Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αυτό το κρουασάν κόστιζε... 400.000 δολάρια!

Το γλυκό που βλέπετε προκάλεσε σοκ σε έναν πλούσιο άνδρα από την
Ταϊβάν. Είχε όρεξη για γλυκό αλλά θα προτιμούσε σίγουρα να μην είχε δοκιμάσει το συγκεκριμένο κρουασάν ποτέ.


Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει δει στο διαδίκτυο ένα πιασάρικο σλόγκαν το οποίο έλεγε: "τα κρουασάν μας έχουν γεύσεις που δεν έχετε ξανα-δοκιμάσει ποτέ, θα σας κάνουν ακόμα και να κλαίτε!"

Ακολούθησε τον σύνδεσμο και έκανε κλικ στη...

φωτογραφία του κρουασάν. Η τιμή σε δολάρια της Ταϊβάν ήταν 99 δολάρια ή 3,3 αμερικανικά δολάρια. Κατέβαλε το ποσό, και περίμενε τα νόστιμα κρουασάν να φτάσουν σύντομα στην πόρτα του. Δυο δευτερόλεπτα αργότερα το θυρωτηλέφωνό του χτύπησε. Όπως φάνηκε, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας των κρουασάν καλούσε. Η γυναίκα όμως του ζήτησε να πληρώσει ένα άλλο ποσό χρημάτων για τα κρουασάν. Ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει τα νόστιμα γλυκίσματα και έτσι πλήρωσε το ποσό που του ζήτησε. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα η τράπεζα του κάλεσε και τον ρώτησε αν προσπαθούσε να πληρώσει κάτι online. Ο φτωχός άνδρας επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πληρώσει. Ο διευθυντής της τράπεζας του είπε ότι η συναλλαγή είχε αποτύχει και του ζήτησε να το κάνει μια δοκιμή για μία ακόμη φορά ... Μόνο μετά την τρίτη φορά που απέτυχε η συναλλαγή, ο άνθρωπος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Και έτσι ήταν. Ο τραπεζικός του λογαριασμός, έχει αδειάσει. Του είχαν κλέψει 400.000 δολάρια!


Και ακριβώς όπως το σλόγκαν έλεγε: Αυτά τα κρουασάν θα σας κάνει να κλαίτε ... και έτσι έγινε!

Επομένως θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με το τι "ευχόμαστε", τι επιθυμούμε και τι παραγγέλνουμε από το ίντερνετ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Γιατί αλλιώς μπορεί να χρειαστεί να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο, όπως αυτός ο φτωχός άνδρας...




Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης