Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Πότε κυκλοφορεί το νέο video clip της Άννας Βίσση




Η συνεργασία με τον Dave Stewart και το πρόβλημα υγείας.

     Η Άννα Βίσση τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κύπρο καθώς είχε προγραμματίσει κάποιες συναυλίες. Ένα θέμα υγείας, όμως, την ανάγκασε να τις αναβάλλει.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter η Άννα Βίσση ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές στην Κύπρο: «Απολογούμαι ειλικρινά
για την ταλαιπωρία που προκαλώ με τις αναβολές των συναυλιών μου... Λέγεται λαρυγγίτιδα ο φταίχτης!! Σάββατο τα λέμε ξανά…». Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, τελικά, η Άννα θα εμφανιστεί στο Παττίχειο Αμφιθέατρο της Λάρνακας και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στη Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία για να πραγματοποιήσει τις 2 unplugged συναυλίες.

Όσο για το νέο της video clip, πρόκειται για την οπτικοποίηση του ντουέτου της με τον Dave Stewart το οποίο έχει τίτλο «Leap of Faith». Ένα πρώτο video είχε γυριστεί στη Σαντορίνη, αλλά και σε studio, το οποίο είχαμε απολαύσει πριν από 2 χρόνια στα εντυπωσιακά video walls του «Αθηνών Αρένα». Τώρα, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου, θα κάνει πρεμιέρα το video clip των δύο καλλιτεχνών που είχε γυριστεί πριν από -σχεδόν- δύο χρόνια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μεγάλου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Για την ιστορία, ο Dave Stewart έγινε διάσημος από τη συνεργασία του με τους Eurythmics αλλά και από τα τραγούδια που έγραψε για καλλιτέχνες όπως η Gwen Stefani, ο Mick Jagger, οι U2 και η Katy Perry.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης