Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πες μου πως το κάνεις να σου πω ποιος είσαι

Είσαι παθιάρης και γρήγορος ή μήπως αισθησιακός και πρόστυχος; Όπως κι αν το κάνεις, για τις γυναίκες λέει πολλά. 


Οι παλιοί έλεγαν δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πίστευες ότι η Θεία Λόλα θα έμενα σ’ αυτό; Το πάω λοιπόν ένα βήμα παρακάτω και έρχομαι με αποκαλύψεις. Ώρα να μάθεις τι πιστεύουν και τι μπορούν να καταλάβουν οι γυναίκες για σένα από τον τρόπο που κάνεις σεξ.

Το κάνεις αισθησιακά, με πάθος και ένταση 

Δεν αφήνεις ούτε εκατοστό του κορμιού της ανέγγιχτο, ενώ το πρόστυχο βλέμμα σου δεν φεύγει στιγμή από πάνω της. Της μιλάς μόνο πρόστυχα, ενώ η αγριότητα είναι το φόρτε σου. Ο άντρας που όλες θέλουν. Είναι σίγουρη μαζί σου βλέπεις ότι οι οργασμοί και η ηδονή είναι εγγυημένα. Μιας όμως και το σεξ είναι το δυνατό σου σημείο, την πιάνει κι ένας φόβος για το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον αν πέσει η λίμπιντο της. Οι γυναίκες βλέπεις έχουν τέτοια σκαμπανεβάσματα. 

Το κάνεις τρυφερά, αργά και με πολλά χάδια και νάζια 

Είσαι δηλαδή από τους τύπους που τα σορόπια πάνε κι έρχονται. Αγκαλιές, φιλιά, χάδια, τρυφερά λόγια και σχεδόν πάντα κάτω από το παπλωματάκι, μέχρι ν’ ανάψουν τα αίματα φυσικά. Μην φοβάσαι! Δεν νομίζει πως είσαι ξενέρωτος. Ίσα ίσα νιώθει πολλή τυχερήπουβρήκε έναν άντρα σαν εσένα.πουδεν ντρέπεται να εκφράσει τα συναισθήματά του ακόμα και στο σεξ. Ένα φόβο φυσικά τον έχει και μ’ εσένα, μιας και ανησυχεί μην γίνεις επιφυλακτικός στην σχέση σας επειδή φοβάσαι τα δυνατά συναισθήματα. 

Το κάνεις με αυθορμητισμό και παιχνιδιάρικα 

Είσαι από τους τύπους που μπαίνεις στην κουζίνα την ώρα που μαγειρεύει και κάνεις τα δικά σου μαγειρέματα, ικανοποιείς κάθε σου φαντασίωση με ότι αξεσουάρ βρεις μπροστά σου. Δεν σε θεωρεί διαστροφικό, της αρέσει μάλιστα που είσαι το ανοιχτός με την σεξουαλικότητα σου και συζητάς τα πάντα. Ο μόνος φόβος που έχει μαζί σου είναι μήπως ξενερώσεις αν δεν θέλει να σ’ ακολουθήσει σε κάποιο από τα μονοπάτια που θες να εξερευνήσεις. Όποτε θέλει λεπτούς χειρισμούς από σένα και καθόλου πίεση. 

Το κάνεις γρήγορα λες και δεν υπάρχει αύριο 

Με λίγα λόγια είσαι από τους παλιούς άντρες, ο βαρύς, ο πρόστυχος που λέμε, που το σεξ είναι και λίγο ένδειξη αρρενωπότητας για σένα. Εδώ παίζει και να ξενερώσει. Έκτος κι αν είναι από τις γυναίκες που γουστάρουν μπουγάδα και σίδερο. Αν και δεν το νομίζω. Το σέξ για σένα λειτουργεί και λίγο σαν αγχολυτικό, όποτε αν δεν θες να την χάσεις δώσε της περισσότερη προσοχή στο κρεβάτι και βρες ένα χόμπι για να εκτονώσεις το άγχος σου. Ο μεγαλύτερος φόβος της μαζί σου είναι ότι επειδή είσαι των άκρων, ή θα γίνεις καταπιεστικός στη σχέση σας ή τελείως αδιάφορος. Αν την δεις πάντως να κάνει ότι μπορεί για να κάνει το σεξ μαζί σου λίγο πιο περίεργο και ενδιαφέρον, άρχισε ν’ ανησυχείς. 

Αν δεν το κάνεις με όλους αυτούς τους τρόπους, τότε μάλλον ανήκεις σε ένα νέο είδος άντρα που πολλές θα ήθελαν να γνωρίσουν. Φυσικά αν πότε το κάνεις έτσι και πότε αλλιώς, τότε μάλλον για σένα ρόλο παίζει η παρτενέρ και τι σου βγάζει. Όπως και να ‘χει, θα κριθείς, οπότε μην κρύβεσαι. 












men24

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης