Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μπισκοτάκια βουτύρου που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα!Θα τα λατρέψετε!!!


Μπισκοτάκια βουτύρου που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα!Θα τα λατρέψετε!!!


Τι
χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο βούτυρο κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα ζαχαρη άχνη
  • 1 αυγό
  • χυμό από δύο πορτοκάλια
  • μισο κ.γ. σόδα μαγειρικής
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • αλεύρι μαλακό όσο πάρει
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Μέθοδος
Διατροφή
Δυσκολία
Φτιάχνει
Περίπου 50 μπισκότα

Πως το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο.
  2. Προσθέτουμε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα.
  3. Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολάει στα χέρια.
  4. Πλάθουμε μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα μπισκοτάκια έχουν δύο μυστικά.Όσο πιο πολυ χτυπήσεις το βούτυρο με την άχνη τόσο πιο αφράτα θα γίνουν. Και το άλλο είναι να βγάλετε τα μπισκότα από το φούρνο αμέσως μόλις αρχίσουν και παίρνουν χρώμα.Να μην ξεροψηθούν.





 sintagespareas.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης