Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τα τέλεια νύχια για το ρεβεγιόν

Πώς αυτά τα Χριστούγεννα θα δείξετε τα νύχια σας, και τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε σήμερα.Κατά τη διάρκεια των εορτών, τα νύχια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία: νέα βερνίκια κάνουν την εμφάνισή τους, φρέσκιες, λαμπερές αποχρώσεις ανεβάζουν τη διάθεση, εμπνευσμένα σχέδια μαγνητίζουν…
Και η μεγαλύτερη πρόκληση, να βρούμε το μανικιούρ που εντυπωσιάζει για τους σωστούς λόγους.
Ένα από τα αγαπημένα μου, είναι το μανικιούρ που έδειξε ο Jason Wu στη χειμωνιάτικη πασαρέλα του: μπορντό με χρυσή άκρη. Το χρώμα της βάσης είναι το CND Dark Ruby, ενώ από πάνω έχει προστεθεί το CND Bloodline. Οι άκρες έγιναν με το βερνίκι CND Gold Chrome. Το καλύτερο -και πιο εντυπωσιακό- στοιχείο του συγκεκριμένου μανικιούρ είναι η χρυσαφί άκρη-μισοφέγγαρο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ.

Προϊόν της ημέρας:
Moment de Bonheur Eau de Parfum, του Yves Rocher
Ένα αισιόδοξο, λουλουδάτο άρωμα με τριαντάφυλλο, που αναδεικνύει τη θηλυκότητα, τη χαρά, την αυτοπεποίθηση. Aποκλειστικά στα 2 πολυκαταστήματα notosgalleries στην Αθήνα, και στο River West.
We heart:
Omega Oil, από την εταιρεία Super by Dr Nicholas Perricone
Ένα υπέροχο λάδι για όλες τις χρήσεις, που θρέφει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Ιδανικό, επίσης, για μαλλιά και παρανυχίδες.








fashionlove.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης