Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Βίντεο Με Όλα Όσα Έγιναν Στο Sofitel – Πως Παγίδευσαν Τον Στρος Καν

Βιαστικό συμπέρασμα; Μπορεί ναι. Όμως αν κάποιος δει προσεκτικά το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο το ξενοδοχείο από τις κάμερες ασφαλείας, θα διαπιστώσει ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν ίσως σήμερα να ήταν… υποψήφιος για την Προεδρία της Γαλλίας.
Το βίντεο δημοσίευσε η εφημερίδα “Le Monde” και περιέχει όχι μόνο τις τελευταίες κινήσεις του Στρος Καν, αλλά και όλα όσα έγιναν μέσα στο ξενοδοχείο από την αποχώρησή του και μετά.

Το βίντεο ξεκινάει με το Ντομινίκ Στρος Καν να κατεβαίνει με το ασανσέρ στην ρεσεψιόν για να κάνει τσεκ αουτ από το ξενοδοχείο. Στην συνέχεια βγαίνει έξω με την βοήθεια του πορτιέρη και περιμένει ταξί για να πάει να βρει την κόρη του και να φάνε μαζί σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.
Λίγη ώρα μετά κατεβαίνει με το ασανσέρ η Ναφισάτου Ντιαλό η οποία τον κατηγορεί ότι την βίασε. Ψυχραιμότατη και όχι σε κατάσταση σοκ περνάει μπροστά από την ρεσεψιόν και κατευθύνεται στα γραφεία ασφαλείας του ξενοδοχείου. Εκεί περιμένει για αρκετή ώρα πολύ ήρεμη….
Κάποια στιγμή φαίνεται απλά να έχει χάσει την υπομονή της. Και την ώρα που μπάινουν μέσα οι δυο υπεύθυνοι ασφαλείας αφού περιμένει λίγο, τους περιγράφει με απίστευτη ψυχραιμία τον… βιασμό της.
Στην συνέχεια της ζητούν σχεδόν να κάνει αναπαράσταση. Και αμέσως μετά βλέπουμε την κα Ντιαλό να κάθεται πάλι μόνη.
Έχει περάσει πλεον αρκετή ώρα όταν αποφασίζουν να καλέσουν την αστυνομία.
Το πιο εντυπωασιακό όμως απ’ όλα είναι όταν οι υπεύθυνοι ασφαλείας Γέαργουντ και Μέι, πηγαίνουν σε έναν άλλο χώρο και χορεύουν τον χορό της χαράς….
Αγκαλιάζονται δίνουν ο ένας στον άλλον συγχαρητήρια και κανείς από τους 2 δεν κέρδισε εκείνη την ημέρα το ΛΟΤΤΟ ή μήπως τελικά το κέρδισε;












πηγή:newsit.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης