ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αυτό το κρουασάν κόστιζε... 400.000 δολάρια!

Το γλυκό που βλέπετε προκάλεσε σοκ σε έναν πλούσιο άνδρα από την
Ταϊβάν. Είχε όρεξη για γλυκό αλλά θα προτιμούσε σίγουρα να μην είχε δοκιμάσει το συγκεκριμένο κρουασάν ποτέ.

Τι είναι η drunkorexia;

Ερευνητές υποστηρίζουν πως έχει παρατηρηθεί...


ότι οι νεαρές γυναίκες παραλείπουν γεύματα προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να… τα πιουν … με τις φίλες τους!
Ονόμασαν το φαινόμενο αυτό «drunkorexia», από το οποίο «πάσχουν» χιλιάδες νεαρές φοιτήτριες οι οποίες προσπαθούν απεγνωσμένα να παραμείνουν λεπτές.


Μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο του Missouri επισημαίνει τους κινδύνους της μη πρόσληψης τροφής (και κατά συνέπεια μείωσης των προσλαμβανόμενων θερμίδων) με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ… ο συνδυασμός των οποίων μπορεί να βλάψει τα ζωτικά τους όργανα.
 

Σύμφωνα με μια μελέτη, που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος στην Εταιρεία Έρευνας για τον Αλκοολισμό, οι ερευνητές μελέτησαν τη σχέση ανάμεσα στην κατάχρηση αλκοόλ και τη «διαταραγμένη» πρόσληψη τροφής, όπως ο περιορισμός των προσλαμβανόμενων θερμίδων και η χρήση καθαρτικών.
 

Σε αυτή συμμετείχαν 1.000 φοιτητές εκ των οποίων το 25% των γυναικών και το 11% των ανδρών «έκοβαν» θερμίδες για να μπορέσουν να τις «πάρουν» αργότερα με ποτά.
 

Άλλοι λόγοι που τους οδηγούσαν στην παράλειψη γευμάτων πριν από μια έξοδο για ποτό ήταν για να πετύχουν να μεθύσουν πιο γρήγορα και για να γλυτώσουν λεφτά.
 

Η Victoria Osborne, επίκουρη καθηγήτρια δημόσιας υγείας, τόνισε τους γνωστικούς, συμπεριφορικούς και σωματικούς κινδύνους που ελλοχεύει αυτή η συμπεριφορά.
 
«Το να στερεί κάποιος τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τον εγκέφαλο και να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ είναι επικίνδυνο. Ο συνδυασμός αυτό μπορεί να προκαλέσει τόσο βραχυπρόθεσμες όσο και μακροπρόθεσμες γνωστικές “βλάβες”, όπως η δυσκολία συγκέντρωσης, μελέτης και λήψης απόφασης».

Η συμπεριφορά αυτή μπορεί ακόμη να οδηγήσει τους νέους σε διατροφικές διαταραχές ή προβλήματα εθισμού. Ακόμη, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης βίαιης συμπεριφοράς, επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, δηλητηρίαση από αλκοόλ και χρόνιες ασθένειες στη μετέπειτα ζωή τους.

Δεν παραιτείται με τίποτα ο Γιώργος!

       Καλά ο άνθρωπος είναι εκτός πραγματικότητας! Δεν παραιτείται ο κόσμος να χαλάσει! Είναι ικανός να γίνει εμφύλιος και να βγει και να λέει ότι...

Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού: Σχετικά με την ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα συμβαίνοντα στο Βελβεντό



Α) Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Καποδιστριακού Δήμου Βελβεντού δίνει εδώ και τρία σχεδόν χρόνια αγώνα, κατ’ αρχήν για...

Η πλημμυρισμένη έρημος


Η πλημμυρισμένη έρημος                                                     Το
Εθνικό Πάρκο Lençóis Maranhenses βρίσκεται στο Maranhão
, στη
βορειοανατολική Βραζιλία και είναι ένα από τα πιο παράξενα και μοναδικά
μέρη στον κόσμο.
Μια περιοχή που καλύπτεται από

ΔΕΙΤΕ:Τα Πιο Ανατριχιαστικά Είδη Ζώων Που Ανακαλύφθηκαν Το 2011!

   Μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τη φύση, αυτή όμως βρίσκει συνεχώς και άλλους τρόπους να μας εκπλήσσει. Ίσως και να μας τρομάζει…

Ανατρέπεται από ώρα σε ώρα ο Παπανδρέου

Ανατρέπεται από ώρα σε ώρα ο Παπανδρέου Μετά από δραματικές διεργασίες όλη τη νύχτα μεταξύ των στελεχών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο κύβος ερρίφθη και σε πρώτη φάση πάμε για αλλαγή ηγεσίας στο κυβερνών κόμμα με προεξέχοντα τον Ευ. Βενιζέλο και σε δεύτερη φάση πάμε για άμεσες

Πλήρης χρεοκοπία εάν δεν έρθει η 6η δόση


Λίγο πριν την κατάρρευση τα κρατικά ταμεία

Πλήρης χρεοκοπία εάν δεν έρθει η 6η δόσηΣε οριακό σημείο θα βρεθεί η ρευστότητα του δημοσίου το προσεχές διάστημα και εάν δεν εκταμιευτεί εγκαίρως η 6η δόση του δανείου τότε θα είναι πρακτικά αδύνατη η αποπληρωμή ομολόγων και γραμματίων με συνολική αξία πάνω από 10 δισ. ευρώ που λήγουν έως το τέλος του 2011.

Πάντως το υπουργείο Οικονομικών

Άρθρο Βόμβα: Η Κυβέρνηση ΓΑΠ εξαγγέλλει τα Νέα Μέτρα πριν το Δημοψήφισμα.


 Για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση ΓΑΠ, σύμφωνα με την ρύθμιση  του καινούργιου νομοσχεδίου που διεξήγαγε στις 1/11/2011 


Μπόμπιρες Γεννημένοι Καλλιτέχνες


Οι Μικροί μπόμπιρες για άλλη μια φορά κλέβουν την παράσταση...










Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης