Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Έχουν ξεφύγει στο Βόρειο Κορέα: Θεοποιούν τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ

Έχουν ξεφύγει στο Βόρειο Κορέα: Θεοποιούν τον Κιμ Γιονγκ-ΙλΈχουν «ξεφύγει» στη Βόρειο Κορέα. Το τυραννικό καθεστώς, που παριστάνει το κομμουνιστικό, δεν διστάζει να θεοποιήσει τον αποθανόντα ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ιλ και να βάλει ακόμα και την ίδια τη φύση να «θρηνεί» για το χαμό του!Διαβάστε που μπορεί να φτάσει η ηλιθιότητα και η ανοησία σε συνδυασμό με τη δεισιδαιμονία και την τυραννία.

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας παρατήρησε «παράξενα φυσικά φαινόμενα», μετά τον θάνατο του βορειοκορεάτη ηγέτη.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA ανέφερε σε τηλεγράφημά του ότι ο πάγος σε μία παγωμένη λίμνη ράγισε «τόσο δυνατά, που έμοιαζε να ταρακουνά τον παράδεισο και τη γη»και μια μυστηριώδης λάμψη εθεάθη σε απομακρυσμένη βουνοκορφή.
Επιπλέον, το πρακτορείο ανέφερε πως χιονοθύελλα έπληξε τη χώρα την ώρα του θανάτου του Κιμ Γιονγκ-Ιλ και ο πάγος στη λίμνη Τσον, κοντά στο μέρος όπου λέγεται πως γεννήθηκε ράγισε.
Φυσικά δεν έφταναν μόνο αυτά αφού «μετά το ξαφνικό τέλος της καταιγίδας την Πέμπτη, ένα μήνυμα γραμμένο στο βράχο: «Βουνό Παέκτου, ιερό βουνό της επανάστασης. Κιμ Γιονγκ-Ιλ» έλαμψε για λίγο».
Και αν ακόμα είστε δύσπιστοι σχετικά με το θρήνο της φύσης, το πρακτορείο ειδήσεων της Βορείου Κορέας ανακοίνωσε πως την ίδια μέρα «ένας πελαργός έλαβε στάση «θρήνου» στο άγαλμα του πατέρα του Κιμ Γιονγκ-Ιλ στην πόλη Χαμχούνγκ».
Αν όλα αυτά τα παρανοϊκά σας θυμίζουν αντίστοιχες διηγήσεις για θεούςμεσσίες και σωτήρεςτων «δικών μας» παραδόσεων, σωστά το παρατηρήσατε. Με μια διαφορά: η ανθρωπότητα υποτίθεται ότι βρίσκεται στον 21ο αιώνα και όχι στον μεσαίωνα ή στην ύστερη αρχαιότητα και το καθεστώς της Βορείου Κορέας υποτίθεται ότι είναι κομμουνιστικό και όχι σαν των… Φαραώ της Αιγύπτου.







tsantiri.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης