Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

H απάντηση της Rihanna στο γερμανικό περιοδικό που την είπε "nigga bitch"


Πολύ θυμωμένη η Rihanna απάντησε μέσω twitter στο γερμανικό περιοδικό Jackie, το οποίο σε θέμα με fashion tips, την αποκάλεσε "Ultimate nigga bitch"!

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος, το περιοδικό δίνει μικρές συμβουλές πώς να ντυθεί κάποια σαν την Rihanna, αλλά χωρίς να μοιάζει με την απόλυτη μ.. σκύλα (σε ελεύθερη μετάφραση).

"Με όλο τον σεβασμό", έγραψε "και εκ μέρους όλης της φυλής μου, έχω να σου πω μόλις δύο λέξεις: F..K...You!!!". Το tweet απευθυνόταν στην δημοσιογράφο Eva Hoeke, η οποία παραιτήθηκε ύστερα από την αρνητική δημοσιότητα που πήρε για το περιοδικό το θέμα.


Πριν τις τελευταίες λέξεις της η Rihanna είχε γράψει μεταξύ άλλων στην @evajackie: "ελπίζω να μπορείς να διαβάσεις αγγλικά, διότι το περιοδικό σου είναι ένα φτωχό παράδειγμα της επανάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Την χαρακτήριζε ασεβή και απεγνωσμένη ώστε να χρειαστεί να γράψει κάτι τέτοιο.



Η Eva Hoeke γράφοντας την απολογία της στην σελίδα του περιοδικού στο facebook είπε μεταξύ άλλων ότι ήταν ένα κακό αστείο και ότι δεν υπήρχε η πρόθεση να προσβάλει κάποιον, ούτε υπήρξε κάποιο ρατσιστικό κίνητρο στην επιλογή των λέξεων της...








kamikazi.gr


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης