Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Παίζεται» για τρεις στον ΠΑΟΚ


Αμφίβολοι Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

«Παίζεται» για τρεις στον ΠΑΟΚΣτη σημερινή-τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει αν ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Αντελίνο Βιεϊρίνια για τον αυριανό (17:15) αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Ο διεθνής επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος και σήμερα θα γίνει γνωστό αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του «Δικεφάλου του βορρά» δεν εμπνέουν ανησυχία. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και – μαζί με τον Λίνο – θα δοκιμάσουν να προπονηθούν με την υπόλοιποι ομάδα.

Η τελευταία προπόνηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος χρειάζεται να πάρει τους «τρεις βαθμούς» απέναντι Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς αγνοούν τη νίκη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν είχαν νικήσει την ΑΕΚ με σκορ 3-0 στην Τούμπα και θέλουν αύριο να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα εντός συνόρων.

Όσον αφορά τους σίγουρους απόντες, από χθες ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα οι Γεωργιάδης και Χαλκιάς, που πρόκειται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κοντρέρας και Παπάζογλου.

Νέα στασιμότητα παρατηρείται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Εκτός από τις συνεντεύξεις Τύπου που δεν έχουν γίνει, οι παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν χαράζουν τον δρόμο για όλα τα ζητήματα – αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό - που αφορούν την ομάδα. Την ίδια ώρα, «στασιμότητα» παρατηρείται και στα οικονομικά θέματα, αφού πρέπει πρώτα να παρθούν κάποιες αποφάσεις.






Πηγή: sportfm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης