Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Το Facebook έσωσε τα Χριστούγεννα μιας άτυχης οικογένειας

Το Facebook έσωσε τα Χριστούγεννα μιας άτυχης οικογένειαςΜια οικογένεια που έχασε όλα της τα υπάρχοντα σε μια πυρκαγιά, θα μπορέσει και φέτος να...

γιορτάσει τα Χριστούγεννα χάρη στη δύναμη του Facebook.

Μια μητέρα έξι παιδιών, η Sam Woodburn, είχε την ατυχία να δει πριν λίγες μέρες το σπίτι της στις φλόγεςκαι όλα τις τα υπάρχοντα κατεστραμμένα. Μια σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook στάθηκε η αφορμή να χαμογελάσει ξανά.






«Βοηθήστε την φίλη μας Sam Woodburn σε αυτές τις τραγικές στιγμές» είναι ο τίτλος της σελίδας και μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ήδη 500 μέλη. Άνθρωποι εντελώς άγνωστοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την πολυμελή οικογένεια, προσφέροντάς τους στέγη, ρούχα, κουζίνα, πλυντήριο και άλλα χριστουγεννιάτικα δώρα.



Ένας γιατρός της περιοχής, μάλιστα, πρόσφερε στην 34χρονη Sam και τα έξι παιδάκια της ένα προσωρινό σπίτι χωρίς ενοίκιο, ώσπου το τοπικό συμβούλιο του Yorkshire να μπορέσει να της εξασφαλίσει κάτι καλύτερο.


Η είδηση για την τραγική αυτή χριστουγεννιάτικη ιστορία μεταδόθηκε γρήγορα στο διαδίκτυο και η σελίδα του facebook αριθμεί πλέον περισσότερα από 1.000 μέλη.


«Δεν ήξερα τι θα απογίνουμε», λέει η Sam. «Πίστευα ότι θα είναι τα χειρότερά μας Χριστούγεννα όμως όλοι ήταν υπέροχοι απέναντί μας», συμπληρώνει, ευχαριστώντας όλους όσους της στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.



mediagate.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης