Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Τον έσωσε από την αυτοκτονία με ένα φιλί!

Μια συγκλονιστική ιστορία διαδραματίστηκε στην πόλη Shenzhen της Κίνας... 
Ένας 16χρονος είχε ανέβει σε μια γέφυρα και κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι του φαινόταν αποφασισμένος να πέσει στο κενό. 
Τότε, η 19χρονη σερβιτόρα Liu Wenxiu, που έτυχε να περνάει από το σημείο, είδε τον κόσμο μαζεμένο και κατάλαβε αμέσως τί γινόταν.
Είπε ψέματα στους αστυνομικούς ότι ήταν η κοπέλα του νεαρού και η αιτία που αυτός ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει και ετσι της επέτρεψαν να τον πλησιάσει.
Όλοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την κοπέλα να μιλάει με τον 16χρονο και δίνοντάς του ένα φιλί να τον πείθει να εγκαταλείψει το «σχέδιό» του.

Η αλήθεια όμως αποκαλύφτηκε αργότερα και είναι απίστευτη. Η 19χρονη δεν γνώριζε τον νεαρό. Ή ταν απλά μια νεαρή κοπέλα που παλιότερα είχε και εκείνη αυτοκτονικές τάσεις και ένιωσε ότι καταλαβαίνει το πώς σκεφτόταν ο 16χρονος. Πήρε το θάρρος να τον βοηθήσει και όταν τον πλησίασε τον άκουσε να της λέει ότι έχει δεν έχει σπίτι, κανείς δεν νοιάζεται για εκείνον και κανείς δεν τον εμπιστεύεται.

Εκείνη του έδειξε τα σημάδια στους καρπούς των χεριών της από την απόπειρά της να αυτοκτονήσει πριν καιρό, όταν αντιμετώπιζε αντίστοιχα προβλήματα, του είπε ότι πάντα υπάρχει κάποιος που νοιάζεται και του το έδειξε με ένα φιλί.
Τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί και τράβηξαν τον 16χρονο από το χείλος της γέφυρας. Τον πήραν μακριά, αλλά αργότερα χρειάστηκαν και πάλι τη συνδρομή της 19χρονης σερβιτόρας, γιατί ο νεαρός αρνιόταν να τους μιλήσει για τα προβλήματά του χωρίς την παρουσία της.


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης