Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

To supermodel Carré Otis μιλάει για τα ναρκωτικά στη μόδα και την ανορεξία

To supermodel Carré Otis μιλάει για τα ναρκωτικά στη μόδα και την ανορεξίαΤο supermodel της δεκαετίας του ενενήντα, Carré Otis λέει ότι το να νικήσει τον εθισμό της από τα ναρκωτικά δεν ήταν καθόλου δύσκολο σε σχέση με την ανορεξία και αποκαλύπτει πως ήταν πραγματικά το μόντελινγκ τις δεκαετίες του ογδόντα και του ενενήντα.

«Θα ήθελα να πω τι συμβαίνει σήμερα, αλλά δεν έχω σχέση τώρα πια με τη βιομηχανία. Πιστεύω ότι την δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα, υπήρχε αυτή η πρωτοφανής γρήγορη παρακμή. Η κοκαΐνη ήταν αυτό που έκαναν όλοι. Ετοιμαζόσουν, έκανες μαλλιά και make-up και όλοι ήταν μαζεμένοι γύρω από το τραπέζι με την κοκαΐνη. Εκτός αυτού, έπρεπε να ήσουν συνεχώς εκτεθειμένη σε αυτό τον εξαντλητικό τρόπο ζωής. Δούλευες μέχρι τις 2 το πρωί και μετά έπρεπε όλη τη μέρα να πηγαίνεις σε κάστινγκ. Ο κόσμος χρησιμοποιούσε την κοκαΐνη για τον έλεγχο του βάρους, αλλά και για να αντέξει αυτό τον τρόπο ζωής».
Η Otis θυμάται πότε τα πράγματα έγιναν πραγματικά πολύ άσχημα…
«Ήταν όταν άρχισα να παίρνω ηρωϊνη. Μέσα σε δύο μήνες ήμουν κανονικός χρήστης, σε σημείο που δεν το φανταζόμουν ποτέ. Η κατάθλιψη που ήρθε τότε, σε συνδυασμό με το ότι ήμουν εξαρτημένη, ήταν καταστροφική. Ποιος θέλει να κάθεται όλη μέρα και να τρίβει τη μύτη του και να μη μπορεί να σταθεί; Αυτή δεν είναι ζωή».
Όσο για την ανορεξία, κατάλαβε ότι είχε πρόβλημα όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά και έπρεπε να εγχειριστεί σε ηλικία τριάντα χρονών.
«Ο γιατρός με ρώτησε για τη δίαιτά μου και έπρεπε να κάτσω και να το σκεφτώ και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι φυσιολογική, δεν ήταν φυσιολογική τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έπρεπε να αρχίσω να τρώω».
Αλλά δυστυχώς αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τόσο απλό. «Με τα ναρκωτικά, απλά δεν πρέπει να παίρνεις πια. Αλλά η διατροφική διαταραχή ήταν συνυφασμένη με την καθημερινότητά μου. Με το φαγητό, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κερδίσεις αυτή την ελευθερία του να τρως. Να καταπολεμήσεις αυτά τα συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις χοντρή ή ότι είσαι εκτός ελέγχου άμα φας ένα κέικ και να μη λες, “Δεν θα φάω για τρεις μέρες επειδή έφαγα το κέικ.” Μου πήρε καιρό, αλλά τώρα έχω μια πολύ καλή σχέση με το φαγητό».







gossip-tv.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης