Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Σχέσεις από απόσταση: Ρομαντικές ιδέες για τον σύντροφο σου




Το ότι σας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα δεν σημαίνει ότι πρέπει ναξεχάσεις τις εκπλήξεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στείλεις δείγματα της αγάπης σου όσο μακριά και αν βρίσκεται ο έρωτας σου.



Αν διαθέτει υπολογιστή με σύνδεση στο Internet μπορείς να στείλεις μία κάρτα αγάπης.Επίσης, μπορείς να στείλεις φωτογραφίες σου, ποιήματα και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Ο υπολογιστής γενικά είναι ένα πολύ καλό, εύχρηστο και οικονομικό μέσο επικοινωνίας για δύο άτομα που βρίσκονται σε απόσταση. Μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν messenger ( AOL , Yahoo , ICQ , MSN κ.λπ..) και να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει.

Γράψε τη δική σου ερωτική ιστορία, ένα μεγάλο ερωτικό ποίημα ή μεγένθυνε μία φωτογραφία με τους δυο σας μαζί. Έπειτα κόψτα σε κομμάτια(η φωτογραφία μπορεί να γίνει παζλ) και στέλνε κάθε λίγες μέρες με το ταχυδρομείο ένα μικρό κομμάτι.

Στείλε ένα Ρομαντικό Κουτί. Ίσως πρόκειται για ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα που μπορείς να κάνεις στον σύντροφο σου.

Φτιάξε το δικό σας ημερολόγιο τοίχου. Αρκεί να μεγενθύνεις δώδεκα φωτογραφίες σας ως ζευγάρι και να τις επικολλήσεις σε 12 φύλλα χαρτιού του μεγέθους που επιλέγεις. Έπειτα βρες τις ημερομηνίες(ίσως από ένα άλλο ημερολόγιο) εκτύπωσε τες και κόλλησε τες κάτω από τις φωτογραφίες. Είναι απλό αρκεί να διαθέτεις λίγη φαντασία και δημιουργικότητα.

Φτιάξε το επιτραπέζιο ημερολόγιο της χρονιάς ! Απαιτεί αρκετή δουλειά αλλά το αποτέλεσμα αποζημιώνει. Βρες ένα ημερολόγιο του επόμενου έτους και γέμισε το με καρδιές, ποιήματα, ζωγραφιές, στιχάκια, ερωτικές ιστορίες, αναμνήσεις και ότι άλλο σκεφτείς. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να σε σκέφτεται κάθε μέρα.

Κάνε μία αφιέρωση σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης που ζει. Θέλει λίγο ψάξιμο (άνοιξε τον τηλεφωνικό κατάλογο, δες στο Internet , πάρε το Χρυσό Οδηγό) αλλά το αποτέλεσμα αποζημιώνει. Αν μάλιστα καταφέρεις να μην του το πεις ξέροντας ότι μία δεδομένη στιγμή ακούει το συγκεκριμένο σταθμό θα του κάνεις μία πολύ πρωτότυπη έκπληξη.

Φτιάξε μία ιστοσελίδα της αγάπης σας. Βάλε μέσα φωτογραφίες σας, σκέψεις, ρομαντικά μηνύματα την ιστορία σας κ.λπ.

Ετοίμασε μία ερωτική ιστορία και αφιέρωσε τη στο σύντροφο σου. Αν είναι μικρή μπορείς να στέλνεις κάθε μέρα αποσπάσματα με sms . Αν είναι μεγάλη, μπορείς να στέλνεις κάθε μέρα με το ταχυδρομείο διάφορα αποσπάσματα της!

Έχει σε λίγες εβδομάδες γενέθλια ή γιορτή ο σύντροφος σου; Αλλά στεναχωριέσαι επειδή θα φύγει και δεν θα μπορέσεις να του δώσεις το δώρο του την ίδια μέρα; Μία απλή και πρωτότυπη έκπληξη είναι η εξής. Χάρισε του ένα μικρό δώρο όταν είσαστε μαζί. Φρόντισε μέσα στο δώρο αυτό να έχεις κρύψει ένα ποίημα ή ένα ερωτικό γράμμα με ευχές για τα γενέθλια, τη γιορτή ή την επέτειο σας και την αντίστοιχη μέρα πες του να ψάξει να το βρει. Θα εκπλαγεί πραγματικά. Ένα παράδειγμα: Βρες ένα αρκουδάκι που να έχει ένα σημείο στο οποίο μπορείς να κρύψεις το χαρτί. Αν έχει μπαταρίες, μπορείς να το κρύψεις εκεί


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης