Τι
χρειαζόμαστε:
- 1 πακέτο βούτυρο κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κούπα ζαχαρη άχνη
- 1 αυγό
- χυμό από δύο πορτοκάλια
- μισο κ.γ. σόδα μαγειρικής
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- αλεύρι μαλακό όσο πάρει
Στα γρήγορα
Φτιάχνει
Περίπου 50 μπισκότα
Πως το κάνουμε:
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο.
- Προσθέτουμε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα.
- Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολάει στα χέρια.
- Πλάθουμε μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
sintagespareas.gr
Λίγα μυστικά ακόμα