Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Θανατηφόρα συγκυρία για 3 αδέρφια

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/Eidiseis/article1516753.ece/ALTERNATES/w460/0503ambulanza.jpg                      Τρία αδέλφια υπέστησαν έμφραγμα μέσα στην ίδια ημέρα.
..

με τα δύο από αυτά βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ ο τρίτος, ο οποίος βρισκόταν σε νοσοκομείο για να επισκεφθεί την άρρωστη μητέρα τους, επέζησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera. 



Μια τραγική συγκυρία στοίχισε τη ζωή σε δύο από τα συνολικά τρία αδέρφια, τα οποία έχασαν τη ζωή τους με διαφορά μερικών ωρών.

Ο 45χρονος Γκουίντο, πατέρας δυο παιδιών, έκανε πικ-νικ με την οικογένειά του σε πευκώνα, στις πλαγιές της Αίτνας. Κατά τη διάρκεια όμως του γεύματος αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος. Λίγο μετά, έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεγαλύτερος αδελφός του Αλμπέρτο, πατέρας τριών παιδιών ειδοποιήθηκε από συγγενείς και έφθασε στην περιοχή. Βλέποντας όμως τον αδερφό του να κείτεται νεκρός,η καρδιά του δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και να πεθάνει ακαριαία. 

Ο τρίτος αδελφός, ο Σαλβατόρε, βρισκόταν την ίδια ημέρα σε νοσοκομείο στην Κατάνια για να επισκεφθεί τη μητέρα τους όταν υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Η άμεση μεταφορά του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ήταν σωτήρια, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν.
Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό μελετάται από ομάδα ιατρών, καθώς πιθανότατα να υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα στην οικογένεια, η οποία μάλιστα είναι πολυμελής.




















ttp://miva-rate.blogspot.com

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης