Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η Νήσος 2: Δείτε το trailer της ταινίας (vd)

Μετά τον χαμό που είχε γίνει εξαιτίας της κληρονομιάς των 100 εκατομμυρίων και είχε προκαλέσει τόσα γεγονότα, το νησί είχε βρει για λίγο την ησυχία του. Όμως πέντε χρόνια μετά (τόσος χρόνος για την ταινία) μια νέα περιπέτεια περιμένει τους φιλήσυχους και αγαπημένους κατοίκους του.

Αυτή τη φορά εξαπολύονται όλοι σε ένα κυνήγι θησαυρού που όπως πάντα θα τους φέρει πιο κοντά και θα αναδείξει πόση καλοσύνη, αλληλοσεβασμό και αγάπη τρέφουν ο ένας για τον άλλον!

Στο Νήσος 2 θα δούμε πάλι τους αγαπημένους ήρωες, με την Ελένη Καστάνη να επιστρέφει ή μάλλον το φάντασμά της, στους οποίους θα προστεθούν και νέοι. Το καστ είναι μεγάλο και πολύ καλό:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Μπάμπης

Μιχάλης Μαρίνος: Παπαλάμπρος

Δημήτρης Τζουμάκης: Άγης

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Αποστόλης

Ελένη Καστάνη: Ολυμπία

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αγγέλα

Τάνια Τρύπη: Λούλα

Ζέτα Δούκα: Αφροδίτη

Δάφνη Λαμπρογιάννη: Εύα

Παύλος Ορκόπουλος: Θωμάς

Μιχάλης Γιαννακάκης: Νικήτας

Αλέξανδρος Γιάννου: Ιορδάνης

Κωνστανίνος Δανίκας: Γιατρός

Σόλωνας Τσούνης: Αλέξαδρος

Πόπη Χριστοδούλου: Η γυναίκα του Νικήτα

Νίκος Γεωργάκης: Όττο

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τζέρρυ

Αγγελική Λαμπρή: Χαρά

Κώστας Βουτσάς: Αποστόλης

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Αστυνομικός

Το Νήσος 2 έχει γυριστεί και αυτό στη Σίφνο, άρα μες στο καταχείμωνο θα αναστενάζουμε με τις παραλίες κα τη θάλασσα, και σκηνοθέτης θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, ξεκινώντας από τους Δύο Ξένους, το Είσαι το Ταίρι μου, το τηλεοπτικό Safe Sex και κυρίως το Στο Παρά Πέντε.

Το πρώτο Νήσος είχε κάνει παραπάνω από μισό εκατομμύρια εισιτήρια το 2009 και ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ελληνικού κινηματογράφου. Να δούμε αν η συνέχεια θα έχει την ίδια επιτυχία και θα είναι στα ίδια επίπεδα με το πρώτο γιατί η συνέχεια του Νίκου Περάκη με τις Σειρήνες στη στεριά μας απογοήτευσαν πολύ.

Το Νήσος 2 θα παιχτεί στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2011.





kamikazi.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης