ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ??

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Σεξουαλικές διαφημίσεις..

Σύμφωνα με τον Paul Lines, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που διαφημίζεται με μια όμορφη γυναίκα, από ένα που δεν το κάνει.

"Ο άνθρωπος έχει μέσα του εξωγήινο dna."

"Σε δέκα χρόνια οι γενετιστές θα ανακαλύψουν στα ανθρώπινα κύτταρα, εξωγήινο dna!"

Οφθαλμαπάτη που πιάνει μόνο σε... πονηρά μυαλά (pics)

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία;

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας!

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

.....χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012...

Ψηλοτάκουνες γόβες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε... Η μόδα στα παπούτσια για τον φετινό χειμώνα 2012 προστάζει

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μαγικός καθρέφτης αντικαθιστά πλέον το δοκιμαστήριο...(VIDEO)

Πείτε αντίο στο δοκιμαστήριο!
Η ρωσική  εταιρία AR Door δημιούργησε μια οθόνη σε μέγεθος και σχήμα καθρέφτη που προβάλλει και μάλιστα τρισδιάστατα στον υποψήφιο αγοραστή την εικόνα του με τα ρούχα που έχει επιλέξει χωρίς όμως να τα έχει φορέσει.

Οι 5 Κανόνες σε κάθε ταινία Chuck Norris!!!















Γι'αυτούς που έχουν απορία για το πως ξεκίνησαν τα ανέκδοτα για τον Chuck Norris,ορίστε..Δείτε το βίντεο και νομίζω τα λόγια είναι περιττά...

H απάντηση της Rihanna στο γερμανικό περιοδικό που την είπε "nigga bitch"


Πολύ θυμωμένη η Rihanna απάντησε μέσω twitter στο γερμανικό περιοδικό Jackie, το οποίο σε θέμα με fashion tips, την αποκάλεσε "Ultimate nigga bitch"!

Κοπελιά, τι είναι αυτό που κρέμεται κάτω από το φουστάνι σου;

Αυτό θα αναρωτηθείτε και εσείς όταν ρίξετε μια πρώτη ματιά στη φωτογραφία παρακάτω.. Αυτό αναρωτιέται και ο φίλος που έκανε το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία...

6χρονη τρώει για… έξι ανθρώπους! (video)

Η όρεξή της μοιάζει ακόρεστη και όταν δεν της δίνουν φαγητό... κλαίει μέχρι αποπληξίας, κυλιέται στο πάτωμα και τρώει λάσπη.

Οι τραγικότερες φωτογραφίες που έχετε δει ποτέ στο Twitter (pics)





Μετά τις τραγικές φωτογραφίες που είδαμε στο Facebook σειρά παίρνει και το Twitter. Δείτε μια συλλογή με ανεξήγητες φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε μόνο στο Twitter..

Χιόνι: 10 Εντυπωσιακά Πράγματα Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε [Φωτο]

Γνωρίζατε ότι κάθε Χειμώνα, ένα επτάκις εκατομμύριο (1,000,000,000,000,000,000,000,000) από κρυστάλλους χιονιού πέφτουν από τον ουρανό, και ότι χρειάζονται περίπου…ένα εκατομμύριο μικρά σταγονίδια για να γίνει μια νιφάδα χιονιού; Όσο απλό κι αν φαίνεται με την πρώτη ματιά, το χιόνι είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ περίπλοκο φαινόμενο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ζει 105 Χρόνια Ενώ Της Είχαν Δώσει 12 Ώρες Ζωής!

Μέχρι και τον θάνατο κατάφερε να ξεγελάσει μία Βρετανίδα, η οποία «πάτησε» τα…105 χρόνια ζωής αν και οι γιατροί έλεγαν ότι θα ζήσει 12 ώρες μετά την γέννησή της!

Πρόσωπο Αγγέλου Εμφανίζεται Σε Υπερηχογράφημα Εγκυμοσύνης!

Η Dee Lazarou πιστεύει ότι το μωρό της το πρόσεχε άγγελος όταν σύμφωνα με ισχυρισμούς της ένα… πρόσωπο αγγέλου εμφανίστηκε σε μια εικόνα υπερήχων κατά την εγκυμοσύνη της.
Η 31χρονη έκανε εξέταση με υπερήχους όταν ήταν 12 εβδομάδων έγκυος, και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αντιλήφθηκαν κάτι ασυνήθιστο στην εικόνα, ένα πρόσωπο που πίστευαν ότι ήταν ενός αγγέλου.

Εύα Λάσκαρη: Η εθνική φαντασίωση δεκάδων αντρών, ολόγυμνη [Ακατάλληλο]


Εύα Λάσκαρη: Η εθνική φαντασίωση δεκάδων αντρών, ολόγυμνη [Ακατάλληλο]
Η Ελληνίδα με τις πιο θανατηφόρες καμπύλες… αποκαλύπτεται ολόγυμνη μπροστά στα μάτια σας…

ΣΟΚ για τη JLO – Διέρρευσε το νέο της βίντεο κλιπ! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ]

ΣΟΚ για τη JLO – Διέρρευσε το νέο της βίντεο κλιπ! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ]
Δυσάρεστη ήταν η έκπληξη που περίμενε την JENNIFER LOPEZ και τους συνεργάτες της όταν πριν από λίγες ημέρες αντιλήφθηκαν πως το ολοκαίνουργιο video clip της είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο!

Παπαδήμος: «Αν δεν με αφήσετε να κυβερνήσω θα παραιτηθώ»

Παπαδήμος: «Αν δεν με αφήσετε να κυβερνήσω θα παραιτηθώ»
Η εικόνα της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου φαίνεται πως θολώνει μόλις ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων, με τους υπουργούς να επιδίδονται σε επικοινωνιακά παιχνίδια και τον πρωθυπουργό απλά να παρατηρεί.

Σχέσεις από απόσταση: Ρομαντικές ιδέες για τον σύντροφο σου




Το ότι σας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα δεν σημαίνει ότι πρέπει ναξεχάσεις τις εκπλήξεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στείλεις δείγματα της αγάπης σου όσο μακριά και αν βρίσκεται ο έρωτας σου.

Υποσυνείδητα Μηνύματα Σε Ελληνικά Τραγούδια!!

Ακούστε μια φορά τα τραγούδια στην κανονική τους εκτέλεση και ύστερα παρατηρείστε τι ακούγεται όταν τα γυρνάμε ανάποδα..

20 τρόποι για να απαλλαγείς από τον Mr . Λάθος


Η σχέση σου σε κάνει να κόβεις φλέβες;

Έχεις βαρεθεί αλλά δεν σου δίνει την αφορμή να τον χωρίσεις; Δες τους καλύτερους τρόπους για να του τη φέρεις χωρίς να πάρει είδηση ότι εσύ θέλεις να τον χωρίσεις!


Ανακαλύφθηκαν δύο ακόμα πλανήτες που μοιάζουν στην γη… εκτός ηλιακού συστήματος! (VIDEO)

Ορόσημο στην έρευνα του διαστήματος χαρακτήρισαν Αμερικανοί αστρονόμοι την ανακάλυψη δύο εξωπλανητών, που έχουν μέγεθος αντίστοιχο με της Γης. Οι δύο πλανήτες εντοπίστηκαν απο το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler της NASA σε απόσταση 946 φωτός μακριά απο τη Γη και σύμφωνα με τους επιστήμονες που τους ανακάλυψαν, οι πλανήτες αυτοί ίσως να είχαν στο παρελθόν τις απαιτούμενες συνθήκες για να φιλοξενήσουν ζωή. 

ΣΟΚ: Καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή ήπιε νερό από πηγάδι

Η ψυχολογική κατάσταση της Άσια Μπίμπι, της χριστιανής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο...
στο Πακιστάν με την κατηγορία της βλασφημίας, φαίνεται να έχει επιδεινωθεί υπερβολικά, υποστηρίζει η μη κυβερνητική οργάνωση «Ίδρυμα Μασίχι» που υπερασπίζεται τους χριστιανούς του Πακιστάν.

Η γέννηση του Θεανθρώπου λίγο έλειψε να σπάσει το ρεκόρ Guiness!

Ένα βραβείο για τα ρεκόρ Γκίνες διεκδίκησε η… γέννηση του Χριστού! 298 άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά, προσπάθησαν να αναπαραστήσουν τη σκηνή της Γέννησης του Θεανθρώπου και να ξεπεράσουν το προηγούμενο ρεκόρ, χωρίς τελικά να πετύχουν τον στόχο τους.

Μπισκοτάκια βουτύρου που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα!Θα τα λατρέψετε!!!


Μπισκοτάκια βουτύρου που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα!Θα τα λατρέψετε!!!

17 Απίστευτα κόλπα που κάνει το σώμα μας!

1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας!Ένας έξυπνος τρόπος για να

Οι εκπληκτικές ικανότητες ενός κασκαντέρ (pics)

Δείτε το βίντεο..

Τα ιδιωτικά νησιά των celebrities (pics)





Τα μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ είναι τόσο καλοπληρωμένα που η αγορά ενός ιδιωτικού νησιού δεν φαντάζει και πολύ δύσκολο πράγμα γι' αυτούς

Ρομαντικά ταξίδια την Πρωτοχρονιά για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι!


Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια υπέροχη νύχτα, που ο καθένας είναι σε καλή διάθεση και περιμένει να υποδεχτεί το νέο έτος, καi φυσικά τα ταξίδια έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή του χρόνου.

Σοβαρές - Αστείες Ατάκες !

Κάποιοι άνδρες αγαπούν τόσο πολύ τις γυναίκες τους, που για να μην τις φθείρουν, χρησιμοποιούν ξένες γυναίκες.

Ένα εκατομμύριo παιδιά στα τουριστικά σκλαβοπάζαρα του πλανήτη

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οργάνωση ...κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα στοιχεία που η οργάνωση HECPAT έχει επεξεργαστεί

Ολλανδικός ιός-αφανισμός - Άμεσο "ενταφιασμό" του ζήτησαν οι ΗΠΑ!!

Να καταστεί "άκρως απόρρητο" ή να καταστραφεί εντελώς ένα συγκεκριμένο στέλεχος ιού που μπορεί να αφανίσει την ανθρωπότητα ζήτησαν από τους Ολλανδούς που κατασκεύασαν το συγκεκριμένο στέλεχος, επίσημα οι ΗΠΑ!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ BLOGS!-Βίντεο!!!

Βίντεο ντοκουμέντο από την εκπομπή του αγράμματου κονφερανσιέ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στο "Τηλεάστυ". Ο τετράπαχος Αρχηγός του Λάος επιτίθεται με δριμύτητα στους Έλληνες μπλόγκερς επειδή ξεσκεπάζουν τις λαμογιές του και ζητεί άμεσο έλεγχο των Μπλόγκς από την Πολιτεία. Εν συνεχεία, "τα βάζει"

Τα 10 πιο στολισμένα σπίτια για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα σε όλους μας αρέσει να στολίζουμε.Κάποιοι όμως  το παρακάνουν..Δείτε φωτογραφίες από τα δέκα πιο στολισμένα σπίτια για τα Χριστούγεννα...

Κρύψτε... χρόνια με 10 αντιγηραντικές υπερ-τροφές

Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν τροφές που μπορούν να χτίσουν μυς, να ωφελήσουν τον εγκέφαλο, να εμποδίσουν την εμφάνιση ρυτίδων, να δυναμώσουν τα οστά, να ευεργετήσουν την καρδιά και να τονώσουν το ανοσοποιητικό μας. Και το καλύτερο είναι ότι μπορεί να υπάρχουν ήδη στην κουζίνα μας. ..

Τελευταία ίσως Χριστούγεννα με το ευρώ

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Εφιαλτικά σενάρια για την Ελλάδα επεξεργάζονται στις Βρυξέλλες, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), αλλά και στο υπουργείο Οικονομίας με το δεδομένο ότι τα μέτρα που έχουν οριστεί από την Τρόικα για τη λήψη της 7ης και ουσιαστικής δόσης του δανείου, δεν μπορούν να υλοποιηθούν

Μόνο με μικροτσίπ πλέον τα κατοικίδια

Τέλος στο καθεστώς ανευθυνότητας και έλλειψης ρυθμίσεων που διέπει την ιδιοκτησία,

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).
- Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών)

Στηρίζουμε την Ελλάδα: Δείτε ΌΛΟΙ αυτό το βίντεο και προωθήστε το!


Εγκλήματα και λουκέτα κάνουν το κέντρο της Αθήνας να "αργοπεθαίνει"

Στη δίνη της εγκληματικότητας και της εγκατάλειψης βρίσκεται πλέον το ιστορικό Κέντρο της Αθήνας. Η οικονομική κρίση έχει επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Η εγκληματικότητα και τα...

Έχει δρόμο ακόμη...


Η χαρά της Μαρσέιγ δεν κράτησε πολύ

Έχει δρόμο ακόμη...
Να «ψαλιδίσει» τη μεγάλη απόσταση που έχει από την κορυφή θέλει η Μαρσέιγ, η οποία επικράτησε 3-1

Ελεύθερος ο Κουλοχέρης


Τα πήρε όλα και φεύγει

Ελεύθερος ο ΚουλοχέρηςΕλεύθερος από τον Άρη είναι πλέον ο Εύθυμης Κουλουχέρης.

Ποια είναι η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο;

Αν πιεις από αυτή την μπύρα δε θα την παλέψεις ...για πολύ.Η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο θα σας κάνει να εκτοξευτείτε με μια και μόνο γουλιά!

(ΤΑΙΝΙΑ)Ο Donald Duck παγιδευμένος στα Χριστούγεννα!!!

Λόγω των ημερών και μιας και ο πασίγνωστος Donald δεν προβάλλεται πια στην τηλεόραση όπως παλιά,είπαμε να θυμίσουμε στους παλιούς και να γνωρίσουμε στους νέους τον ένα και μοναδικό Donald Duck!Aπολαύστε μια ταινία μικρού μύκους για μικρούς και μεγάλους..

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Tο παιδί προσεύχεται!

Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του, 
για να το καληνυχτίσει και το ακούει να λέει: ... 

Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες;Τι σας «δίνει» το κάθε ένα



Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες;Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και δίλημµα αποτελεί το πόσα µελοµακάρονα ή κουραµπιέδες µπορούµε να καταναλώσουµε χωρίς να πάρουµε βάρος, καθώς και ποιο από τα δύο είναι προτιµότερο.

Έσφαξε τη γιαγιά του γιατί... του είχε κάνει μάγια!


Ο δολοφόνος της 85χρονης στο Ηράκλειο είναι ο εγγονός της

Έσφαξε τη γιαγιά του γιατί... του είχε κάνει μάγια!
O 25χρόνος εγγονός της 85χρονης, που βρέθηκε σήμερα το πρωί κατακρεουργημένη στην οδό Τσιμισκή, στην περιοχή του Πόρου Ηρακλείου, φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας της.

Τον βασάνισαν, τον "έσφαξαν" και έβαλαν φωτιά στο ιατρείο - Μαρτυρικός ο θάνατος του γιατρού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

- Μπήκαν στο ιατρείο του, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και τον έδειραν
- Βρέθηκαν τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του
- Ήθελαν να τον κάψουν για να εξασφανίσουν τα ίχνη τους
- Ήταν γιατρός που είχε άδεια να χορηγεί μεθαδόνη σε χρήστες ναρκωτικών

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης