Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Φεύγει ο Γήττας από τον Πύργο!

Παρελθόν όπως δείχνουν όλα αναμένεται να αποτελέσει από τις τάξεις του Πανηλειακού ο Ξενοφώντας Γήττας. Ο έμπειρος μέσος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους σύμφωνα με τους οποίους είναι αναγκασμένος να μετακομίσει στα Γιάννενα.


Δεν είναι όμως ο μόνος,καθώς παρελθόν από το συγκρότημα της Ηλείας θα αποτελέσει και ο Άρης Λώττας με τον παίκτη να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Super League και πιο συγκεκριμένα από τον Λεβαδειακό. Αυτό που πάντως τονίζουν οι διοικούντες των «ερυθρολεύκων» του Πύργου είναι πως θα γίνει σίγουρα μια κίνηση προκειμένου να καλυφθεί το κενό του νεαρού παίκτη, ενώ οι ιθύνοντες της πελοποννησιακής ομάδας συνεχίζουν τις επαφές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός μέσου συζητήσεις οι οποίες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο μέχρι στιγμής.

Πήραν Προβατίδη οι Πόντιοι Κατερίνης!

Στους Πόντιους Κατερίνης θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Ηλίας Προβατίδης. Ο εν λόγω παίκτης υπενθυμίζουμε πως είχε λύσει το συμβόλαιο του με τον Αετό Σκύδρας στις τάξεις του οποίου άνηκε. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Κατερίνης σχετικά με τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή: «Το ΔΣ των Ποντίων Κατερίνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Προβατίδη για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Αετού Σκύδρας και η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 3/1/2012 στις 13:00 στα γραφεία του ΤΑΠ».

Βλέπουν Γκουγκουλιά στην Καλαμαριά


Για τον Γιώργο Γκουγκουλιά του Πιερικού δείχνουν να ενδιαφέρονται οι άνθρωποι του Απόλλων Καλαμαριάς και όχι άδικα από τη στιγμή που ο εν λόγω παίκτης δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Πιερικού Σούλη Παπαδόπουλο. Ο 28 χρόνος σέντερ φορ με θητεία και στον Άρη αποτελεί μια καλή λύση για τον τεχνικό των Ποντίων που θέλει έναν επιθετικό έμπειρο για την θέση αυτή. Στην περίπτωση πάντως που η υπόθεση δεν προχωρήσει οι «ροσονέρι» θα στρέψουν το βλέμμα τους στην περίπτωση του Σάκη Δανίδη επιθετικό που αγωνίζεται στην Αναγέννηση Επανομής.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης