Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μαλλιά: Κάνε Εορταστικά Χτενίσματα στα μαλλιά σου VIDEO



Έχεις σκεφτεί ότι με λίγη φαντασία μπορείς να κάνεις μόνη σου ένα εντυπωσιακό χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις κομμωτικής ή να πρέπει να πας σε κάποιο κομμωτήριο; 

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι με εργαλείο τις κάλτσες μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα χτενίσματα;

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα όχι μόνο αυτής της σεζόν αλλά γενικότερα, είναι οι μπούκλες στα μαλλιά και ο κότσος!

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ούτε ρόλευ, ούτε σίδερο μαλλιών, απλά πάρε τις κάλτσες από το συρτάρι σου και δες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες παρακάτω.


Μπούκλες

Για να κάνεις μπούκλες στα μαλλιά σου, θα χρειαστείς μόνο κάλτσες!
Τύλιξε τα μαλλιά σου ενώ είναι λίγο νωπά γύρω από μια κάλτσα όπως θα έκανες σε ένα ρόλευ και δέσε τις δύο άκρες της κάλτσας για να σταθεροποιηθεί .

Αν οι μπούκλες σου θέλεις να είναι χοντρές, χώρισε τα μαλλιά μόνο σε τρία μέρη .Δύο μέρη τα κάτω μαλλιά και ένα το πάνω μέρος.Έτσι θα τυλίξεις με 3 κάλτσες όλα τα μαλλιά.

Αν οι μπούκλες σου δεν θέλεις να ξεκινάνε από την ρίζα, τύλιγε την κάθε τούφα μέχρι το ύψος από όπου θες να ξεκινάει η μπούκλα.
Μετά άφησε τα αρκετή ώρα μέχρι να στεγνώσουν, για παράδειγμα όλο το βράδυ,  και το πρωί λύσε τις κάλτσες και με ένα κερί ή ένα προϊόν για μπούκλες απλά χτένισε με τα δάκτυλα σου για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα!

Επίσης σκέψου ότι η κάλτσα παίζει τον ρόλο του ρόλευ, δηλαδή αν είναι πιο χοντρή η κάλτσα θα γίνει πιο χοντρή και η μπούκλα!

Δες και το βίντεο που ακολουθεί με την διαδικασία.







Κότσος.



Ο κότσος είναι από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις.
Πάλι οι κάλτσες θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα κότσο με όγκο, ακόμη και αν δεν έχεις τόσο μακρυά μαλλιά!

Πάρε ένα ζευγάρι κάλτσες και αφού κόψεις το μπροστινό τους μέρος και περάσεις την μια κάλτσα μέσα από την άλλη, θα φτιάξεις ένα δακτυλίδι.

Θα κάνεις πρώτα μια αλογοουρά και θα
περάσεις  το δακτυλίδι από τις κάλτσες στην αλογοουρά σου.

Τα υπόλοιπα θα τα μάθεις στο βίντεο που ακολουθεί!




Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης