκτορ Χάνα «Άνι» Χάουαρντ, που απεβίωσε το 1978. Η Χάνα έγραψε το γράμμα όταν ήταν μικρό κορίτσι για να περιγράψει στον Άγιο Βασίλη τα δώρα που ήθελε να της φέρει.
Το γράμμα- με εμφανή σημάδια από κάψιμο- ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1992 από τον Τζον Μπερν, τον τωρινό ιδιοκτήτη του σπιτιού στο Δουβλίνο, όπου πέρασε η Χάνα την παιδική της ηλικία. Ο Μπερν βρήκε το γράμμα στην καμινάδα, κατά τη διάρκεια εργασιών για την εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης στο κτίριο και το κράτησε ως ενθύμιο.
Αυτή την εβδομάδα, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από τότε που γράφτηκε το γράμμα, αποφάσισε να μιλήσει το εύρημά του στην εφημερίδα Irish Times.
Ο γιος της Χάνα Χάουαρντ, Βίκτορ Μπάρτλεμ, που ζει περί τα 100 μίλια μακριά από το σπίτι, διάβασε το άρθρο για το μικρό κορίτσι από το Όκλαντ Τέρας, που το 1911 έβαλε το γράμμα της προς τον Άγιο Βασίλη στην καμινάδα. Το όνομα τον βοήθησε να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποίησε με έκπληξη ότι επρόκειτο για την μητέρα του.
«Απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αγνοούσα την ύπαρξη του γράμματος…Ήταν καταπληκτικό και είναι τόσο γλυκό, τυπικό παιδικό γράμμα» λέει συγκινημένος ο Βίκτορ Μπάρτλεμ που δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις αντιδράσεις του κόσμου και θεωρεί ότι το σπάνιο αυτό δώρο, είναι ότι πιο ταιριαστό με το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Η Χάνα, που είχε γεννηθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1900, αφού ευχόταν καλή τύχη στον Άγιο Βασίλη, του έγραφε αναλυτικά τι επιθυμούσε να της φέρει, όταν θα κατέβαινε από την καμινάδα του σπιτιού της:
«Θέλω μια κουκλίτσα-μωρό και ένα αδιάβροχο με κουκούλα και ένα ζευγάρι γάντια και ένα μήλο-ζαχαρωτό και μια χρυσή πένα (νόμισμα)…».



ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Νύχια: Πως να κάνεις ένα ρομαντικό σχέδιο Γαλλικό-Δαντέλα!(βιντεο)

Το συγκεκριμένο σχέδιο Γαλλικό-Δαντέλα, είναι ένα σχέδιο συνδυασμός γαλλικού πλάγιου με δαντέλα. Το σχέδιο είναι ρομαντικό...

Αποσύρεται γάλα μετά το θάνατο βρέφους


Πέθανε από βακτηριδιακή μόλυνση

Αποσύρεται γάλα μετά το θάνατο βρέφουςΑποσύρθηκε για προληπτικούς λόγους από τα ράφια

Η Ελλάδα θα δει άσπρη μέρα το 2026


Σε 15 χρόνια θα γίνουμε και πάλι ανταγωνιστικοί, σύμφωνα με τη Goldman Sachs

Η Ελλάδα θα δει άσπρη μέρα το 2026Δυσοίωνα είναι τα νέα για την ελληνική οικονομία καθώς η Goldman Sachs σε έκθεσή της υποστηρίζει ότι «Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι ανταγωνιστική σε 15 χρόνια». 

«Δεν αποκτιέται φυσικά αυτό το σώμα»


Η Molly Sims αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της

«Δεν αποκτιέται φυσικά αυτό το σώμα»Η Molly Sims αναδεικνύει το καλλίγραμμο και γυμνασμένο της σώμα στο εξώφυλλο του περιοδικού «Shape». 

Οι αρετές που δόθηκαν στους Έλληνες!

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.

Τα 10 πιο τρελά επιδόματα του ελληνικού δημοσίου

Perierga.gr - Τα 10 πιο τρελά επιδόματα του ελληνικού δημοσίουΕπιδόματα που δόθηκαν στους εργαζομένους στο ελληνικό δημόσιο από το ελληνικό κράτος και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν για την εφευρετικότητά τους.

Μαλλιά: Κάνε Εορταστικά Χτενίσματα στα μαλλιά σου VIDEO



Έχεις σκεφτεί ότι με λίγη φαντασία μπορείς να κάνεις μόνη σου ένα εντυπωσιακό χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις κομμωτικής ή να πρέπει να πας σε κάποιο κομμωτήριο; 

Tips για να...ξαπλώσεις με μια Ελληνίδα

Αρκετοί άνδρες έχουν την άποψη πως οι Ελληνίδες
είναι

Το Facebook έσωσε τα Χριστούγεννα μιας άτυχης οικογένειας

Το Facebook έσωσε τα Χριστούγεννα μιας άτυχης οικογένειαςΜια οικογένεια που έχασε όλα της τα υπάρχοντα σε μια πυρκαγιά, θα μπορέσει και φέτος να...

Οι κλέφτες μπήκαν στο μαντρί και… άρμεξαν τα πρόβατα!

Ένα συμβάν που εκ πρώτης όψεως προκαλεί άφθονο γέλιο, όμως με μια δεύτερη ανάλυση όσο και αν φανεί υπερβολικό φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με αντίστοιχες από την εποχή της Κατοχής.

Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Αντιολισθητικές Αλυσίδες


Η Ελληνική Αστυνομία συμβουλεύει τους οδηγούς,

Πάτρα: Αστυνομικοί Σκότωσαν ”Πιτ Μπουλ” Για Να Πιάσουν Έμπορο Ναρκωτικών!


Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 31χρονου στην Πάτρα, που κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών, αφού οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πυροβόλησαν και σκότωσαν τον σκύλο του…

Τους Άφησαν Στο Έλεος Του Χιονιά Όλη Τη Νύχτα! – Εγκλωβισμένοι Κοντά Στην Κοζάνη Εκατοντάδες Οδηγοί – Κλειστά Ακόμη Τμήματα Της Εγνατίας

- 22 ώρες στο χιόνι εκατοντάδες οδηγοί στην παλιά Εθνική Κοζάνης-Γρεβενών και κάνεις δεν ασχολείται!

Κριτήρια-Φωτιά Για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Εδώ και μήνες έχουν στα χέρια τους οι υπεύθυνοι τους υπουργείου οικονομικών τις προτάσεις για τα κριτήρια βάσει των οποίων θα φορολογούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά τώρα μάλλον έφτασε η ώρα…

Κάμερα Καταγράφει Σύγκρουση Φορτηγού Με Μηχανή [Video]





Μόνο από θαύμα μπορεί να πει κανείς ότι σώθηκε ο οδηγός του video που θα παρακολουθήσετε…

Η ωραιότερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του κόσμου

H Brooks Brothers, η μάρκα-θρύλος της Αμερικής στο χώρο του ανδρικού ρούχου δημιούργησε την καλύτερη ίσως χριστουγεννιάτικη διαφήμιση.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΕΓΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ DJ!!!






Όταν το στομάχι μας ξεγελά

Όταν γουργουρίζει το στομάχι σας, η πείνα σας μιλά! Έτσι εκφράζεται το σώμα σας όταν ζητά τροφή και μάλιστα άμεσα. Αλλά υπάρχουν

Ποιες αρρώστιες φαίνονται στα μάτια

Η εξέταση των ματιών από τον οφθαλμίατρο μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από μια απλή αξιολόγηση της όρασης. Μπορεί να σώσει τη ζωή μας,

Ο ιός της γρίπης των πτηνών επιστρέφει και απειλεί

Ο Η5Ν1 επιστρέφει και απειλεί

Διαβάστε τι μαθαίνουν οι Τούρκοι μαθητές για την Ελλάδα...

-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».

Γονατίζουν έμμεσα τους φορολογούμενους

Νέα φοροεπιδρομή με τη μορφή της περαιτέρω μείωσης των εκπτώσεων δαπανών εξατάζει το Υπουργείο Οικονομικών για το 2012.

Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών, ύστερα από απαίτηση της τρόικας,

STOP Μπιτσαξή στις «πράσινες» εκδρομές


Για την επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

STOP Μπιτσαξή στις «πράσινες» εκδρομέςΈγγραφο στην αστυνομία που ζητάει την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο για την επόμενη αγωνιστική της Superleague,

«Κοιτάει» Πετρόπουλο ο Άρης


Τον επιθετικό του Παναθηναϊκού θέλουν στη Θεσσαλονίκη

«Κοιτάει» Πετρόπουλο ο Άρης
Μία επιπλέον λύση για την επίθεση ψάχνει ο Άρης, ύστερα από την αποδέσμευση του Βίκτορα Ιάκομπ.

Χυλόπιτες με την πραγματική τους ερμηνεία

Χυλόπιτες με την πραγματική τους ερμηνεία

Όταν μια γυναίκα λέει (εννοεί)

10. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας .
(Δεν θέλω να κάνεις σαν τον μπαμπά μου / είσαι μικρός και ανώριμος )

Το Facebook της Θεοπούλας


Το Facebook της Θεοπούλας ........................................

Η ανθυγιεινή εργασία του πέους


Η ανθυγιεινή εργασία του πέους Εγώ το πέος, υποβάλλω αίτημα μισθολογικής αύξησης για τους παρακάτω λόγους...

Ξινή τους βγήκε η πλάκα και πήγαν να καούν ζωντανές (video)

Πήγαν να το παίξουν έξυπνες και παραλίγο να έχουμε άλλα..

Το νόημα της ζωής


Το νόημα της ζωής
"Το νόημα της ζωής" από έναν καθηγητή φιλοσοφίας

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης