Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τρένο» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας


Εξασφάλισαν την πρωτιά από την πέμπτη αγωνιστική

«Τρένο» η Σπόρτινγκ ΛισαβόναςΤο καθήκον της το έκανε… Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε 2-0 της Ζυρίχης εντός έδρας για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Europa League, εξασφάλισε την πρωτιά και άφησε Βασλούι και Λάτσιο που έμειναν στο 0-0 να… μάχονται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για την δεύτερη θέση και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ζυρίχη 2-0

Είχε περάσει και το μόνο που ήθελε ήταν να εξασφαλίσει από σήμερα την πρωτιά στον 4ο όμιλο. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνέχισε να δείχνει το καλό… ευρωπαϊκό της πρόσωπο και με δύο τέρματα των Φαν Βολφσίνγκελ(15΄) και Μποζίνοφ (58΄) επικράτησε 2-0 της Ζυρίχης και έφτασε τους 12 βαθμούς.

Βασλούι-Λάτσιο

Όποιος νικούσε έπαιρνε και την πρόκριση και αυτό ήταν εμφανές ότι είχε αγχώσει τόσο την Βασλούι όσο και την Λάτσιο. Ο Τζιμπρίλ Σισέ που ήταν βασικός για τους Ιταλούς δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να λύσει το επιθετικό της… πρόβλημα και το 0-0 που έμεινε μέχρι το τέλος, φέρνει Ρουμάνους και Ιταλούς να ισοβαθμούν και να μάχονται για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική. Σε αυτήν η Λάτσιο παίζει με την Σπόρτινγκ που είναι πρώτη ήδη και η Βασλούι με την Ζυρίχη που έχει μείνει εκτός συνέχειας.

Βαθμολογία 4ου ομίλου
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 12 (5)
Βασλούι 6 (5)
Λάτσιο 6 (5)
Ζυρίχη 2 (5)

Επόμενη αγωνιστική (14/12)
Ζυρίχη-Βασλούι
Λάτσιο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας





Πηγή: sport-fm.gr 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης