Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

20 τρόποι για να απαλλαγείς από τον Mr . Λάθος


Η σχέση σου σε κάνει να κόβεις φλέβες;

Έχεις βαρεθεί αλλά δεν σου δίνει την αφορμή να τον χωρίσεις; Δες τους καλύτερους τρόπους για να του τη φέρεις χωρίς να πάρει είδηση ότι εσύ θέλεις να τον χωρίσεις!





     
  1. Παρακάλεσε τον να σου φέρνει το αγαπημένο σου γλυκό ή παγωτό κάθε μέρα στο κρεβάτι.
  2. Κάνε αρνητικά σχόλια για τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Σχόλια όπως «Πολύ πεσμένο τον βλέπω τελευταία» τον τσακίζουν.
  3. Σπάσε τα νεύρα του με τη γκρίνια σου.
  4. Ζήτα του επανειλλημένα χάρες.
  5. Μίλησε του για τους πρώην σου και πόσο υπέροχα περνούσατε.
  6. Γύρισε του την πλάτη στο κρεβάτι όταν αυτός είναι αναμμένος και πες του κάτι άσχημο για το πέος του(«Ξύπνησε επιτέλους;»)
  7. Στον παραμικρό τσακωμό, ρίξε μία μπιχτή για τα ελλατώματα που σου έχει εξομολογηθεί(«Άντε πήγαινε να κλάψεις στη μανούλα σου»)
  8. Σε κάθε του αστείο μπορείς να απαντάς απλά «Πολύ αστείο. Κρύωσα»
  9. Αν σου κάνει ένα δώρο μπορείς να αηδιάζεις με χαμόγελο ή να αδιαφορείς αλλάζοντας συζήτηση («Φαίνεται ότι δεν ταλαιπωρήθηκες για να το βρεις». «Συμπαθητικό είναι»). Μίλησε του για το καλύτερο δώρο που σου πήρε ο πρώην σου.
  10. Άρχισε να βγαίνεις και με άλλους στην παρέα. Αν αντιδράει μπορείς να μιλήσεις για τα δικαιώματα των γυναικών και την αφόρητη καταπίεση που αισθάνεσαι από τις πατριαρχικές αντιλήψεις του και από την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει στη σχέση σας.
  11. Δουλεύει και γυρίζει κουρασμένος; Δεν μαγειρεύει για τους δυο σας; Μάλλον δεν δίνει αρκετή σημασία στη σχέση σας.
  12. Διεκδίκησε την αποκλειστικότητα στο τηλεκοντρόλ. Είναι δυνατόν να μην παρακολουθεί το αγαπημένο σου σήριαλ; Μάλλον δεν είναι αρκετά αισθηματίας.
  13. Κάνε σχέδια για το μέλλον. Επιβάλλεται ένα ταξίδι στον Άγιο Μαυρίκιο ή την Ισπανία για την επέτειο σας. Αν δεν σε πάει, μπορείς άνετα να ξεσπάσεις σε λυγμούς.
  14. Μίλησε του για τις σχέσεις φίλων σας και πόσο πολύ της ζηλεύεις(«Η Έλενα είναι πολύ τυχερή. Ο Σπύρος έχει φοβερό αυτοκίνητο» ή «Ποτέ δεν έχω δει τόσο ρομαντικό σύντροφο»)
  15. Άρχισε να κλαις μετά το sex .
  16. Ακόμα καλύτερα, άρχισε να κλαις κατά τη διάρκεια του sex !
  17. Πες ελεύθερα τη γνώμη σου για τη μητέρα του.
  18. Δανείσου 1500 ευρώ για τα ψώνια σου.
  19. Τη στιγμή που βλέπει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και σε κρίσιμη στιγμή του αγώνα, ρώτησε τον τι νιώθει για τη σχέση σας.
  20. Μήπως αγχώνεται για το πόσο σοβαρή γίνεται η σχέση σας; Ρώτησε τον τι πιστεύει για το γάμο γενικά.
Φρόντισε όταν τον κάνεις να αισθάνεται τύψεις να μην κινδυνεύσεις να τον κάνεις να κολλήσει περισσότερο προκειμένου να σε ικανοποιήσει. Αν ο ίδιος δεν λέει να ξεκολλήσει, τότε αφού τα έχεις δοκιμάσει όλα μπορείς να πεις ότι η σχέση δεν βρίσκεται στο καλύτερο στάδιο(Εξάλλου, ο ίδιος θα πρέπει να το έχει διαπιστώσει!)


.pinnokio

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης