Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε Πόσες Φορές Θέλει Να Κάνει Σεξ!

Tόσο χαλαρή και απελευθερωμένη την Ελένη Μενεγάκη είχαμε πολυ καιρό να την δούμε. Μη σας πούμε ότι έτσι δεν την έχουμε δει και ποτέ. Και για του λόγου το αληθές, το μεσημέρι της Πέμπτης… αποκάλυψε ότι πριν ξεκινήσει η εκπομπή τής έκανε ο Γρηγόρης ένα τεστ για τη σεξουαλική της δραστηριότητα.


Πόσες φορές, δηλαδή, μέσα στην εβδομάδα θέλει να κάνει σεξ. Τον αριθμό δεν μας τον είπε, αλλά παραδέχτηκε ότι το τεστ έπεσε μέσα. Και ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας που έβαλε δύο συνεργάτες της να  κάνουν το τεστ. Και η επιλογή τους μόνο τυχαία δεν ήταν.
Ο ένας 40αρης κάμεραμαν και ο άλλος ο νεαρός Άλεξ Κάβδας. Ήθελε να διαπιστώσει η γυναίκα τι όρεξη και διάθεση έχουν οι άνδρες της γενιάς της και τι τα τεκνά. Και τη λέξη «τεκνά», μόνο τυχαία δεν την χρησιμοποίησα. Βλέπεις, το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη ενθουσιασμένη από τις χορευτικές φιγούρες του Άλεξ, δήλωσε ότι θα πάει σε ένα κλαμπάκι, θα πιάσει ένα παλικαράκι και θα τον ρωτήσει που έμαθε να τα χορεύει.
Και γιατί δε ρωτάει απευθείας τον Άλεξ; Πού να τραβιέται σε κλαμπάκια με τη νεολαία; Για την ίδια μόνο… κόπος δεν είναι, ενώ πάνω στην κουβέντα παραδέχτηκε πώς αν ήταν σε ένα κλαμπ κι έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις θαμώνες: Κάβδα, Κουτσογιαννόπουλου και Γκουντάρα εκείνη θα διάλεγε τον πρώτο!!! Ω ναι. Για να ρίξει στο καπάκι την ατάκα που μας αποτελείωσε: «Θα πάω με τον πιτσιρικά και ας με πουν τεκνατζού»,

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης