ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πέθανε από υπερβολική δόση… μεϊκάπ!!!

perierga.gr - Πέθανε από υπερβολική δόση... μεϊκάπ!Η  Maria Gunning -ή Lady Coventry, όπως ήταν ευρέως γνωστή- γεννήθηκε το 1733 στο Λονδίνο και υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες της εποχής, η οποία έμεινε γνωστή στην ιστορία για την εμμονή που είχε με τη χρήση καλλυντικών,

Θανατηφόρα συγκυρία για 3 αδέρφια

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/Eidiseis/article1516753.ece/ALTERNATES/w460/0503ambulanza.jpg                      Τρία αδέλφια υπέστησαν έμφραγμα μέσα στην ίδια ημέρα.
..

ΣΟΚ: Βιάζουν άνδρες για να τους κλέψουν το σπέρμα

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό και έγινε γνωστό 
σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της Ζιμπάμπουε…
Νεαρός άνδρας αποκάλυψε πως απήχθη από συμμορία γυναικών,

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη με μηνύματα σε κινητά

Αν λάβετε sms απο άγνωστο αριθμό εξωτερικού, μην το ανοίξετε
...

και μην απαντήσετε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανοίγει το πρώτο σχολείο sex

Το Austrian School of Sex λίγο έξω από τη Βιέννη είναι έτοιμο να κάνει τους.
..

Το "καμάκι"... οι τακτικές του και οι άμυνες

Tο "καμάκι" είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα.
Το ίδιο και η σθεναρή αντίσταση του υποψήφιου "θύματος"!
Το άρθρο που ακολουθεί, αναφέρει μερικές δοκιμασμένες τεχνικές επίθεσης, αλλά και άμυνας.
Διαβάστε το και λάβετε τα μέτρα σας, ανάλογα με το στρατόπεδο που βρίσκεστε...

Απίστευτο! Έχει Να Κόψει Τα Νύχια Της 18 Χρόνια! [Φωτο]

Θα μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες
Η Chris Walton είναι τραγουδίστρια και στη Νεβάδα και την Καλιφόρνια των ΗΠΑ την ξέρουν με το… καλλιτεχνικό της όνομα «Δούκισσα».
Όμως πριν καν ανοίξει το στόμα της για να τραγουδήσει κάτι άλλο είναι αυτό που τραβά τα βλέμματα επάνω της!
Τα 6 μέτρων νύχια της, τα οποία δεν έχει κόψει τα τελευταία 18 χρόνια!

Δεν Πάει Το Μυαλό Σας Τι Μπορεί Να Φοβάται Αυτή Η Γυναίκα [Video]


Έχουμε δει άτομα να φοβούνται τα φίδια, τα ποντίκια, τις κατσαρίδες και διάφορα άλλα… περίεργα πλάσματα του ζωικού βασιλείου όμως φοβία με τις γάτες πρώτη φορά συναντάμε.
Η γυναίκα που θα δείτε όχι μόνο δεν μπορεί να πλησιάσει τα συμπαθή κατά τα άλλα τετράποδα, αλλά κάθε φορά που τα βλέπει τρέμει και βάζει τα κλάματα.
Δείτε το απίστευτο video

Τα 10 Πιο Extreme Ακροβατικά Σε Σχοινί [Φωτο]

Πραγματικά θέλει πολλά κότσια για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο, και οι άνθρωποι που θα δείτε στη συνέχεια το κάνουν με τον πιο ριψοκίνδυνο τρόπο!…

Από Τι Είναι Φτιαγμένα Τα Καλλυντικά; Σοκάρουν Τα Συστατικά Τους!

Από τι είναι φτιαγμένα τα καλλυντικά; Αν σας έλεγα από σαλιγκάρια και κόκαλα γουρουνιών θα ανατριχιάζατε;
Κι όμως το έκκριμα του σαλιγκαριού χρησιμοποιείται σε πολλές… αντιγηραντικές κρέμες, μέρη του σώματος σκαθαριών αποτελούν συστατικά των κραγιόν και ένα σωρό άλλα μέρη ζώων καταλήγουν στο πρόσωπο και το σώμα μας κάθε μέρα..

Όταν ο φόβος κυριαρχεί στο σώμα


Αντιμετωπίστε τις κρίσεις πανικού πριν σας κυριεύσουν

Όταν ο φόβος κυριαρχεί στο σώμαΗ «κρίση πανικού» μπορεί να είναι μια έντονη και δυσάρεστη εμπειρία που φαίνεται να βιώνουν αρκετοί άνθρωποι μέσα στην καθημερινότητά τους. Και πώς να μην είναι δυσάρεστη μια τέτοια «επίθεση άγχους», αφού είναι σαν να μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού ή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το σώμα και το μυαλό με το συναίσθημα του φόβου να κυριαρχεί και να μοιάζει με μια ταμπέλα που αναβοσβήνει με μεγάλα κόκκινα γράμματα.

Η κρίση πανικού είναι ένα συχνό φαινόμενο, που σύμφωνα με έρευνες το βιώνει σχεδόν το πέντε τοις εκατό του γενικού πληθυσμού (δηλαδή ένας στους 75 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο θα αντιμετωπίσουν κρίση πανικού κάποια στιγμή στη ζωή τους). 

Τι είναι η κρίση πανικού;
Η επιστημονική ομάδα της Mayo Clinic περιγράφει την κρίση πανικού ως: «ένα ξαφνικό επεισόδιο έντονου φόβου ή τρόμου που αναπτύσσεται χωρίς εμφανή λόγο και προκαλεί σοβαρές σωματικές αντιδράσεις». 

Αυτό το συναίσθημα του έντονου φόβου συνοδεύεται από έντονες σωματικές αισθήσεις όπως:

Δυσκολία στην αναπνοή
Ζαλάδα
Έντονη ταχυπαλμία
Πόνο στο στήθος
Τρέμουλο
Ξαφνική εφίδρωση
Μούδιασμα
Δυσκολία στην όραση
«Κομμένα πόδια»
Αίσθημα αποκοπής από την πραγματικότητα

Οι σκέψεις που συχνά συνοδεύουν αυτές τις σωματικές αισθήσεις συνήθως έχουν να κάνουν με φόβους, για παράδειγμα, όπως: «χάνω τον έλεγχο», «τρελαίνομαι», «παθαίνω καρδιακό επεισόδιο», «πεθαίνω» ή ακόμα «τώρα θα γίνω ρεζίλι».

Παρόλο που είναι ίσως κατανοητό το να έχει κανείς τέτοιες σκέψεις ενώ βιώνει αυτές τις έντονες σωματικές αντιδράσεις, είναι ωστόσο σε μεγάλο βαθμό λάθος και είναι μια παρερμηνεία του τι πραγματικά συμβαίνει. Δυστυχώς, μόλις ξεκινήσεις να έχεις τέτοιες σκέψεις και αρχίζεις να εστιάζεις σε αυτές αγχώνεσαι ολοένα και περισσότερο διατηρώντας έτσι και τις σωματικές εκδηλώσεις.

Ένα σύμπτωμα στρες;
Δεν είναι ακόμα γνωστό ποιες ακριβώς είναι οι αιτίες της κρίσης πανικού. Όμως είναι γνωστοί κάποιοι παράγοντες που φαίνεται να παίζουν ρόλο στην εκδήλωσή του.

Έρευνες δείχνουν ότι η κρίση πανικού είναι συχνά ένα σύμπτωμα συσσωρευμένου στρες. Είναι μια εκδήλωση που ενδέχεται να έρχεται να σου πει ότι ίσως να βιώνεις κάποιου είδους δυσάρεστη ένταση ή άγχος το οποίο πιθανόν να έχει συσσωρευτεί.

Αρκετοί άνθρωποι που έχουν βιώσει κρίσεις πανικού αναφέρουν ότι αυτό τους είχε συμβεί για παράδειγμα σε περιόδους έντονου στρες, μετά από μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους (όπως π.χ. μετακόμιση, διαζύγιο), όταν αρρώστησε ή πέθανε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, είχαν βιώσει μια τραυματική εμπειρία είτε στην παιδική είτε στην ενήλικη ζωή τους (π.χ. σοβαρό ατύχημα) ή στην οικογένειά τους υπήρχαν και άλλοι που βίωναν κρίσεις πανικού. Η μεγάλη κατανάλωση καφεΐνης ή/και αλκοόλ καθώς, επίσης, ορμονικές αλλαγές ή η έντονη αίσθηση πείνας φαίνεται να επηρεάζουν.

Μπορεί ο πανικός να με βλάψει;
Όχι. Αν και η αίσθηση του πανικού μπορεί να είναι ακόμα και πολύ δυσάρεστη, ωστόσο δεν μπορεί να σε βλάψει. Από μόνες τους αυτές οι εκδηλώσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές. Είναι οι ίδιες εκδηλώσεις που μπορεί κανείς να βιώσει όταν βρεθεί μπροστά σε έναν πραγματικό κίνδυνο, σε μια πραγματικά απειλητική κατάσταση.

Η διαφορά, λοιπόν, είναι ότι στην κρίση πανικού εκδηλώνονται τα ίδια αισθήματα. Αυτή τη φορά, όμως, σε μια συνηθισμένη κατάσταση – κάτι δηλαδή σαν «ψεύτικος συναγερμός», που χτυπάει άκαιρα χωρίς να υπάρχει παραβίαση στο σπίτι. Δεν πρόκειται να «πάθεις καρδιά» ούτε «να τρελαθείς» παρόλο που αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι φόβοι. Είναι δύσκολο ακόμη και να λιποθυμήσεις, καθώς κατά τη διάρκεια του πανικού η πίεση του αίματος αυξάνεται, ενώ συνήθως η λιποθυμία συνήθως συμβαίνει όταν η πίεση του αίματος μειώνεται αρκετά.

Πολύ συχνά τα συμπτώματα του πανικού παράγουν τόση ανησυχία και στρες, ώστε να γίνονται τελικά πρόβλημα τα ίδια τα συμπτώματα παρά ο λόγος που τα προκάλεσε.

Η αντιμετώπιση
Το να καταλάβεις τι συμβαίνει στην κρίση πανικού είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα στη διαχείριση και αντιμετώπισή της. Ωστόσο, αν είναι μια εμπειρία που τη βιώνεις συχνά ή/και για μεγάλο χρονικό διάστημα θα ήταν ίσως χρήσιμο να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ζητήσεις και επαγγελματική βοήθεια. Αν οι κρίσεις πανικού δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα τότε αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα ολοένα και πιο περίπλοκα. Παρόλο που οι κρίσεις πανικού μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα ζωής σου σε πολλούς τομείς, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι η θεραπεία μπορεί να είναι αποτελεσματική.





newsbeast.gr

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας στα Marks & Spencer


                                                    Για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας στα Marks & SpencerΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Marks & Spencer Winter Collection Press Show, στις 10 Νοεμβρίου 2011, στην οδό Καψάλη 4, στο Κολωνάκι.

Στιλίστες και συντάκτες μόδας από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στην Ελλάδα,

5 μύθοι και αλήθειες που δεν ξέρατε για τα ναρκωτικά

Xιλιάδες οι«κατηγορίες» εναντίον τους και – η αλήθεια να λέγεται – οι περισσότερες από αυτές είναι επιστημονικά αληθείς.

Παρ’ όλα αυτά δεν είναι λίγοι και οι μύθοι που… 
έχουν κατά καιρούς διαδοθεί γύρω από τα διάφορα ναρκωτικά,

Λάρισα: Χώρισαν και τον έδειρε μέσα στο λεωφορείο!

Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στο λεωφορείο - Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης...

Όλα έγιναν στο κέντρο της πόλης. Δύο γυναίκες μπήκαν σε λεωφορείο από την πίσω πόρτα και όταν ξεκίνησε, άρχισαν να πλησιάζουν τον οδηγό.

Γυναίκα μόνη ψάχνει...

Η Ρωσιδούλα των φωτογραφιών είναι μία ρομαντική κοπέλα που αναζητά την τύχη της μέσω αγγελιών.

Καβγάς 73χρονων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών!...

Απίστευτες σκηνές "ξύλου", εκτυλίχθηκαν σε εκδήλωση στον Καναδά ανάμεσα σε δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Οι, προ 48 ετών, αντίπαλοι αναβίωσαν την... παλιά κόντρα που είχαν εντός γηπέδων. Οι 73χρονοι Τζο Καπ και Άντζελο Μόσκα, μεγάλες δόξες του αμερικανικού....

10 Σύζυγοι.

Ένας δικηγόρος παντρεύεται κάποια η οποία προηγουμένως είχε πάρει δέκα διαζύγια. 
Την πρώτη νύχτα του γάμου λέει στο νέο της σύζυγο: 
"Σε παρακαλώ, να είσαι ευγενικός, γιατί ακόμη είμαι παρθένα". 

Ρατσιστική επίθεση μητέρας σε μαύρους μέσα στο τραμ! ΒΙΝΤΕΟ

Ρατσιστικό παραλήρημα έπιασε μια μητέρα μέσα σε τραμ, στη Μεγάλη Βρετανία. Κρατώντας το ανήλικο παιδί στην αγκαλιά της, άρχισε να βρίζει μια άλλη γυναίκα, επειδή ήταν μαύρη. «Από πού είσαι; Να πας πίσω, από εκεί που ήρθες. Εγώ είμαι λευκή, εσύ είσαι μαύρη, φύγε. Να πας να γαμ…ς», είπε ούτε λίγο....

Η ΧΟΥΝΤΑ τους είναι εδώ!!!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται… ΠΑΝΤΑ… κι αυτή τη φορά με το πιο καλοβαλμένο πρόσωπό της…. με δειλά αλλά σταθερά βήματα σφίγγει τον κλοιό… Το σχέδιο γνωστό χρόνια τώρα για όσους μελετούν την διεθνή πολιτική σκηνή… Στόχος ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας....

Έντυσαν Τσολιά Το Άγαλμα-Σύμβολο Των Βρυξελλών

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν Βέλγοι πολίτες, οι οποίοι, για να δείξουν… τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα, έντυσαν το άγαλμα-σύμβολο της πρωτεύουσας του Βελγίου τσολιά…

Ιστορία 170 χρόνων για την Εθνική Τράπεζα


                                          Έκθεση από αύριο στο Μουσείο Μπενάκη

Ιστορία 170 χρόνων για την Εθνική ΤράπεζαΟι σημαντικότερες στιγμές από την ιστορία της Εθνικής Τράπεζας, της μακροβιότερης σε λειτουργία ελληνικής τράπεζας που μετρά 170 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, παρουσιάζονται σε έκθεση που εγκαινιάζεται αύριο το βράδυ,

Όλα τα ραδιόφωνα στο ίντερνετ!


Συντονιστείτε στο radionow.gr και ακούστε όποιο σταθμό θέλετε

Όλα τα ραδιόφωνα στο ίντερνετ!Αν θέλετε να ακούσετε «ραδιόφωνο τώρα», το radionow.gr είναι στον αέρα! 

Όλα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας παίζουν δυνατά και βρίσκονται μερικά κλικ μακριά σας.

Έκανε την... ανάγκη του σε ζωντανή μετάδοση!


Με τη βοήθεια, μάλιστα, του φροντιστή της ομάδας

Έκανε την... ανάγκη του σε ζωντανή μετάδοση!Κάποιοι το έχουν κάνει κρυφά, κάποιοι το έχουν κάνει και φανερά, κάποιο το κάνουν με βοήθεια. Τι λέμε; Την ώρα του αγώνα να κάνουν την ανάγκη τους, όπως ο Nick Novak.

Πληρωμή τελών κυκλοφορίας και στα ΕΛΤΑ


                                                           Διατίθενται και το ειδικό σήμα

Πληρωμή τελών κυκλοφορίας και στα ΕΛΤΑΚαι από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα γίνει και φέτος η είσπραξη των τελών κυκλοφορίας των Ι.Χ. και μοτοσικλετών καθώς και η διάθεση του ειδικού σήματος για το 2012, όπως αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.

«Με κορόιδευαν όταν ήμουν μικρή»



Ποια ηθοποιός αποκαλύπτει πτυχές των παιδικών της χρόνων

Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την ιδιαίτερη ομορφιά της.

Ψώνιζαν κι ο άνθρωπος δίπλα τους πέθαινε!


                                    Τον αγνόησαν για να μη χάσουν τις προσφορές!

Ψώνιζαν κι ο άνθρωπος δίπλα τους πέθαινε!Ένα απίστευτο περιστατικό κυνικότητας διαδραματίστηκε την περασμένη Παρασκευή στις ΗΠΑ, μια μέρα που είναι γνωστή ως Black Friday. Την ημέρα αυτή ανοίγει επίσημα η αμερικανική χριστουγεννιάτικη αγορά και οι καταναλωτές σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες προσφορές που κάνουν τα καταστήματα.

Τι λέει για σένα η εικόνα του προφίλ σου;


                                                                                                                                                                                                 Η φωτογραφία στο facebook μπορεί να δείξει πόσο ευτυχισμένος θα είσαι

Τι λέει για σένα η εικόνα του προφίλ σου;Μπορεί η φωτογραφία σου να προβλέψει πόσο ευτυχισμένος θα είσαι στο μέλλον;

Νέα συγκλονιστικά δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο από τον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα από τον «βασιλιά» του social networking, το φοβερό και τρομερό facebook!

Αυτό θα πει άμεμπτος διαιτητής



Αν του πας κόντρα θα βρεθείς... ανάσκελα

Βράζει το στράτευμα για τα χουντό-σταγονίδια στην Ευελπίδων


Μπλέκουν και την ΕΥΠ ενώ οι Τούρκοι μιλούν για «βαριοπούλα» αλά ελληνικά

Βράζει το στράτευμα για τα χουντό-σταγονίδια στην ΕυελπίδωνΣυνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στους κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την αποκάλυψη του Βήματος ότι κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου, ορισμένοι ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου.

Βρισιές στα…. αρχαία ελληνικά

Βρισιές στα…. αρχαία ελληνικά Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για είναι λιγότερο χυδαίοι...

Επιτυχημένη η εγχείρηση του Φέισα


                                                 Στους δύο μήνες ο χρόνος αποκατάστασης

Επιτυχημένη η εγχείρηση του ΦέισαΆκρως επιτυχημένη ήταν η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα στο γόνατο στυη Γερμανία κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό του Ολυμπιακού.

Στον Σέρβο έγινε μια ελαφριάς μορφής μηνισκεκτομή στο γόνατό του, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί περίπου τέσσερις εβδομάδες για να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Στη συνέχεια θα αρχίσει τις προπονήσεις και η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του και το «πώς» θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του. Εκτιμάται ότι ο συνολικός χρόνος αποκατάστασης θα φτάσει στους δύο μήνες.



Πηγή: Sport-fm.gr 

Κλειδώνει» σήμερα η έκτη δόση


                       Διαπραγματεύσεις για την επόμενη δόση ύψους 80 δισ.

«Κλειδώνει» σήμερα η έκτη δόσηΣτις 6 σήμερα το απόγευμα θα αρχίσει στις Βρυξέλλες η συνεδρίαση του Eurogroup, η οποία θα οδηγήσει στην εκταμίευση της έκτης δόσης προς την Ελλάδα ύψους 8 δισ. ευρώ.

Ο άντρας μπροστά στο σεξουαλικό πρόβλημα


                                                    Καθοριστική η στάση της γυναίκας

Ο άντρας μπροστά στο σεξουαλικό πρόβλημαΑν και η κοινωνία μας χαρακτηρίζεται από μια διάχυτη σεξουαλικότητα και μια ελευθερία όσον αφορά στα σεξουαλικά ζητήματα και στη σεξουαλική έκφραση, η πιθανή εμφάνιση ενός σεξουαλικού προβλήματος στη ζωή ενός ατόμου συνοδεύεται από συναισθήματα ντροπής και αμηχανίας. 

34χρονος Σκωτσέζος με 16 παιδιά από 14 διαφορετικές γυναίκες. Ήδη!

Ο Jamie Cumming θα γίνει σήμερα πατέρας για 16η φορά, αλλά ακόμα παραμένει άνεργος.
Ο πιο καρπερός άντρας στη Μεγάλη Βρετανία είναι μόλις 34 ετών και έχει ως χόμπι -προφανέστατα- το να πείθει τις γυναίκες που συνευρίσκονται μαζί του να φέρνουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Μια χημικός αναλύει την "χημεία του έρωτα"!

  Πόσες φορές έχετε χρησιμοποιήσει ή έχετε ακούσει τις φράσεις "Ταιριάζει η χημεία μας" ή "Δεν ταιριάζουν οι χημείες μας"; Υποθέτω συχνά. Ξέρετε όμως από πού προέρχονται; 
  Σύμφωνα με τον επιστημονικό κλάδο της χημείας, ο έρωτας και η αρμονική ερωτική συνύπαρξη ή ακόμη και η τέλεια ερωτική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων,

Υπάρχει ο φύλακας – άγγελός μας;

 Σαν φύλακες – άγγελοι θεωρούνται εκείνα τα πνευματικά όντα που σκοπό έχουν να «παρακολουθούν» και να βοηθούν τους ανθρώπους εδώ στη Γη.
 Η κυρία Diana Cooper είναι συγγραφέας για την αγγελική καθοδήγηση και υποστηρίζει ότι επικοινωνεί με αγγέλους. Θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχουν φύλακες άγγελοι, και εξηγεί ποια μορφή έχουνε και γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε.

Ψάρι-μετανάστης απειλεί στον Εβρο

Ένα νέο είδος ψαριού του γλυκού νερού ανακαλύφθηκε στον Εβρο από τους ερευνητές του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ)...
μετά από τέσσερα χρόνια έρευνας στους παραπόταμους και στον κεντρικό ρου του ποταμού.

Φάρμακα από το Μπαγκλαντές για όλους!

Φάρμακα ανώνυμα ακόμη και από Τρίτες χώρες αναμένεται να μπουν πολύ σύντομα στα ράφια των ελληνικών φαρμακείων καθώς το υπουργείο Υγείας ετοιμάζει...
ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς για την αγορά φαρμάκων σε όλα τα ασφαλιστικά

Ο Πιο Βλάκας Πατέρας Ever! [Video]

Δείτε τι πλάκα έκανε ο πατέρας αυτός στον γιο του. Αν μπορεί να… θεωρηθεί αυτό πλάκα!

Υπό διεύρυνση τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων ΤΕΙ


Επιστολές του υπουργείου Παιδείας στα αρμόδια υπουργεία

Υπό διεύρυνση τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων ΤΕΙΤο υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων έχει ήδη αποστείλει επιστολές στα εμπλεκόμενα υπουργεία προκειμένου να διευρυνθούν τα υπάρχοντα Επιμελητήρια, ώστε να δέχονται και τους αποφοίτους των ΤΕΙ. 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης