Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δάκρυα Ντρογκμπά για Μουρίνιο


Ο Ιβοριανός επιθετικός αναπολεί τις ένδοξες στιγμές του 2007

Δάκρυα Ντρογκμπά για ΜουρίνιοΣε κλάματα ξέσπασε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στα αποδυτήρια της Τσέλσι, όταν ανακοίνωσε ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ότι αποχωρεί από την ομάδα. Ο Ιβοριανός επιθετικός αποκαλύπτει τι έγινε στα …ενδότερα των «μπλε» και πως ο Τζον Τέρι προσπάθησε να κρατήσει τον «Special One» στο Λονδίνο. 

Ο Ντρογκμπά μίλησε για όσα συνέβησαν το 2007, όταν ο Μουρίνιο απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Τσέλσι, μετά από απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Όπως γίνεται γνωστό μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Mourinho: Secrets of his Success», ο Ιβοριανός επιθετικός δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του, όταν ο τότε προπονητής του συλλόγου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Τσέλσι και τονίζει ότι «όλα θύμιζαν ταινία, ήταν σαν ψέμα».

Μάλιστα, ο Nτρογκμπά αποκάλυψε ότι ο Τζον Τέρι ήταν αυτός που αργά το ίδιο βράδυ ανέλαβε πρωτοβουλίες για την παραμονή του Μουρίνιο, τηλεφωνώντας διαδοχικά στον ίδιο και στον Φρανκ Λάμπαρντ με σκοπό να μεταπείσουν τον Αμπράμοβιτς.

«Μιλήσαμε με τη διοίκηση και τους είπαμε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουμε να φύγει ο Μουρίνιο», θυμάται ο ίδιος ο Τέρι για να συμπληρώσει: «Δυστυχώς, είχαν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους και ο ίδιος ο Ζοσέ είχε συμφωνήσει στο να αποχωρήσει». Από την πλευρά του, ο Πάουλο Φερέιρα τόνισε ότι «η περίπτωση αυτή ήταν πολύ πιο έντονη από ότι άλλες αποχωρήσεις προπονητών» και αποκάλυψε τι έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας: «Ο Ζοσέ μπήκε μέσα, μας μάζεψε όλους και μας είπε ότι φεύγει. Ο Ντιντιέ ήταν ένας από αυτούς που το πήραν πιο βαριά. Έκλαιγε σαν μικρό παιδί».

Όσον αφορά στον Φρανκ Λάμπαρντ, ο μέσος των Λονδρέζων αποκαλύπτει ότι «αν και δεν» είναι συναισθηματικός τύπος, εκείνη την ημέρα ένιωσε πολύ άσχημα. «Πίστευα ότι ο Ζοσέ θα μείνει για 10 χρόνια. Όλα δούλευαν απλά τέλεια», συμπλήρωσε.





Πηγή: england365.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης