Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Άντρες, γυναίκες και αριθμοί

Όταν μιλάνε οι αριθμοί, ουδείς μπορεί να τους αμφισβητήσει. Έτσι μαζέψαμε τα τελευταία πορίσματα και εσείς βγάζετε τα συμπεράσματά σας . 


*Μία από τις μεγαλύτερες μελέτες έδειξε πως περισσότερο από το 60% των ανδρών και 40% των γυναικών αυνανίστηκαν τον τελευταίο χρόνο. Όταν το δείγμα περιορίστηκε σε άτομα που συζούσαν και είχαν σταθερή σχέση, τα ποσοστά ήταν ακόμη μεγαλύτερα: 85% των ανδρών και 45% των γυναικών παίρνουν συχνά την κατάσταση στα χέρια τους. 

*Τα γραφεία δεν είναι μόνο τόπος εγασίας αλλά εννίοτε και συνουσίας. Περίπου το 50% των ανδρών και το 10% των γυναικών φαίνετε να έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους. Ευχάριστο μεν, αρκεί να μην βρισκόσαστε στην θέση αυτών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν ...

*Περίπου το 52% των γυναικών προσποιείται τον οργασμό σε τακτική βάση. Κι αυτό γιατί μελέτες δείχνουν πως οι γυναίκες φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό όταν είναι μόνες παρά με σύντροφο. Από αυτές λοιπόν που δεν είναι μόνες, το 75% φτάνει σε οργασμό από το στοματικό σεξ συγκριτικά με το 25% που φτάνει από την συνουσία.

*Ερευνητές του McGill University στο Μόντρεαλ, επιστράτευσαν ειδική τεχνολογία και διαπίστωσαν ότι ο χρόνος που χρειάζονται οι άντρες για να ερεθιστούν βλέποντας πορνό είναι 664,6 δευτερόλεπτα (11 λεπτά), ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για τις γυναίκες είναι 743 δευτερόλεπτα (12 λεπτά).
Άρα πιο ...σινεφίλ προκύπτουν οι γυναίκες

*Πάνω από το 60% των ανδρών στον πλανήτη έχουν μετρήσει έστω και μία φορά το πέος τους σε στύση. Αν σκεφτείς μάλιστα πως από τις 7200 εκσπερματώσεις που θα βιώσει ένας άντρας στη ζωή του κατά μέσο όρο, οι 2000 θα είναι αποτέλεσμα αυνανισμού. Άραγε ποιός ακόμα ισχυρίζεται ότι είναι "πιο καλή η μοναξιά" ;




 ofono.gr 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης