Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Γεμάτη… αλχημείες η ΑΕΚ


Με αρκετές διαφοροποιήσεις θα παραταχθεί στον αγώνα με τον ΠΑΣ

Γεμάτη… αλχημείες η ΑΕΚΠολλές οι απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκος Κωστένογλου στην ΑΕΚ και έτσι για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα παρατάξει μια 11άδα γεμάτη αλχημείες!

Στη χθεσινή προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός έδειξε το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει. Βάσει των όσων δοκίμασε ο Κοντοές θα πάρει θέσει στο κέντρο της άμυνας, ο Κλωναρίδης αυτή του Λεονάρντο, ενώ βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν και οι Γκερέϊρο και Τσίτα.

Αναλυτικά: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, αριστερά θα παραμείνει ο Καράμπελας και ο Κοντοές από το δεξί άκρο της άμυνας θα περάσει σε θέση στόπερ μαζί με τον Χουάν Κάλα. Δεξιά λογικά θα διατηρήσει τη θέση του ο Αργυρίου.

Ο Γεωργέας αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι ως αμυντικό χαφ μαζί με τον Μάκο και μπροστά τους ο Χοσέ Κάρλος. Τη θέση του Λεονάρντο αριστερά θα πάρει ο Κλωναρίδης, με τον Σιαλμά σέντερ φορ και τον Μπέλεκ δεξιά.

Κατά τη διάρκεια του διπλού, ο Κωστένογλου έδειξε ότι έχει στο μυαλό και κάποιες εναλλακτικές λύσεις τόσο για το κέντρο όσο και για την επίθεση. Αντικατέστησε τον Αργυρίου, πέρασε δεξί μπακ τον Γεωργέα και έβαλε τον Γκερέιρο δίπλα από τον Μάκο, ενώ σκέφτεται και τον νεαρό Τσίτα που δοκιμάστηκε για λίγο στην κορυφή της επίθεσης με τον Σιαλμά να παίζει αριστερά όπως στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Κέρκυρα.

«Είστε οι πρωταγωνιστές»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ φρόντισε χθες να… φτιάξει και τους παίκτες του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές», τους είπε και συνέχισε: «Εσείς πετυχαίνετε ό,τι κάνουμε. Ο Ρίκκα και ο Αργυρίου δεν έκαναν προπονήσεις, τώρα παίζουν. Ο Κάρλος είναι από τους καλύτερους. Δείτε τον Σιαλμά. Τους μικρούς. Αν συνεχίσουμε έτσι, όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και ταπεινότητα», κατέληξε.







Πηγή: sportfm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης