Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ρομαντικά ταξίδια την Πρωτοχρονιά για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι!


Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια υπέροχη νύχτα, που ο καθένας είναι σε καλή διάθεση και περιμένει να υποδεχτεί το νέο έτος, καi φυσικά τα ταξίδια έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή του χρόνου.



Η Πρωτοχρονιά είναι μια ειδική βραδιά που σας προσφέρει την ευκαιρία να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε όμορφες και αξέχαστες στιγμές.
Για πολλούς βέβαια είναι και μια από τις πιο ρομαντικές νύχτες του χρόνου, που επιτρέπουν στον έρωτα και την αγάπη να γιορτάσουν.
Εδώ, λοιπόν, έχουμε συντάξει έναν κατάλογο με μερικά από τα πιο ρομαντικά ταξίδια για να περάσετε την Πρωτοχρονιά μαζί με τον/την αγαπημένο σας. Κλείστε έγκαιρα εισιτήρια και ξενοδοχεία και αφεθείτε στη μαγεία της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς!

5 ρομαντικά ταξίδια για την Πρωτοχρονιά

Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη

Κάθε χρόνο η πλατεία Times Square στην Νέα Υόρκη προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, που ξεκινά καθώς το ρολόι δείχνει ακριβώς μεσάνυχτα.
Πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό και προσφέρουν χαρούμενα συναισθήματα στους συνήθως χιλιάδες παρευρισκόμενους.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στην Times Square είναι ρομαντική και δεν μπορεί γίνει αισθητή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.
Πάρτε το ταίρι σας από το χέρι και κατευθυνθείτε στην πιο διάσημη πλατεία της Νέας Υόρκης.

Πρωτοχρονιά στο Λονδίνο

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Boris Johnson έχει επιβεβαιώσει ότι το Λονδίνο θα υποδεχθεί το νέο έτος με μια θεαματική επίδειξη πυροτεχνημάτων στο London Eye, το οποίο θα σημάνει ταυτόχρονα και τη δική του επέτειο των 11 χρόνων.
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θέλετε να χάσετε αυτή τη θεαματικό γιορτή στο Λονδίνο, παρέα με το πιο αγαπημένο σας πρόσωπο!

Πρωτοχρονιά στο Σίδνεϊ Αυστραλία

Σκέφτεστε πιο ρομαντικό τρόπο να περάσετε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από ένα ξέφρενο πάρτι δίπλα στη θάλασσα, με θέα την διάσημη Όπερα του Σίδνει;
Επίσης τι πιο ρομαντικό από το να αλλάξετε τη χρονιά πρώτοι από όλον τον άλλο κόσμο;;

Πρωτοχρονιά στο Παρίσι μπροστά από τον Πύργο του Αιφελ

Δεν θα ήταν δυνατόν να λείπει από τη λίστα των πιο ρομαντικών προορισμών το Παρίσι, η πιο ρομαντική πόλη στον κόσμο.
Το Παρίσι τα έχει όλα: ρομαντικά μπαρ, έντονα πάρτι, φώτα, υπαίθριες γιορτές και μια από τις ωραιότερες προμενάδες στον κόσμο, δίπλα από το Σηκουάνα, όπου μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα σας την ώρα που θα αλλάζει η χρονιά!

Πρωτοχρονιά στη Βενετία και τον Άγιο Μάρκο

Πολλοί πιστεύουν ότι η Βενετία είναι μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις στον κόσμο την περίοδο του Καρναβαλιού.
Η πραγματικότητα είναι ότι η Βενετία είναι μια ερωτική πόλη με άπειρα ρομαντικά σημεία κάθε εποχή.
Την Πρωτοχρονιά στη Βενετία, μόλις σημάνει μεσάνυχτα και μπει το Νέο Έτος, τα κανάλια και ο Άγιος Μάρκος πλημμυρίζουν από τα φώτα των πυροτεχνημάτων.
Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε μακριά από το σπίτι σας αυτή την Πρωτοχρονιά, μην αγχώνεστε!
Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι μια ευκαιρία να περάσετε ρομαντικές στιγμές με το έτερον ήμισυ σας, και βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε μέρος, ακόμα και στη θαλπωρή του σπιτιού σας!

pinnokio

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης